QUOTE(muciacikee @ 2011 11 02, 14:48)
sveikos
ech....gyvenimas slysta is po koju....noriu nueiti pas bureja. Issirinkau Petra, nes daugmaz visos liko patenkintos, bet ka gi....dbr paskambinau, tai jis iskart-is kur gavai nr? sakau pazystama dave nes rekomendavo....o jis man-nepazistamiems neburiu, esu nukenejes labai....tik saviems...na supratau kad nepriims jis manes
buvau praeitais metais pas mociute....atvirai sakant nepamenu ka ji konkretaus sake, isskyrus- "....tau ir sekasi ir nesiseka...bet tu rasi savo laime....zinok-darbas ir mokslas visada su tavimi...." ir taip kiekviena kart kai kortas ismeta...... tad vel skaitau foruma is naujo ir ieskau savo burejos

buvau praeitais metais pas mociute....atvirai sakant nepamenu ka ji konkretaus sake, isskyrus- "....tau ir sekasi ir nesiseka...bet tu rasi savo laime....zinok-darbas ir mokslas visada su tavimi...." ir taip kiekviena kart kai kortas ismeta...... tad vel skaitau foruma is naujo ir ieskau savo burejos

O as manau, kad rekomendacijomis 100% pasikliaut nereikia. Kol buvau jauna ir labai jau tos meiles amzinos ieskojau- man idealiai tiko Cveta is Tulpiu g. I-de-aliai. Buvau gal 3-4 x ir viskas tiko,pildesi ir t.t. Kai suradau ta savo meile, nustojau burtis. Ir jau rami del savo gyevnimo buvau lygiai 8metus

Aklai Petru nepulsiu tiket. Einu delto, kad ima 20 lt, nera eiliu

Ta pati Genute is Rotuses a., kur zvambija taurem: draugei nusake viska vos tik izengus (ligas, mirtis ir t.t.). Man kazka paiste, prisimenu tiek, kad energijos pas mane kaip pas Mercedes Benz klases automobili, o mano vyras gali tos energijos ir nepernesti, nes jo energija tolygi Ziguliukui. Turiu save tramdyt, nes kvepia skirybos. Ir ka? Apsivaikiavau, energija visa vaikams, vyro Ziguline isaugo iki kokio tai Porsche. Skirybom net nekvepia. Del savos energijos, kad ji "zudo"- pritariu