Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 8 tema

O aš buvau nemačiusi, dabar tik užmačiau ir labai apsidžiaugiau: http://aromata.lt/ko...liejaii-aliejai

Jie turi lietuviškų aliejų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 09, 16:35)
Neblogai thumbup.gif Čia būtent nuo erškėtrožių pastebėjot tokį poveikį, ar apskritai?

Pradėjau nuo agurklių, tai labiausiai nuo jų poveikis pasijuto mirksiukas.gif Paskui tęsiau su nakvišom, tai tas poveikis toliau buvo smile.gif Skaičiau, kad nakvišas labai gerai gerti pakaitomis su agurklėmis. O erškėtrožes ne taip seniai pradėjau, tai bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2011 12 11, 00:06)
Ačiū už atsiliepimus, vis dėlto užsisakiau, bandysiu, sudėtis, rožės labai vilioja  ax.gif

taip, stiklinis buteliukas. su uzsukamu plastmasiniu kamsteliu.
Atsakyti
nezinau ka cia nusipirkus misrios odos prieziurai
T zona blizgi, linkus inkstiruotis, kartais spuogas isleinda
skruostai normalus, linke rausti (t.y.kapiliarai arti odos)
pats odos sluoksnis plonas
be abejo dabar nuo sildymo odos pavirsius kaip ir pasausejes

noriu kad nekimstu poru, oda butu matine, sudrekinta ir skaisti biggrin.gif

galvoju apie nerolio eliksyra?
patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2011 12 15, 12:34)
nezinau ka cia nusipirkus misrios odos prieziurai
T zona blizgi, linkus inkstiruotis, kartais spuogas isleinda
skruostai normalus, linke rausti (t.y.kapiliarai arti odos)
pats odos sluoksnis plonas
be abejo dabar nuo sildymo odos pavirsius kaip ir pasausejes

noriu kad nekimstu poru, oda butu matine, sudrekinta ir skaisti biggrin.gif

galvoju apie nerolio eliksyra?
patarkit 4u.gif

Na, jei oda pasausejusi, tai butinai su nerolio eliksyru reiktu hidroliato, man pvz. is nauju labai patinka maloniuju pelargoniju hidroliatas. Dar galetumei gaminama KN kremuka isbandyti, pvz. su alavijais arba ciampaku pomada....
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 12 15, 14:43)
Na, jei oda pasausejusi, tai butinai su nerolio eliksyru reiktu hidroliato, man pvz. is nauju labai patinka maloniuju pelargoniju hidroliatas. Dar galetumei gaminama KN kremuka isbandyti, pvz. su alavijais arba ciampaku pomada....

dekui
norejau kremo su alavijais ir saltalankiais, bet Ciurlionio g. nebuvo jokiu kremu, ispirkta
taip pat nebuvo linu semenu aliejaus

veidui pasiule ersketuogiu alieju arba roziu eliksyra
tai pajamiau ersketuogiu alieju

ir beje Ciurlionio g. parduotuvele po Naujuju persikelia kitur (berods Aguonu/Saltiniu g. sankryza
Atsakyti
Sveikos,
isidedu tema i favorites, patinka ir man KN producija drinks_cheers.gif sukramciau visa tema per vakara, prisirasiau visa lapa patarimu biggrin.gif 4u.gif reikes ir senas temas panagrinet ax.gif
turiu problemine oda, kasdien prausiu ja gasulo moliu, purskiu sekluciu hidrolatu, tik emulsija nuo spuogu pabaigiau... man ji is pradziu labai tiko, patiko, oda akyse skaistejo, vis skambinau sesei aikciodama, kad stebuklas biggrin.gif dingo blizgesys, dienos begy oda nebudavo riebaluota, zodziu labai patiko... thumbup.gif bet dabar galvoju isbandyt gyduoli, cia ji taip isgyret ax.gif beje, pastaruoju metu streikuoja kiti galai ir viskas per oda pasimato, labai bjaurus giluminiai spuogai, skaudus... zinau, kad reikia gydyt is vidaus, bet gal patarsit ir is isores? o ir iskaiciau, kad geriate aliejus, padeda ir t.t. gal palciau kas pasidalins patirtimi?
lupas tepu taukmedziu, taip pat juo drekinu jautria dukrytes odyte ax.gif
gal kas galit placiau papasakot apie KN sampunus? niekaip neatrandu ekologisko kuris tiktu ir patiktu, dazniausiai baisiai pradeda pleiskanot, niezet galvos oda...
Atsakyti
Naudojau ir nerolio eliksyrą, ir Gyduolį. Apsistojau ties pastaruoju, nes kaina eliksyro 30 ml. man per didelė. Gyduolis irgi patinka, maloniai kvepia, bet poveikis man geresnis nerolio. O emulsiją nuo spuogų irgi galvoju išbandyti, tada galėsiu dar geriau palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 16, 17:22)
Naudojau ir nerolio eliksyrą, ir Gyduolį. Apsistojau ties pastaruoju, nes kaina eliksyro 30 ml. man per didelė. Gyduolis irgi patinka, maloniai kvepia, bet poveikis man geresnis nerolio. O emulsiją nuo spuogų irgi galvoju išbandyti, tada galėsiu dar geriau palyginti.

ar galima placiau apie neroli?
ir kokia jusu oda?
Atsakyti
O jums eliksyrai nekemša porų? Aš karts nuo karto panaudoju ylan ylang eliksyrą, tai pastebiu, kad po kiek laiko poros kemšasi
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 12 17, 11:37)
O jums eliksyrai nekemša porų? Aš karts nuo karto panaudoju ylan ylang eliksyrą, tai pastebiu, kad po kiek laiko poros kemšasi

Aš turiu nerolio eliksyrą. Anksčiau kas vakarą tepdavausi, dabar kartą per savaitę. Bet nei anksčiau, nei dabar neasatebėjau, kad kimštųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2011 12 17, 07:47)
ar galima placiau apie neroli?
ir kokia jusu oda?

Mano oda linkusi į riebumą, tik žiemą truputį sausėti linkusi. Porų nekemša. Naudoju vienąkart per dieną, bet vos kelis lašus. Man jo kvapas dieviškas wub.gif Poveikis taip pat patinka.
Atsakyti