Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Sveikutes! smile.gif O as visgi pasiryzau apsilankyti pas Onute is Karmelavos, garsiaja cigonu barono zmona. Nors is vienos puses kiek baugoka blink.gif , bet kita vertus, ne veltui apie cigones sklinda legendos, kaip geriausiausias burejas! Va cia apie ja pacia straipsnis kazkada buvo parasytas (komentaruose jos kontaktai beje nurodyti):

http://gyvenimas.del...php?id=19089582

Susirasiau su viena is supermamu - ispudziai teigiami apie Onute ir planuoja veliau dar karteli apsilankyti. O ka jus manote, ar pacios lankotes pas Onute? Kokie ispudziai? wink.gif Patiko/nepatiko?
Atsakyti
. O ka jus manote, ar pacios lankotes pas Onute? Kokie ispudziai? wink.gif Patiko/nepatiko?

Buvau kazkada seniai pas ja, niekas neissipilde sad.gif o zadejo grazius dalykus...
Atsakyti
QUOTE(Danute64 @ 2011 08 10, 13:44)
Sveikutes!  smile.gif O as visgi pasiryzau apsilankyti pas Onute is Karmelavos, garsiaja cigonu barono zmona. Nors is vienos puses kiek baugoka blink.gif , bet kita vertus, ne veltui apie cigones sklinda legendos, kaip geriausiausias burejas! Va cia apie ja pacia straipsnis kazkada buvo parasytas (komentaruose jos kontaktai beje nurodyti):

http://gyvenimas.del...php?id=19089582

Susirasiau su viena is supermamu - ispudziai teigiami apie Onute ir planuoja veliau dar karteli apsilankyti. O ka jus manote, ar pacios lankotes pas Onute? Kokie ispudziai? wink.gif Patiko/nepatiko?

Prieš kokius 6 metus buvau. Nieko gero, paskui pradėjo pasakot apie tai,kad yra prakeiksmas, tik ji gali nuimt,bet tai kainuos, tada lyg 1000lt. Sakiau,kad neturiu tokių pinigų, tai atseit gali dalim mokėt, ramybė svarbiau už pinigus ir pan. doh.gif Nepamenu,ką išbūrė ateičiai, bet jau tada išėjau nusivylusi, nes nelabai ką pasakė.
Atsakyti
Nu va... g.gif nebezinau, ka ir galvoti - vienoms patiko, kitoms ne. Visgi tikriausiai reikes paciai nueti ir suzinoti, kas ir kaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Danute64 @ 2011 08 10, 15:40)
Nu va... g.gif  nebezinau, ka ir galvoti - vienoms patiko, kitoms ne. Visgi tikriausiai reikes paciai nueti ir suzinoti, kas ir kaip rolleyes.gif

siaip tikrai manau geriausia paciai isbandyt
Atsakyti
QUOTE(Danute64 @ 2011 08 10, 15:40)
Nu va... g.gif  nebezinau, ka ir galvoti - vienoms patiko, kitoms ne. Visgi tikriausiai reikes paciai nueti ir suzinoti, kas ir kaip rolleyes.gif

Jei važiuosit, parašykit savo įspūdžius.
Aš kažkodėl nelabai noriu pas čigones eit. Net nežinau kodėl. Prieš jas jokio nusistatymo neturiu. Todėl labai įdomu išgirsti atsiliepimų.
Prieš metus, ar daugiau, tai neblogų atsiliepimų ir aš skaičiau.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 08 03, 23:51)
panasu, kad is siaubo raudosi tu  smile.gif  Galvoju, ka tau padovanoti  g.gif  Kadangi ir siaip turi pakankamai "gerio" ir jau senai , tai gal tau siek tiek dar "pagerinsiu"  asmenini gyvenima. Pradziai metams....Po to bus matyt...Kai sekanti karta nuleksi pas eiline "mociute", paklausk, ka ji ant taves mato...manau tau "patiks".... smile.gif Ir metus laiko nenuims niekas - tai jau patikek....Ir su kievienu tavo pasakytu zodziu cia, prisides dar menuo.....Kaip tik jaunatis - Hekates dienos - idealus laikas...paklausk mociutes, ka tai reiskia smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

-------------------CUKRINEI SIELAI---------------------------------metams asmeninis gyvenimas visose srityse.

