Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 08 03, 21:04)
vargšiukės, neapsiverkit tik iš siaubo  4u.gif

Aišku, tavo reikalas bijot-nebijot, nuo to bijojimo, ar nebijojimo čia jau niekas nebepriklauso, bet liautis niekus kalbėt ir kultūros trupinys bendravime tikrai nepamaišytų.
Atsakyti
Buvau snd pas mociute prie savo, labai ji man miela pasirode, is praeities ir dabarties viskas sutapo ka pasake, zesim kaip su ateitim bus
Atsakyti
siulau formuma slaptazodziu apsaugoti.isileisit tik patikimus sm dalyvius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2011 08 04, 14:39)
siulau formuma slaptazodziu apsaugoti.isileisit tik patikimus sm dalyvius  4u.gif

O kas atrinkinės ir spręs: patikimas-nepatikimas? g.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif Ale paplepejot neblogai merginos doh.gif blink.gif

Su palinkejimais net gi..... blink.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos, ar galėtumėt nušviest protą apie Genutę Kaune prie Rotušės....prieš daug metų draugę lydėjau tai mane pamačius pora žodelių tarstelėjo į mano daržą tai net žagtelėjau....Kažin galima ją ten teberasti? Ar patikima?Ar verta....? padėkit, nes gyvenimo kryžkelė visiška....
Atsakyti
QUOTE(sniegiukas @ 2011 08 05, 13:27)
Sveikos, merginos, ar galėtumėt nušviest protą apie Genutę Kaune prie Rotušės....prieš daug metų draugę lydėjau tai mane pamačius pora žodelių tarstelėjo į mano daržą tai net žagtelėjau....Kažin galima ją ten teberasti? Ar patikima?Ar verta....? padėkit, nes gyvenimo kryžkelė visiška....

Sveika,
ten jos nera, dabar ji veiveriu plente 205465 tel, registruotis gali tik ketvirtadieni nuo 9-10 tam tarpe. Prisiskambint labai sunku. Bijau ka sakyt del patikimumo, daug pasako, labai daug tiesos. Prarasi tik 80 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal esat kuri buvusi pas senute Silainiuose netoli Taubuciu? Uz IKI lendant i kiemus giliau kazkuriam devynauksciame, gaila, kad pameciau jos kontaktus... Buvau pries 4m pas ja, kai ispranasavo ateiti isejusi ilgai juokiausi, atrode visiska nesamone, bet istikro mano gyvenimas apsiverte aukstyn kojom! Viskas issipilde.. Tai va, gal kuri zinote tos senutes kontaktus? Labai dekinga buciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violettta @ 2011 08 05, 19:38)
Sveikos  4u.gif  Gal esat kuri buvusi pas senute Silainiuose netoli Taubuciu? Uz IKI lendant i kiemus giliau kazkuriam devynauksciame, gaila, kad pameciau jos kontaktus... Buvau pries 4m pas ja, kai ispranasavo ateiti isejusi ilgai juokiausi, atrode visiska nesamone, bet istikro mano gyvenimas apsiverte aukstyn kojom! Viskas issipilde.. Tai va, gal kuri zinote tos senutes kontaktus? Labai dekinga buciau  4u.gif

Ar kur rasytes 36-36?? g.gif labai senai buvau kazkada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegiukas @ 2011 08 05, 14:27)

Buvau as pas ja pries 3 metus vienu labai rimtu klausimu( jeigu cia ta pati Genute kuri dabar aleksote, ir registracija pas ja ketvirtadieniais nuo 9-10 val.). Tai nekokie man prisiminimai apie susitikima g.gif visiskai pievas kalbejo... Laaabai gera psichologe ir tiek. Turiu artima zmogu nuo jos priklausoma kaip nuo oro verysad.gif (na aisku ji nekalta, kad zmogus savo galva nemasto ir jau beveik abonimenta isipirko) Pirmiau isklausineja apie artimus zmones, tada interpretuoja apie tarpusavio santykius (dazniausiai i bloga puse). Prigalvoja nebutu ligu ir gasdina artimuju mirtimis. Nenoriu smeizti zmogaus, bet mano ispudziai ne geriausi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza21: 05 rugpjūčio 2011 - 22:57
QUOTE(** Svaja** @ 2011 08 05, 22:30)
Ar kur rasytes 36-36?? g.gif labai senai buvau kazkada  doh.gif

Nepamenu adreso tikrai... Netoli Taubuciu, uz parduotuves IKI einant gilyn, kazkuris devynaukstis namas, tai net nezinau, ar apie ta pacia kalbam...
Atsakyti
Gal kas neseniai buvo pas būrėją? bigsmile.gif
Atsakyti