Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo šokiai

Merginos, noriu biski pratesti tema apie Suha Deeb. Cia labai norejote pamatyti video, kur ji soka. Tai as pasidomejau ir radau tokia info:
Suha visai neseniai pradejo sokti viesai, iki siol ji tik mokino sokiu (seminaruose uzsienyje, savo studijoje Beirute ir Universitete Libane). Taip buvo del to, kad jos tevas priestaravo pasirodymams, taigi ji paliko tevus, pasikeite pavarde ir tik pradeda sokti publikai. Beja jos pasirodymas Beirute (kuris buvo neseniai) buvo sensacingas - nieks nesitikejo kad autentiskas pilvo sokis dar gyvas. O tos, kurios nori tureti supratima apie jos stiliu - gali paziuret Tahea Carioca klipu
http://www.youtube.c...h?v=xM_E3ca7Rs8
Atsakyti
dar turiu Jums info...

RYTIETIŠKU ŠOKIU FIESTA (Vilniaus festivalio)
(2009 m. gegužes 16 d., šeštadieni)
Laisvalaikio ir prekybos centre „Panorama“ (Saltoniškiu g. 9, Vilnius)

Nemokamas ir visiems atviras koncertas pristatys žiurovams ivairiausius rytietiškus šokius. Iš gilios senoves atejes rytietiškas pilvo šokis begant amžiams maišesi su cigonišku, ispanišku šokiu, beduinu, egiptieciu folkloru, ir šiandien tapo svarbia arabu ir kitu šaliu kulturos dalimi.

Renginio pradžia – 15 val.

Visi, norintys šokti fiestoje, turi registruotis el. paštu festivalis@orientalija.com iki 2009 m. gegužes 10 d.

Dalyvio paraiška, taisykles:
http://www.file.lt/p...Paraiska[1].doc
http://www.file.lt/p...aisykles[1].doc

(Dokumentu atsisiuntimo instrukcija: kai atsidaro langelis palaukit kol pasirodys zodelis "Siustis" ir ji paspauskit)
Atsakyti
dar suzinojau kad magnolija ruosia vakareli geguzes 23, kaifas kiek daug koncertu thumbup.gif tik labai abejoju ar visur gausis suspeti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(M.I.X.A @ 2009 04 29, 08:46)
dar suzinojau kad magnolija ruosia vakareli geguzes 23, kaifas kiek daug koncertu thumbup.gif  tik  labai abejoju ar visur gausis suspeti  schmoll.gif

o kur bus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 04 29, 09:56)
o kur bus? rolleyes.gif

l'amour klube, idomu! kaip noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

atsiliepimai apie klaipedos festivali patys geriausi! labai patiko! bet ar pries latves kadanors lietuve laimes? schmoll.gif latviu pasirodymai buvo ispudingi!
Atsakyti
Man irgi viskas patiko.....tik del folkloru nominacijos biski buvo nesazininga duoti 1 vieta vaikams (nes vaikai, nesvarbu kaip jie soka visada laimi pries suagusiuju).....Vaikai neturi rungtiniautis su suagusiais....
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 05 03, 12:19)
Man irgi viskas patiko.....tik del folkloru nominacijos biski buvo nesazininga duoti 1 vieta vaikams (nes vaikai, nesvarbu kaip jie soka visada laimi pries suagusiuju).....Vaikai neturi rungtiniautis su suagusiais....

na taip, del sito ir mes stebejomes g.gif
Atsakyti
Gal prisipažinkit, kas šeštadienį šoko "Panoramoje" biggrin.gif Aš buvau tik žiūrove 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 05 18, 08:37)
Gal prisipažinkit, kas šeštadienį šoko "Panoramoje"  biggrin.gif Aš buvau tik žiūrove  4u.gif

prisipazinsiu, as sokau rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 05 18, 12:41)
prisipazinsiu, as sokau rolleyes.gif  rolleyes.gif

thumbup.gif
Gražus buvo renginys, patiko kai kurie pasirodymai (ko gero, labiausiai paskutinė dalis blush2.gif ) ir buvo proga pasižiūrėti, kur norėčiau eiti mokytis.
Beje, ačiū už nuorodą į renginį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2009 05 18, 13:36)
thumbup.gif
Gražus buvo renginys, patiko kai kurie pasirodymai (ko gero, labiausiai paskutinė dalis  blush2.gif ) ir buvo proga pasižiūrėti, kur norėčiau eiti mokytis.
Beje, ačiū už nuorodą į renginį smile.gif

prasom mirksiukas.gif
Atsakyti