Bus_ka, jei butu be raudonos spalvos, butu labai grazu...Dabar tos plunksnos ir raudona juosta prideda pigumo.. Nezinau, gal tik man...
jei nuemus ta raudoni, manau butu labai elegantiska ir grazu...
Pati dezute Dekoras -
Merginos, tai yra MANO Paryžius ir MANO asociacijos, o aš nesu juodai pilka ir pasaulis aplink mane turi daugybę atspalvių, o daiktai - užuominų, kurie reiškia nuotaiką, įvykius, net kažkokį vaidinimą. Stilius -tai ne tik juoda ir balta, jei norit, kurkit pilkus, "švarius" daiktus, o manęs to daryt nepriversit.
Merginos, tai yra MANO Paryžius ir MANO asociacijos, o aš nesu juodai pilka ir pasaulis aplink mane turi daugybę atspalvių, o daiktai - užuominų, kurie reiškia nuotaiką, įvykius, net kažkokį vaidinimą. Stilius -tai ne tik juoda ir balta, jei norit, kurkit pilkus, "švarius" daiktus, o manęs to daryt nepriversit.
Buska viskas super su tava dezike. man irgi patinka retsykiais su kokiu riskesniu akcentu. man ta raudona cia labai graziai ziurisi. na gal tos plunksnos man nelabai. ne del to, kad jos nedera ar dar kas. grynai del tarnavimo ir naudojimo, praktiskumo
o gal vis tik pasirodys kad jos ir praktikoij sauniai isipaisys.