Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Corleone @ 2011 08 06, 19:55)
Gal kas neseniai buvo pas būrėją?  bigsmile.gif

pasiziurek i datas ir matysi kas buvo vakar snd, uzvakar smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Kazkada kaimyne rekomendavo bureja Olga is Silainiu, taciau ji ilgainiui emigravo, o Olgos kontaktu as taip ir nepaprasiau. Todel noreciau paprasyti jusu pagalbos - gal kas turite Olgos telefono numeri, kuriuo galetumete pasidalinti? Pirmajame puslapyje Olgos vardo neradau, taciau viliuosi, kad kuri nors is jusu ji tures. Busiu labai dekinga uz jusu zinute!
Danute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jancikas @ 2011 08 05, 17:08)
Sveika,
ten jos nera, dabar ji veiveriu plente 205465 tel, registruotis gali tik ketvirtadieni nuo 9-10 tam tarpe. Prisiskambint labai sunku. Bijau ka sakyt del patikimumo, daug pasako, labai daug tiesos. Prarasi tik 80 Lt  mirksiukas.gif

Ačiukas mirksiukas.gif reiks jaučiu bandyti...

Pas tą moterytę prie Taubučių buvau dar mokyklos laikais...Mmmm nežinau..išėjau apsibliovus...Praeitis sakykim į temą....Nu o ateitis tai toli gražu smile.gif
Iš esmės ne kiek norisi sužinoti kas bus ateity....bet kad paskatintų tam tikriems veiksmams ar drąstiškiems sprendimams gyvenime...Gal ir naivu taip tikėtis nes gali ir visiškai palaužti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegiukas @ 2011 08 08, 09:11)

Pas tą moterytę prie Taubučių buvau dar mokyklos laikais...Mmmm nežinau..išėjau apsibliovus...Praeitis sakykim į temą....Nu o ateitis tai toli gražu smile.gif
Iš esmės ne kiek norisi sužinoti kas bus ateity....bet kad paskatintų tam tikriems veiksmams ar drąstiškiems sprendimams gyvenime...Gal ir naivu taip tikėtis nes gali ir visiškai palaužti... verysad.gif

as tai kaip sakant norejau sudeliot taskus ant "i" ir man gan neblogai padejo tai padaryt mociute prie savo... aisku dar laukia daug darbo, bet... as patenkinta
Atsakyti
QUOTE(sniegiukas @ 2011 08 08, 08:11)

Sniegiuk, cia apie Olga kalbi, nes prie Taubuciu ju kelios yra...? Olga lyg ir prie Taubuciu, bet kazkur gilyn tarp daugiabuciu i slaito puse g.gif
Atrodo, kad pastaruoju metu tiek blogu dalyku ivyko musu seimoje, kad baisu ir pagalvoti, kad gali buti ir blogiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Danute64 @ 2011 08 08, 13:13)
Sniegiuk, cia apie Olga kalbi, nes prie Taubuciu ju kelios yra...? Olga lyg ir prie Taubuciu, bet kazkur gilyn tarp daugiabuciu i slaito puse g.gif
Atrodo, kad pastaruoju metu tiek blogu dalyku ivyko musu seimoje, kad baisu ir pagalvoti, kad gali buti ir blogiau verysad.gif

Turbut kad silainiuose kelio Olgos yra. As buvau siandien pas Olga baltijos g. kazkuri mergina irgi pas ja buvo (paminejo 13 buta) tai dar reikia viska galvoje susidelioti ka pasake, bet tiesos daug buvo jos zodziuose apie mano artimuosius ir seima. Del ateities ka sake, tai bus matyti, jei pildysis thumbup.gif tiesa eiles labai dideles, laukiau menesi.
Atsakyti
As tai siandien nusipirkau per Beta.lt kupona uz puse kainos pas tarologe Kaune, ezoteriniame centre Kestucio g. ziuresiu ka gero pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2011 08 08, 13:24)
As tai siandien nusipirkau per Beta.lt kupona uz puse kainos pas tarologe Kaune, ezoteriniame centre Kestucio g. ziuresiu ka gero pasakys smile.gif

As ir siandien maciau betoj sia akcija, bet nusprendziau, kad vieno vizito per 5 metus bus pakankamai, tegu kiti megaujasi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza21 @ 2011 08 08, 12:24)
Turbut kad silainiuose kelio Olgos yra. As buvau siandien pas Olga baltijos g. kazkuri mergina irgi pas ja buvo (paminejo 13 buta) tai dar reikia viska galvoje susidelioti ka pasake, bet tiesos daug buvo jos zodziuose apie mano artimuosius ir seima. Del ateities ka sake, tai bus matyti, jei pildysis  thumbup.gif  tiesa eiles labai dideles, laukiau menesi.

Kad nea...priešais Taubučius kažkur buvau...giliau į kiemus...Bet prieš 10 metų...nu vardo nepamenu niekaip smile.gif
Kažkaip va nežinau kodėl, bet pas tą Genutę noriu pabandyti. Bus matyt ar prisiskambinsiu..
Atsakyti
As esu buvusi pas Genute, gal pries kokius 3 metus. Tai man tiek tiesos pasake... del darbo-pasake kada tiksliai gausiu ir kur, del vyro, kad mes issiskirsime ir kada, gaila bet butent taip ir nutiko neseniai.
Jai tik labai sunku prisiskambinti, as gal jai tik 2 ar 3 karta prisiskambinau, nes istisai uzimta ir eiles siokios tokios yra. Keista tik kaina, tada kai ejau esu mokejusi 60 lt.
Atsakyti
QUOTE(meduza21 @ 2011 08 08, 12:24)
Turbut kad silainiuose kelio Olgos yra. As buvau siandien pas Olga baltijos g. kazkuri mergina irgi pas ja buvo (paminejo 13 buta) tai dar reikia viska galvoje susidelioti ka pasake, bet tiesos daug buvo jos zodziuose apie mano artimuosius ir seima. Del ateities ka sake, tai bus matyti, jei pildysis  thumbup.gif  tiesa eiles labai dideles, laukiau menesi.

gal galima numeri Olgos is Baltijos gatves?
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2011 08 08, 13:49)
gal galima numeri Olgos is Baltijos gatves?

Atsakiau i AZ 4u.gif
Atsakyti