Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 8 tema

[quote=Vikuute,2011 12 06, 21:10]sweikos merginos noreciau jusu paklausti ka naudojate randeliu mazinimui ?  4u.gif
[/quote
tamanus, ersketuogiu alieju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssaule: 06 gruodžio 2011 - 20:28
Gal kuri žinote, ar skystas KN lūpų balzamas "ROŽELĖ" yra stikliniame ar plastmasiniame buteliuke? ax.gif Ir gal kuri bandė, atsiliepimų gal būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 07 gruodžio 2011 - 12:47
QUOTE(braskel @ 2011 12 07, 13:47)
Gal kuri žinote, ar skystas KN lūpų balzamas "ROŽELĖ" yra stikliniame ar plastmasiniame buteliuke?  ax.gif Ir gal kuri bandė, atsiliepimų gal būtų...

Bent jau būdavo stikliniame, tik rutuliukas viršuj ir kamštukas plastamsiniai smile.gif Man vis tik kieti lūpų balzamai labiau patinka, nes jie riebesni ir ilgiau išlieka ant lūpų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sofijushka @ 2011 12 06, 10:47)
Noreciau zinanciu merginiu patarimu  ax.gif
Gidziausi spuogus stipriomis priemonemis is vaistines, tai dabar oda suerzinta, dehidratuota (T-zona). Nisipirkau campaku pomados, bet man jos permazai, ta prasme kad tiek nedrekina, lieka serpetojimai. Man pardavejos siule arganu alieju, as galvoju del nimbamedziu, nes ir spuogai kartais islenda giluminiai g.gif  Dabar nezinau ir ka daryt, ar tiesiog dar ilgiau pasitepti campaku pomadu, nes naudoju tik savaite

Aišku, kiekvienai savo, bet ypač šaltuoju metų laiku man vien tik aliejų veidui kad ir naudojant ant drėgnos hidrolatu supurkštos odos neužtenka, todėl naudoju kremą. Naudojant aliejus odai pritrūksta drėgmės. Ir odą reiktų drėkinti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 07 gruodžio 2011 - 14:07
Aišku, kiekvienai savo, bet ypač šaltuoju metų laiku man vien tik aliejų veidui kad ir naudojant ant drėgnos hidrolatu supurkštos odos neužtenka, todėl naudoju kremą. Naudojant aliejus odai pritrūksta drėgmės. Ir odą reiktų drėkinti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus smile.gif
[/quote]

O kokius kremus naudojat? is KN? Giredejau kad ju aliejukus galima ir i vidu naudoti (agurkliu ir nakvisu, tik nepamenu ar EA ar kitoki blush2.gif ), gal kas bande?
Atsakyti
QUOTE(sofijushka @ 2011 12 08, 13:54)
Giredejau kad ju aliejukus galima ir i vidu naudoti (agurkliu ir nakvisu, tik nepamenu ar EA ar kitoki blush2.gif ), gal kas bande?

taip taip galima bazinius aliejus gerti (visokiu seklu ir riesutu). Esu gerusi nakvisu alieju. Man dar labai skanus makadamiju aliejus biggrin.gif Sezamu aliejus irgi patinka smile.gif Tiesa, kokosu alieju taip pat kelis kart ant duonos tepiau biggrin.gif
Atsakyti
O kiek lasu reikia ir su kuo geriausiai gert unsure.gif kad geriau isisavintu
Atsakyti
QUOTE(sofijushka @ 2011 12 08, 16:30)
O kiek lasu reikia ir su kuo geriausiai gert unsure.gif  kad geriau isisavintu

Ne lasais geriau, o sauksteliais biggrin.gif Nakvisu aliejaus i diena gerdavau po 1 sauksteli, o makadamiju ar sezamu pora arbatiniu sauksteliu i diena..
Jei grynas aliejus nepatinka, tai galima su duona uzsikasti smile.gif Siaip tai skanu, ypac riesutu aliejai (man makadamiju wub.gif )..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 12 08, 18:04)
Ne lasais geriau, o sauksteliais  biggrin.gif  Nakvisu aliejaus i diena gerdavau po 1 sauksteli, o makadamiju ar sezamu pora arbatiniu sauksteliu i diena..
Jei grynas aliejus nepatinka, tai galima su duona uzsikasti smile.gif Siaip tai skanu, ypac riesutu aliejai (man makadamiju  wub.gif )..

O koks makadamijų poveikis vartojant į vidų?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 08, 18:15)
O koks makadamijų poveikis vartojant į vidų?

SKANU biggrin.gif Na, naudingu medziagu gaunu, o daugiau apie kazkoki poveiki sunku spresti, nes ir nelabai reguliariai geriu ir siaip sunku atskirti gi kas koki poveiki suteikia..
Atsakyti
QUOTE(sofijushka @ 2011 12 08, 13:54)
O kokius kremus naudojat? is KN? Giredejau kad ju aliejukus galima ir i vidu naudoti (agurkliu ir nakvisu, tik nepamenu ar EA ar kitoki blush2.gif ), gal kas bande?

Šiuo metu ne KN smile.gif
Aš esu gėrus agurklių, po to nakvišų aliejų smile.gif Dabar erškėtrožių geriu biggrin.gif Turiu įtarimą, kad dėka jų, šiek tiek apsitvarkė mano veido oda (buvo gana problematiška, dabar dar išdygsta kokių negeriečių, bet bendras vaizdas pagerėjo) ir nebe tokios skausmingos mėnesinės patapo.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2011 12 09, 15:22)
Šiuo metu ne KN smile.gif
Aš esu gėrus agurklių, po to nakvišų aliejų smile.gif Dabar erškėtrožių geriu biggrin.gif Turiu įtarimą, kad dėka jų, šiek tiek apsitvarkė mano veido oda (buvo gana problematiška, dabar dar išdygsta kokių negeriečių, bet bendras vaizdas pagerėjo) ir nebe tokios skausmingos mėnesinės patapo.

Neblogai thumbup.gif Čia būtent nuo erškėtrožių pastebėjot tokį poveikį, ar apskritai?
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2011 12 07, 13:47)
Gal kuri žinote, ar skystas KN lūpų balzamas "ROŽELĖ" yra stikliniame ar plastmasiniame buteliuke?  ax.gif Ir gal kuri bandė, atsiliepimų gal būtų...

Pernai kai pirkau, buvo stikliniame indelyje, o kamštukas ir rutuliukas plastmasinis - kaip jau kažkuri rašėte. Taip pat pritariu, kad kieti balzamai ilgiau išlieka ant lūpų, o Roželė greičiau ,,nusivalgo'', bet ji man patinka dėl savos sudėties, ir užsitepa gerai, ir blizgesio truputį duoda, ir lūpos minkštos. Vienu žodžiu man ji patinka. 4u.gif
Atsakyti