man irgi labai įdomu, ką jis papasakos, nes Janina jau tokių neįtikimų dalykų buvo papasakojus, kad net pasimečiau ir Dievaži sunku patikėti, jog taip bus, todėl išgirsti Petro nuomonę, juolab, kad mačiau, jog rašė mergaitės, kad kalba tą patį ką ir Janina... na, viliuosi, jog nenusivilsiu
Eisiu šeštadienį pas Petrą. Jei rasiu kaip nusigaut, nes susisiekimas, tai prie to paties, gal kas žinot ar šeštadienį viešasis transportas važiuos kaip darbo dieną?
Na, aš jam skambinau šeštadienį ar sekmadienį, dabar tiksliai nepasakysiu, tai priimt galėjo pirmadienį iki pietų, nes po to iki penktadienio bus išvykęs... Tai užsirašiau šeštadieniui tada eilių nebuvo, kaip dabar- nežinau
Cuddy! rasau tau..... Rasai kad cia perskaicius tema nerandi ats pas ka nueiti..... o cia (jei pastebejai) rasomi atsiliepimai tik apie du burejus Lietuvoje..... T.y. Petras ir Janina..... nors ir nepatinka, bet visos bando..... zaidimas kazkoks ir pinigu metymas.... na cia skonio reikalas. Tikrai yra Kaune ir ne tik... Labai geru bureju! Paskaityk ankstesniuose puslapiuose.
Ne vien apie juos rašoma, apie daug buriančių tiek Kaune, tiek kitur. Paprasčiausiai pas šituosdabar eina, bando patekt, atsiliepimus apie juos rašo. O neseniai ir Gerdą minėjo, kažkada apie Staselę, Svetlaną, Zinaidą daug rašė. Genutę vieną ar kitą vis prisimena.
Man pildosi, ką sakė Janina prieš porą mėn., nors vėl buvo sunku patikėt.
Sutinku su tavim! tik sakau kad cia keli puslapiai vien apie ta paty.... Todel ir pasiuliau jai pasiskaityt ankstesnius puslapius. Esu buvus senamiestyj ir pas Gerda ir pas Rasa. Buvau ir pas Stasele. Prie Savo pas mociute. Man pildesi ju visu pranasystes! Na pas Janina neteko,tai negaliu nieko pasakyt.
Sutinku su tavim! tik sakau kad cia keli puslapiai vien apie ta paty.... Todel ir pasiuliau jai pasiskaityt ankstesnius puslapius. Esu buvus senamiestyj ir pas Gerda ir pas Rasa. Buvau ir pas Stasele. Prie Savo pas mociute. Man pildesi ju visu pranasystes! Na pas Janina neteko,tai negaliu nieko pasakyt.
Esmė ta, kad neturiu gyvenime kažkokių ypatingų problemų. Labiau pasmalsauti noriu, tad kažkaip nesinori visus kaip iš eilės bandyti. O temą paskaičius, tai nepamačiau kažkokio favorito/ės.
Būrėją iš Jonavos atmečiau, nes gaila laiko kelionei.
O pas ką jūs pasiūlytumėt nueiti? Pas labai tiesiai netaktiškus nenorėčiau eiti. Blogoms mintims užsiciklinti nenoriu
as va vasaros gale buvau pas mociute prie savo... del darbo issipilde, nors jau tada kai ejau zinojau kad keisiu darba, bet ji viska patvirtino ir papilde nieko jai nebuvau sakius apie darba... apie sveikata pataike, deja.... apie mokslus nepataike...
Cuddy. Pas mociute tai tik tiek kad pigiau, tai del to galima eiti. Na o siaip tai jei nori didesnio konkretumo-aiskumo,tai nueik pas Rasa arba pasStasele.
sveikos ech....gyvenimas slysta is po koju....noriu nueiti pas bureja. Issirinkau Petra, nes daugmaz visos liko patenkintos, bet ka gi....dbr paskambinau, tai jis iskart-is kur gavai nr? sakau pazystama dave nes rekomendavo....o jis man-nepazistamiems neburiu, esu nukenejes labai....tik saviems...na supratau kad nepriims jis manes buvau praeitais metais pas mociute....atvirai sakant nepamenu ka ji konkretaus sake, isskyrus- "....tau ir sekasi ir nesiseka...bet tu rasi savo laime....zinok-darbas ir mokslas visada su tavimi...." ir taip kiekviena kart kai kortas ismeta...... tad vel skaitau foruma is naujo ir ieskau savo burejos
sveikos ech....gyvenimas slysta is po koju....noriu nueiti pas bureja. Issirinkau Petra, nes daugmaz visos liko patenkintos, bet ka gi....dbr paskambinau, tai jis iskart-is kur gavai nr? sakau pazystama dave nes rekomendavo....o jis man-nepazistamiems neburiu, esu nukenejes labai....tik saviems...na supratau kad nepriims jis manes
buvau praeitais metais pas mociute....atvirai sakant nepamenu ka ji konkretaus sake, isskyrus- "....tau ir sekasi ir nesiseka...bet tu rasi savo laime....zinok-darbas ir mokslas visada su tavimi...." ir taip kiekviena kart kai kortas ismeta...... tad vel skaitau foruma is naujo ir ieskau savo burejos
Zinaida, tel. 8 684 52521, Eiguliuose. Kaina 50 Lt. Genutė, tel. 8 684 84837, 8(37)200635 Juozapavičiaus pr. 9-4 Genutė, tel 8(37)238667, Jotvingio g. 6-56 Genutė Česnuliavičienė, tel 8(37)205465 (IV nuo 9 iki 10 val.) Gerda, tel. 8 652 91050 www.gerda.visiems.lt Kaina 50lt Dalia, tel. 8 676 84706 www.burimas.visit.ws. Dalia, tel. 8 670 77687, Jonava Regina, tel. 861089198, Plento g. 5-77, Kaina 30 lt Regina, tel. 8 613 12658 Rita, tel. 8 607 63931; 8 611 05765, V.Krėvės pr. Janina, tel. 8 677 84411, Jonavoje, Ralio g.. Kaina 30 Lt Janina, tel. , Jonavoje, Chemikų g Janina, tel. 8(37)4399, Šilainiuose Esmeralda, tel. 865652325 Loreta, tel. 8 688 33660, prie 3-ios ligonines??? Sofija, tel. 861473636, šalia Urmo bazės Monika, tel. Sąnašos 11a (Seniavoje) Svetlana, tel. Tulpių g. Žaliakalnis Močiute (prie SAVO) tel. 8(37)227586 Kaina 12 Lt BŪRĖJA, tel. 200635, Kanto 2-7 BŪRĖJA, tel. 867421205 BŪRĖJA, tel. 868890401, Kęstučio 73-33, Prienai kaina 30lt
bureju yra daug, tik skambinkit ir eikit, nes gaunasi, pasake, "kad man gerai", ir kiek dar nekalbanciu forume skaito sia tema ir pradejo urmu skambinti, zmones mastykit!!! sukelia eiles tiek pas keleta bureju, paskutiniu psl minimu,
yra kas ir zino, kad cia viesai aptarinejam burejas.