QUOTE(faustluk @ 2011 11 07, 16:03)
teisingai! Nes kaip ir prisizadejau, ka pasakt del Petro...Bet nieko paskayt neturiu

Pirma mintis: marazmas! Bet kai pagalvoji: kad manes nepazysta visai, o pasake kaip ir tiesa. GAl as tikejausi konkreciu ivykiu sekos, o jis man labai jau apstrakciai viska.Sekme 2013m nuo kovo, o iki to laiko visom kortom: kalavijas, karaliene, kalavijas. Kovosiu kovosiu kovosiu. Stipri kaip ta karaliene. Vyras- karalius. Seima- ideali. MAto 3-ia vaika, berniuka. As noreciau ir galeciau, bet vyras bijo sunkumu (taip ir yr, mmm veluoja 2dienos, bet labai jau butu keista technine prasme). Toliau: ejau pas ji po darbo pokalbio. Klausiu kaip? Jis man: tai ne tas darbas, kur jau ta zadeta 2013m gausybes taure ir karjera, moteris vadove, sunkumai bus, jei su tuo susitaikysiu ir eisiu- dirbk. O ka sako sirdele?Visom kortom 30 min apie ta pati, is kito galo. Baisiai jau jauna istekejau...Per ankti vaikai..Ka, sakau? 25m juk neturi. Kaaaa, sakau? Man jau 35m..Tada tavo labai jauna siela. Nu, galvoju, jei taip bus toliau- tai dieduka paselpiau 20 lt. KAzka gimdoj jis man ten izvelge..Na, echoskopas man irgi liepe eit pasitikrint, bet sako kad nieko blogo kaip ir neturetu but. Tai ka? Ir sutampa ir pievos totalios. AI, dar nemoku saves parduot pagal mokslus, uzsisedejau (ko noret, kai 3m vaikus augini) Truksta man mokslu, galejau dar mokinti (na, mokintis galima dar ir dar ir dar. O kai pasakisau, kad 2 diplomai stalciui, tai paskui to nemoklso nebeliete)
Padariau isvadas, kad zmogus pats savo minciu kalvis. Ka sako sirdis, te ir reikia daryt. O kortos- tai senu zmoniu remimas
Na, as manau reikia laiko viskam...

as savo abieju pranasytes galesiu pasakyti mazdaug po nauju metu...

O kas liecia vaikus. Vienai pazystamai, sake kad laukiasi, ji: - negali buti, pasidare testa ir akurat-laukiasi... taip kad, su faustluk, sutinku 100 % reikia sava sirdim vadovautis, gal kartais jie pasako tau tai, ko uztvirtinti tavo norams reikia i viena ar i kita puse, kaip sakant paklausai is pasalies nuomones...

na manau pasidalinsim, savom pranasytem, po kokio pusmecio

P.S Ir Petras ir Janina, ta pati per ta pati mala, is visu pusiu... matomai, kaip aktualus kazkuris klausimas, is visu pusiu ji apziuri, ir gaunasi tas pats per ta pati