papuošalinė 
kokie grazus darbeliai!
Sveikos, nuostabiosios menininkės
Darbai tokie nuostabūs, jau tiek temų peržiūrėjau, bet vis negaliu atsigrožėti darbais... Beveik kasdien varvinu čia seilę
Ir štai gal ne visai į temą aš turiu tokį klausimėlį
Užmačiau ne vienoje temoje tokias lentynėles su trimis stalčiukais, jas galima pastatyti ir paguldyti... Tokios man jos patrauklios pasirodė, o dar kai padekupažuotos gražiai, tai visai... Bet niekur nemačiau tokių pirkti. Gal kas žinote, kur jų ieškoti įsigyti? Liksiu labai skolinga už suteiktą informaciją
Mainais turėčiau kurią dieną įkelti ir savo kokį meno kūrinėlį
QUOTE(VaidaDim @ 2011 08 11, 11:28)
Užmačiau ne vienoje temoje tokias lentynėles su trimis stalčiukais, jas galima pastatyti ir paguldyti... Tokios man jos patrauklios pasirodė, o dar kai padekupažuotos gražiai, tai visai... Bet niekur nemačiau tokių pirkti. Gal kas žinote, kur jų ieškoti įsigyti? Liksiu labai skolinga už suteiktą informaciją
Ar tokią lentynėlę turit omeny?

Aš tai pirkau Maximoj, bet senokai, pavasarį....
Aha, tikrai tokią turiu omeny
Ir labai gražus Jūsiškis darbelis
Mergaitės, ačiu už gerą žodį mano dėžikei
Labai man gražūs paskutiniai Otema darbai , tokie su idėja
Labai man gražūs paskutiniai Otema darbai , tokie su idėja
QUOTE(VaidaDim @ 2011 08 11, 12:28)
Sveikos, nuostabiosios menininkės
Darbai tokie nuostabūs, jau tiek temų peržiūrėjau, bet vis negaliu atsigrožėti darbais... Beveik kasdien varvinu čia seilę
Ir štai gal ne visai į temą aš turiu tokį klausimėlį
Šitas dėžutes visos anksčiau įsigydavome iš parduotuvės ERBI, buvo tokia Kalvarijų gatvėje.
Deja, bet jau nebėra ir greičiausiai nebebus. Jos kaina buvo 5 lt.
Atrodo yra lentynoje kažkur nusigrūdusi giliai viena nugruntuota baltai, mano anksčiau pasiruošta dekoravimui. Jei domina ir jei rasiu - galėčiau perleisti
Štai mano pirmasis darbelis:

Kaulo spalvos dažai, klijuota servetėlė, šiek tiek skeldėjimo, kurį įtryniau skystais akių šešėliais, galiausiai lakas.
Dabar brandinu naują mintį - padaryti tris rėmelius iš vienos serijos
Kol kas dairausi forumuose idėjų, nes labai nesinori suklysti (o taip jau buvo ne kartą, kad padarau darbelį ir man jis visai nepatinka, kai nulakuoju
).

Kaulo spalvos dažai, klijuota servetėlė, šiek tiek skeldėjimo, kurį įtryniau skystais akių šešėliais, galiausiai lakas.
Dabar brandinu naują mintį - padaryti tris rėmelius iš vienos serijos
VaidaDim, paprastas, bet tuom ir gražus rėmelis, nieko bereikalinga, man gražu
O čia mano šviežutėlis
Stebuklėlio angelas

O čia mano šviežutėlis
Stebuklėlio angelas

QUOTE(bus_ka @ 2011 08 13, 16:54)
Labai grazus gelyciu motyvas - servetele ar ne?
Manoji
Truputi ne i tema, bet gal pagelbesit, taip reikia...

Pom poms - agro pleveles, is tampomo popieriaus arba servetelinio popieriaus daromi papuosimai. Kur gauti tokio popieriaus, gal zinot kas, pagelbetumet labai

Pom poms - agro pleveles, is tampomo popieriaus arba servetelinio popieriaus daromi papuosimai. Kur gauti tokio popieriaus, gal zinot kas, pagelbetumet labai
Džiuga, pom poms'ai daromi iš šilko popieriaus. Žinoma, galima daryti ir iš kitko, bet tikri, lengvučiai-tik iš šilko.
Keliauju rašyti až
Keliauju rašyti až