Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(NeLina @ 2011 09 16, 08:43)
Kiek gražių darbelių paskutiniuose temos puslapiuose!
Bus-ka, kvartetas, rododendrynas - šaunūs mieli darbeliai!  4u.gif O nuo Gomertos lagamino akių atitraukt neįmanoma  bigsmile.gif

Dėkoju aciuks.gif 4u.gif

Žydraake, gražios pakabos, labai mielos spalvytės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 16 rugsėjo 2011 - 22:48
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 16, 21:22)
Dėkui už pagyrimą smile.gif  Jau fotografijos temoj gavau kritikos, o bet tačiau, aš kaip tik norėjau, kad pakabos išryškėtų, va senos daržinės durys senelių kaime, o pakabos naujos, dar kvepia laku ir žydinčios, na tarsi priešprieša tokia.

Lankaisi fotografijos temoje? Gerai, ten verta pabuvoti pradedantiems fotografuoti graziau 4u.gif

O cia naujausia dezute mazytes mergytes daikteliams

user posted image

user posted image
Atsakyti
Whatever? miela dėžutė ax.gif
Atsakyti
Riedgute, koks nerealus stiklainiukas bigsmile.gif 4u.gif Žinok, aš irgi kontrastų mėgėja, tai man labai gražiai šaukiasi vidus su išore, ta juoda priduoda paslapties ir pabrėžia stilių mirksiukas.gif Puikus darbas drinks_cheers.gif

Whatever?,Žydraakė po 4u.gif 4u.gif

Ačiu visoms dar kartelį už gražius žodžius Klimto vynui biggrin.gif

O šiandien šiek tiek saksofono garsų...

Mažojo muziko skrynelė

user posted image

user posted image
Atsakyti
Žydraakė, Whatever? Ir bus_ka nuostabūs darbai good.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 09 16, 11:36)
O čia manosios pakabos sau ir dukrytei smile.gif

Nuostabios wub.gif

Kas dėl to butelio - man labai gražu su rafija, kaip bus_ka padarius...

O kas dėl lagamino, jei dar kas laisvų turite, aaaaaaš priglausiu. Nežinau, ar dekoruosiu, nes kai kurie, kaip ir Whatever minėjo, geriau autentiškai atrodo, bet šiaip esu mačius puikių pavyzdžių, kaip atnaujinami lagaminai - Lahesės matytas dar ir dabar akyse stovi... thumbup.gif

Komplimentai visoms pasirodančioms darbštuolėms, o dėl 'vestuvinio' lagamino - matosi, jog dar reikia praktikos, jei netolygus 'dryžuotas' dažymas yra užmanymas (juk gali ir taip būti), tai tada reikėtų gėles ant lagamino pertapyti, kad tie dryžiai nešviestų ir per jas. Manau, ne vėlu dar kai kuriuos pataisymus ant to lagamino daryti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labuka, seniai besilankiau, noriu pagirti labai grazus visu darbeliai jau visu ir nepaminesiu vardais, dezutes, krikstadezes visu labai dailios, dvynukams rinkinukas labai mielas su boruzelem. Žodziu yra kur akis paganyti ir pasisemti ideju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Whatever?, graži dėžutė ir puikus pateikimas wub.gif
Atsakyti
gal kas turite parduoti auskaru pagrindu staciakapiu? Vilniuje (Lazdynai, Koralai, Virsuliskes patogiausia). 3.5x5cm. Labai skubiai reikia.
user posted image

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Pačią idėją radau internete, nenurimau, kol jos neįgyvendinau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 09 21, 11:51)
Pačią idėją radau internete, nenurimau, kol jos neįgyvendinau smile.gif

Oho, tai bent įdomus darbas bigsmile.gif wub.gif Ar čia dekupažas ant akmens?
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 09 21, 13:17)
Oho, tai bent įdomus darbas  bigsmile.gif  wub.gif  Ar čia dekupažas ant akmens?

Dėkui 4u.gif

Taip, čia viskas daryta tas pats, kaip, kad būtų dirbta su medžiu: dažai, servetėlė, pritapymas, lakas...
Atsakyti