Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(sauluutte @ 2011 09 14, 13:57)
ale tikrai kokie skirtingi visų skoniai... aš kaip tik pažiūrėjus į gražuolį bus_ka butelaitį pagalvojau, kad tas aprišimas labai dailiai žiūrisi  wub.gif

Man ir aprisimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Džiuga, Kvartetas, sauluutte, smagu, kad taip teigiamai įvertinot rolleyes.gif 4u.gif
Kvartetas, kartais dekoruojamo daikto trūkumai paskuj tampa idomia dekoro dalimi mirksiukas.gif
Whatever, tikrai, kiek žmonių tiek nuomonių, bandžiau nudažyt iki galo, bet ten plastmasė nuo kamštuko uždengimo, taip negražiai ji išryškėdavo... O užrišimas tokia šiaudine juostele, panašiai kaip vyno buteliai dėžėse būna uždengti, taigi, visai, pagalvojau, į temą smile.gif , beje, negalėtum atrišt, nes ji gerai užlakuota yra biggrin.gif
Atsakyti
bus_ka, labai gražus butelys thumbup.gif
Atsakyti
Čia mano dovana mamai per Kalėdas. Ji pati išsirinko paveikslėlį, beliko man tik padaryti dėžutę. smile.gif

Papildyta:
Mokausi ikelt nuotraukas. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rododendrynas: 14 rugsėjo 2011 - 20:29
super darbeliai visų 4u.gif
Atsakyti
labukas, noriu ir aš pasigirt savo didžiausiu darbu, bet nemku čia įkelt nuotraukų, tad jei kas susidomės kaip dariau lagaminą vestuvių proga, prašau užeit blush2.gif
http://public.fotki....trav/lagaminas/
Papildyta:
gomertos lagaminui neprilygsta, bet aš vos kelis darbelius darius, tai man pačiai toks visai nieko ax.gif
Atsakyti
giestrav kadangi tik tik pradedat, siunciu balioniuka 4u.gif . Bet man asmeniskai nelabai.
1. didziausia klaida mano akimis, kad matosi teptuko dryziai. reikejo antra karta dazyti teptuku ir pratinti vietomis. kitas var dazymui rinktis ne ta iranky, vietoij teptuko naudoti kempinele ir juo tapsnoti dazus.
2. prie ko derinot nerinuko remely? spalviskai jis man schmoll.gif . labiau noretusi tokios spalvos kaip lagamino apkaustai. susigrotu siek tiek.

tai jusiskiu atveju as dar siek tiek prie jo parimociau. keisciau nerinuka i kita spalva. ir fone dadeciau kazkiek spalvu ir maskuociau tuos bruzius.
Atsakyti
mans skauda sirdi ziurint i tuos "atnaujintus' lagaminus verysad.gif verysad.gif
jei dar kas nors turite tokiu ir ketinate su jais susidoroti, tai parasykite man - as priglausiu 4u.gif 4u.gif Gerbsiu, mylesiu...

Rododendryno daili dezute.. Grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giestrav @ 2011 09 15, 12:15)
labukas, noriu ir aš pasigirt savo didžiausiu darbu, bet nemku čia įkelt nuotraukų, tad jei kas susidomės kaip dariau lagaminą vestuvių proga, prašau užeit blush2.gif
http://public.fotki....trav/lagaminas/
Papildyta:
gomertos lagaminui neprilygsta, bet aš vos kelis darbelius darius, tai man pačiai toks visai nieko ax.gif

nepyk, bet mano akiai, tai sugadinai lagamina g.gif
as tai vestuvems tokio nenoreciau, bet uz pastangas 4u.gif
Atsakyti
oj mergaitės.. Seniai čia buvau.. Tiksliau darbu skokius dėjau.. EIna kalba apie lagaminus, mačiau jų gal 10 išmestų smile.gif jei da rjie bus ten kur mačiau. duosiu žinot smile.gif tada galėsim tartis dėl perdavimo.. Nes man jų nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 09 15, 15:17)
oj mergaitės.. Seniai čia buvau.. Tiksliau darbu skokius dėjau.. EIna kalba apie lagaminus, mačiau jų gal 10 išmestų smile.gif jei da rjie bus ten kur mačiau. duosiu žinot smile.gif tada galėsim tartis dėl perdavimo.. Nes man jų nereikia smile.gif

ir as noreciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 09 15, 15:17)

Kaip buciau be galo, be krasto dekinga. Zinoma, skolinga taip pat nelikciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 15 rugsėjo 2011 - 14:26