Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

otema, swajojuu, gintan ir rug_gele, visų dėžutės labai gražios good.gif
Atsakyti
Mano pirmieji darbeliai,aisku pries jus man sleptis,bet man labai gražu wub.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aqua*** @ 2011 08 02, 13:25)
Mano pirmieji darbeliai,aisku pries jus man sleptis,bet man labai gražu wub.gif  ax.gif

Ir man gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2011 08 02, 17:15)
Ir man gražu 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 08 02, 12:13)
otema, swajojuu, gintan ir  rug_gele, visų dėžutės labai gražios good.gif

aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Aqua*** @ 2011 08 02, 14:25)
Mano pirmieji darbeliai,aisku pries jus man sleptis,bet man labai gražu wub.gif  ax.gif

mielas remelis, tvarkingai atliktas, grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 02 rugpjūčio 2011 - 19:46
...kažkaip po ilgo tarpo tylos jautriausiai sureagavau į Baltės and... wub.gif dėžulytę

patiko servetėlės su povu paskirstymas ant medinuko...kam skirtas tas baliončikas 4u.gif , tas pasiims (autoriaus neužfiksavau)

Visoms besigiriančioms naujokėms už pastangas taip pat diiiiiiidelis 4u.gif
Atsakyti
Man miela temukė, vis užsuku pasigrožėti, visoms darbštuolėms 4u.gif

O čia mano mažutėlis darbelis, sūnelio užsiprašyta ax.gif Bet nesiseka man pritapyti vis, ir vėl sukausi iš padėties su sendinimu...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nukritau @ 2011 07 25, 21:33)
O aš atėjau ne tuščiom. Atnešiau savo, turbūt, ilgiausiai darytą dėžytę. Ilgiausiai ne todėl, kad sunku padaryti, o todėl, kad ilgai taikiau, kol pritaikiau !  blush2.gif

Labai labai gražu, thumbup.gif bet vidus man per margas... O spalviškai tinka tikrai. Sagtis tokia įdomi smile.gif thumbup.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 26, 06:30)
balte, Tu viską ranka rašei? Man mielos pakabėlės 4u.gif

Aha, ranka, kažkaip paprastai naudoju trafaretus, bet čia mažesnio šrifto reikėjo. smile.gif

QUOTE(swajojuu @ 2011 07 27, 18:11)
Rodom, ką turim  ax.gif

Įdomi komozicija, vykusi dėžutė, bet skilimas tokiam motyvui yra per grubus, mano manymu. 4u.gif

QUOTE(gintan @ 2011 07 27, 21:37)

Miela dėžutė, bet norisi man tas tuštumas kažkaip pribaigti, viršutinė plėšimo linija matosi, reikėtų arba šešėlio, arba retušuoti baltai. Juostelė priduoda natūralumo thumbup.gif

QUOTE(rug_gele @ 2011 07 29, 22:31)
vasara krikstynu metas tai ir as tuo paciu pasirodysiu

Smagios tokios, tik man vidus su išore nesiderina. Gal truputį per daug visko tematiškai.... mirksiukas.gif

QUOTE(otema @ 2011 08 01, 19:34)
Tiesiog, maža, paprasta dėžutė smile.gif

thumbup.gif Garžus toks marmeladas biggrin.gif Turiu vieną dėžutę nerodytą dar tokio panašaus stiliuko smile.gif

QUOTE(Aqua*** @ 2011 08 02, 13:25)
Mano pirmieji darbeliai

Dailu, tik to sendinimo vienkomponenčio labai norisi per visą rėmelį. Taip pat lyg norisi kotukus pripiešti aguonyčių smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 03, 11:31)
O čia mano mažutėlis darbelis, sūnelio užsiprašyta ax.gif Bet nesiseka man pritapyti vis, ir vėl sukausi iš padėties su sendinimu...

Man labai patiko thumbup.gif

O kiek visko prirašiau unsure.gif
Atsakyti
Balte, rosebud1, ax.gif ačiū
Atsakyti
user posted image
user posted image
Rodausi ir aš. Staliukas ir dvi kėdutės mano sūnui. smile.gif
Atsakyti
Ačiū už dėžutės pagyras ir kritiką, o dėžutė surado šeimininkę ir laimingai gyvena, būdama marga iš vidaus biggrin.gif

O šiandien atsinešiau savo pasididžiavimą ir patį man mieliausią darbą:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man patinka, įdomiai sugalvota tie padėklo krašteliai thumbup.gif. Ir skilimas gražus 4u.gif
Atsakyti