Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(muciacikee @ 2011 11 02, 14:48)
sveikos smile.gif  ech....gyvenimas slysta is po koju....noriu nueiti pas bureja. Issirinkau Petra, nes daugmaz visos liko patenkintos, bet ka gi....dbr paskambinau, tai jis iskart-is kur gavai nr? sakau pazystama dave nes rekomendavo....o jis man-nepazistamiems neburiu, esu nukenejes labai....tik saviems...na supratau kad nepriims jis manes  schmoll.gif  
buvau praeitais metais pas mociute....atvirai sakant nepamenu ka ji konkretaus sake, isskyrus- "....tau ir sekasi ir nesiseka...bet tu rasi savo laime....zinok-darbas ir mokslas visada su tavimi...." ir taip kiekviena kart kai kortas ismeta...... tad vel skaitau foruma is naujo ir ieskau savo burejos mirksiukas.gif

g.gif g.gif Labai maloniai dziedziokas su manim kalbejo. Neklause is kur gavau tel. Siandien skambinausi, eisiu pirmadieni ir dar drauge vesiuos.

O as manau, kad rekomendacijomis 100% pasikliaut nereikia. Kol buvau jauna ir labai jau tos meiles amzinos ieskojau- man idealiai tiko Cveta is Tulpiu g. I-de-aliai. Buvau gal 3-4 x ir viskas tiko,pildesi ir t.t. Kai suradau ta savo meile, nustojau burtis. Ir jau rami del savo gyevnimo buvau lygiai 8metus wub.gif Ir dabar butu ramu, jei ne darbu paieska Lietuvos-Europos mastu cool.gif O ta pati Cveta daug kam briedo pribure. Man tiko. Taip, kad kiekvienam savas dantistas, ginekologas, kirpejas, burejas tongue.gif
Aklai Petru nepulsiu tiket. Einu delto, kad ima 20 lt, nera eiliu cool.gif O paziuresim cool.gif

Ta pati Genute is Rotuses a., kur zvambija taurem: draugei nusake viska vos tik izengus (ligas, mirtis ir t.t.). Man kazka paiste, prisimenu tiek, kad energijos pas mane kaip pas Mercedes Benz klases automobili, o mano vyras gali tos energijos ir nepernesti, nes jo energija tolygi Ziguliukui. Turiu save tramdyt, nes kvepia skirybos. Ir ka? Apsivaikiavau, energija visa vaikams, vyro Ziguline isaugo iki kokio tai Porsche. Skirybom net nekvepia. Del savos energijos, kad ji "zudo"- pritariu smile.gif VA, dabar prisiminiau, kad su manim kalbejo gal 10 min, paeem visus 50 lt ir sake, kad nera ka cia apie TAve kalbet, nes viskas su tavim l.gerai. Kai pagalvoji, tai nieko 6m. nevyko, nes viskas ir buvo l.gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 02 lapkričio 2011 - 15:10
nu nežinau.. jau kas kas, bet Petras tikrai nebūtų pasakęs taip... Gal netyčia nr supainiojot??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 11 02, 16:32)
Eik tu sau, kaip keista, neteko dar is nieko girdeti, kad Petras taip pasakytu  g.gif

na as net sutrikau kai isgirdau jo balsa...toks vos girdimas buvo....pasiteiravau ar cia ponas Petras, nes jau nuo pirmo zodzio suabejojau..bet jis patikino kad Petras, po to kai pradejo pasakot kad neburia nepazystamiems, kad daug labai aplinkui blogu zmoniu ir nenori isileisti nepazystamu...as tada rimtai sunerimau-cia forume perskaiciau kad jis is sanatorijos grizo, tai as sakau, gal ne cia pataikiau ir paklausiau ar tik ne jis grizo nesenai is sanatorijos, pasake, kad taip.....dbr kaip mastau tai gal jam itartina pasirode kad nepasakiau kas ta pazystama( realiai jos ir nebuvo nes as is cia ji issirinkau). na tiek to. gal ir nelemta buvo pas ji eiti..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muciacikee @ 2011 11 02, 23:09)
na as net sutrikau kai isgirdau jo balsa...toks vos girdimas buvo....pasiteiravau ar cia ponas Petras, nes jau nuo pirmo zodzio suabejojau..bet jis patikino kad Petras, po to kai pradejo pasakot kad neburia nepazystamiems, kad daug labai aplinkui blogu zmoniu ir nenori isileisti nepazystamu...as tada rimtai sunerimau-cia forume perskaiciau kad jis is sanatorijos grizo, tai as sakau, gal ne cia pataikiau ir paklausiau ar tik ne jis grizo nesenai is sanatorijos, pasake, kad taip.....dbr kaip mastau tai gal jam itartina pasirode kad nepasakiau kas ta pazystama( realiai jos ir nebuvo nes as is cia ji issirinkau). na tiek to. gal ir nelemta buvo pas ji eiti..... schmoll.gif

hm... nes su vienom normaliai snekejo, galvoju, gal maza kas atsitiko, ir daba nukentejo, bet kitas priima...
Atsakyti
na aš net specialiai pasiskambinau jam ir pasiteiravau ar dėl šeštadienio neikas nepasikeitė.. sakė, kad ne, viskas tvarkoj.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 11 03, 02:08)
na aš net specialiai pasiskambinau jam ir pasiteiravau ar dėl šeštadienio neikas nepasikeitė.. sakė, kad ne, viskas tvarkoj..  g.gif

Vel begsite pas bureja?
sekmytes
Atsakyti
turbut, reikia viska pasitikrinti, ar teisingai sako, ar viena kita teisi.

o jei kuris suklydo g.gif
Atsakyti
[quote=raganiukstiene,2011 11 03, 11:14]
turbut, reikia viska pasitikrinti, ar teisingai sako, ar viena kita teisi.

o jei kuris suklydo g.gif
[/qu
laikas parodys... smile.gif
Atsakyti
laikas ir turi rodyti, bet "cukrine siela", is kalbu suprantam, kad lankosi kas menesi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 03 lapkričio 2011 - 13:02
na, toli gražu, kad kas mėnesį, bet tebūnie, nesiginčysiu su tamstom 4u.gif
Atsakyti
na kaip sekesi pa Petra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 11 06, 13:36)
na kaip sekesi pa Petra? ax.gif

man ir labai idomu 4u.gif
Atsakyti