"Tas kuris siekia keršto, turėtų neužmiršti išsikasti dvi duobes"
Kinų patarlė
Atsakyti
Na cia as perskaiciau visu ir apie visas nuomones ir..... Apie Jolanta niekur neraso, nes cia kazkas dar naujo.... na o su ta cigone,tai atsargiau. cia pas ja kaip ir pas cigonus. Jei pamatys kad tu esi paluzusi, tai ir pasinaudos.... Na o bureja reikia atsirinkti, kad sutaptu laukai. As ne is tu kur laksto, bet paklaust patarimo(kaip to labai prisireikia) tai nueinu pas Stasele arba pas Rasa.
Atsakyti
Sveikos smile.gif o gal zinote koki zmogu kuris is nuotraukos pasakytų apie kitą žmogų t.y. kur jis dabar radndasi/ar gyvas/kas jam atsitiko ir pan.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 07 15, 17:12)
As apsilankiau pas Gitana ezoterikos centre. Na, net nezinau ka galvoti, - jauciu registruojantis pas administratore, buvau per daug plepi ir nusakiau, ka nereikia, tai Gitana buriant ir panaudojo (nes labai jau neitiketini sutapimai, kai ivardino mano pasaukima, itartinai jau sutampa su realybe).

Siaip buriausi pirma karta gyvenime, tai labai idomu, bet liko itarimas, kad tarologe labai nebloga psichologe. Pvz, sakau "vyras mane islaiko" - tai toliau prognozes, kad seimos situacija bus finansiskai stipri. Na, aisku, jei geba islaikyti dabar, tiketina ir logiska, kad taip bus ir artimiausiu metu.

Siaip apie praeiti beveik nekalbejo, tik tipo "skausmingi praeities isgyvenimai jums trukdo". Na, bet atsiprasau, o kas praeity neturejo ne vieno skausmingo isgyvenimo?

Siaip atradimu jokiu neisgirdau, kuo nustebintu, ko tikrai nezino, pvz ivardintu kad nuolatos istisai kenciu nuo migrenos... va tada tai patikeciau, kad gera bureja...

O kad sako - matau nervine-emocine itampa, na kas siais laikais jos nei kiek nepatiria? Nera nei vieno, tai galima aisku gera burbula ispusti.

Paskui santykiu su vyru nupasakojimas " bus tai geriau, tai blogiau". Na, tai praktiskai visur taip buna, visose seimose.

Is kitos puses, kalbejome apie vienus metus, gal rimtai pas mane viskas vyks labai iprastai, be jokiu ypatingu ivykiu... gal ir nebuvo ko nusakyt realiai...

Siaip labai mandagi, kulturinga, moka palaikyti gera kontakta... tik vat, kaip minejau, iskilo klausimas ar ji naudoja tik kortu parodymus, ar ir informacija is nuogirdu, ka pats klientas pasake apie save.

Seniau rasiau atsiliepima apie bureja Gitana.Idomumo delei, noreciau pamineti toki dalyka, kad issipilde jos pranasyste - sake apie rudeni susirasi papildoma darba. Geras, radau, nors beveik neieskojau. thumbup.gif

Tik sake, kad bus lengvas ir malonus - pagal viska, darbas toks buti nezada, na gal kolektyvas ir malonus, bet pats darbas tai nelengvas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 06 rugsėjo 2011 - 18:50
As taip pat buvau pas Gitana, cia kazkada kai buvo akciju kuponai uz puse kainos pirkti smile.gif na ji man viska pasake apie praeiti teisingai, manes neklausinejo nieko, o del ateities tai daug kas turetu pradeti pildytis dar iki siu metu pabaigos, tai jei taip bus, galesiu kazka pakomentuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Student3 @ 2011 09 07, 15:48)
As taip pat buvau pas Gitana

Pazystu Gitana - drasiai galeciau rekomenduoti bet kam. Puiki siuolaikine issilavinusi,civilizuota tarologe...o psichologijos ismanymas itin didelis pliusas, dirbant su zmonemis smile.gif
Atsakyti