Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(bus_ka @ 2011 10 07, 12:16)
Merginos, tai yra MANO Paryžius ir MANO asociacijos, o aš nesu juodai pilka ir pasaulis aplink mane turi daugybę atspalvių, o daiktai - užuominų, kurie reiškia nuotaiką, įvykius, net kažkokį vaidinimą. Stilius -tai ne tik juoda ir balta, jei norit, kurkit pilkus, "švarius" daiktus, o manęs to daryt nepriversit.

Niekas taves ir nevercia doh.gif Tiesiog idejai darba, o as parasiau, ka galvoju.. Buciau nutylejus, bet pati dezute (dekupazo dalis) grazi, tai ir parasiau.. Galiu apskritai nebekomentuoti tavo darbu tavo darbu, jei esi tokia jautri ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 spalio 2011 - 14:13
Nesipykit neskanu cool.gif
Man tokie darbai per ryskus, bet cia gi skonio reikalas, o blankusis variantas man gal priimtinesnis, bet vistiek... svarbiausia kas naudosis dezute, kokiuose namuose ji gules, kas viduje gyvens rolleyes.gif Jei visa tai deres - bus super.

Mano dezeliukas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bus ka, Dziuga+, abeju dezutes maziausiai ispudingos, vau atvipo zandikaulis! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 07 spalio 2011 - 16:30
as todel ir nerasau komentaru, nes prasideda nepasitenkinimas, juk kiekvienas turi savo nuomone, o cia sunku issireiksti biggrin.gif , liksi nesuprastas
Atsakyti
Dėžutę su sapnais jau mačiau FB. Gal kokiems meilės laiškams laikyti? mirksiukas.gif (jei dar kas tokius rašo).

O Paryžius...senai noriu pasidaryt sau su šiuo miestu sau dėžutę. Aš gal nusikopinsiu šią idėją, jei galima, tik mėlyną plunksną dar klijuosiu ir gausis jų vėliavos spalvos.

Jos abi puikios 4u.gif

--
Draugei padovanotas šepetys:

user posted image
Papildyta:
user posted image

Dar vienas. Laukiu Kalėdų, gal senis atneš fotoaparatą bigsmile.gif
Atsakyti
Dziuga...fainai thumbup.gif

...prieš pusantrų metų manoji su šiuo paveiksliuku atrodė taip biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 08 21, 17:59)

Super! wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2011 10 07, 19:41)
Dziuga...fainai  thumbup.gif

...prieš pusantrų metų manoji su šiuo paveiksliuku atrodė taip biggrin.gif

user posted image

Tiesiog tobula! wub.gif
Atsakyti
Bus ka, Paryžiaus dėžutė superinė thumbup.gif , man kaip tik ta raudona labai labai, suteikia gyvumo, ir plunksna labai vietoje, tikrai iškart prieš akis iškyla Mulen Ružas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gomerta, Džiuga,Sig, LMA, Kvartetas, visoms didelis dėkuj. 4u.gif

Džiugos ir Sobieskos dėžikės - vienas motyvas, o du skirtingi pasauliai, bet abu su savo dvasia, nuotaika ir atliktos su išskirtiniu meistriškumu 4u.gif

Sig, aišku, gali naudot, aš ir vėliavos ten norėjau, bet padeliojus supratau, kad mėlyna spalva "užmuša" raudoną, priduoda sunkumo ir kažkokio žemiškumo, o aš siekiau visai priešingo efekto. Bet gal tau prie kito motyvo tikrai derės geriau nei man šiuo atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
buska paveike mane tavoji dezute. Snd nakti sapnavau kaip plunksnas rinkausi. Tokiu graziu buvo parduodamu, niekaip negalejau apsispresti kurias pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Džiuga+ ir sobieska labai gražūs darbai wub.gif bus_ka dėžutė irgi labai patiko, tik sutinku, kad tos plunksnos nepraktiškas dalykas ir po metų, ar daugiau tos plunksnos prisirenka dulkių (kad ir kaip jos kruopščiai būtų valomos). Nebent yra apgalvota, jog tos plunksnas vėliau galima nuimti g.gif
Atsakyti
bus ką, juk aš tik pasakiau savo nuomonę, niekas nieko neverčia daryti kitaip...Manau, dėl to ir klausei, kaip mums patinka darbelis, kuris, pasikartosiu, yra puikus, todėl nėra ko pykti ir dėkoti tik toms,kurios pasakė vien tik pagyras smile.gif
Atsakyti