Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

sveiki,
esu zadejus idet kambario foto kai rezultatas bus,tai va tikiuosi gausis,tiesa,ta siena kur pianinas bus kitokia,bus ilga lentyna su vaiko piesiniais virs pianino,pianinas bus per centra,o palei langa bus rasomasis satalas,zodziu detaliu dar bus
user posted image

user posted image

user posted image

tik nesuprantu kodel nuotraukos tokios mazytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z.lineta: 11 spalio 2011 - 09:36
QUOTE(z.lineta @ 2011 10 11, 09:34)
sveiki,
esu zadejus idet kambario foto kai rezultatas bus,tai va tikiuosi gausis,tiesa,ta siena kur pianinas bus kitokia,bus ilga lentyna su vaiko piesiniais virs pianino,pianinas bus per centra,o palei langa bus rasomasis satalas,zodziu detaliu dar bus

Jetau kaip gaila, kad nuotraukos tokios mažytės. Aš su savo regėjimu kažkaip nelabai įžiūriu lens.gif
Man atrodo ar užuolaidos iš Ikea? Jei taip tai prašom kaip nors padidinti nuotraukas, nes dabar kaip tik neapsisprendžiu dėl jų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 11 spalio 2011 - 10:32
QUOTE(xjurga @ 2011 10 11, 12:30)
Jetau kaip gaila, kad nuotraukos tokios mažytės. Aš su savo regėjimu kažkaip nelabai įžiūriu  lens.gif
Man atrodo ar užuolaidos iš Ikea? Jei taip tai prašom kaip nors padidinti nuotraukas, nes dabar kaip tik neapsisprendžiu dėl jų  smile.gif

tai kaip man suzinot kodel jos mazos,anksciau problemu nebuvo su idejimu,o uzuolaidos kaip tik is ten ir baldai is ten:)
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2011 10 11, 10:58)
tai kaip man suzinot kodel jos mazos,anksciau problemu nebuvo su idejimu,o uzuolaidos kaip tik is ten ir baldai is ten:)

Tai jeigu daug kas iš Ikea, tai tikrai labai idomu būtų apžiūrėti. Mes irgi kai ką turime, bet planuoju ir daugiau iš ten ką pirkti.

Dėl nuotraukų, tai gal pabandykite dar kartelį įkelti arba pasikonsultuoti šioje temoje http://www.supermama...?...727491&st=0
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z.lineta: 11 spalio 2011 - 12:45
z.lineta, jaučiu, kad mergaitei labai patinka wub.gif, mano akimis tik trūksta kažkokios vietos "pasidėjimams" daikčiukų, gal lentynukių kokių, "prištampuočiau" kampe pvz. iki pianino, neplačių, neaukštų ir neilgų, kad mergaitė galėtų savo smulkmenėles dėliotis, nes kur matosi lentyna su puzliais ar knygutėm ten, tai joms patogu, ale pagalvojau, kur mergaitei kitus "lobius" dėliot ax.gif

Pianiną patys perdažėt ar toks buvo bigsmile.gif?
Atsakyti
Z. lineta - gražus kambariukas. Aš dar žalias (tokias kaip kilimukas) lovatieses užtiesčiau.
Mano mergina irgi tokį patį šviestuvą iš Ikea buvo išsirinkusi.
O kaip užuolaidos - ar jūs patenkinta jomis? Neskystos, geros kokybės?
Spinta su komoda kiek matau irgi iš Ikea. Kaip jų kokybė?

Anksčiau kažkodėl buvau nusiteikusi prieš baltus baldus, o dabar man taip gražu.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 10 11, 15:06)
Z. lineta - gražus kambariukas. Aš dar žalias (tokias kaip kilimukas) lovatieses užtiesčiau.
Mano mergina irgi tokį patį šviestuvą iš Ikea buvo išsirinkusi.
O kaip užuolaidos - ar jūs patenkinta jomis? Neskystos, geros kokybės?
Spinta su komoda kiek matau irgi iš Ikea. Kaip jų kokybė?

Anksčiau kažkodėl buvau nusiteikusi prieš baltus baldus, o dabar man taip gražu.

ai tai cia iki pabaigos dar galo nesimato:)dar uzsakinesiu stalciu po lova zaislams,dar tokia kaip baldai pailga komoda vietoj barbiu namo ir tokia pat mazute toj nisoj kur lova...o visokiems niekuciams vietos ir dabar pilna:)ta komoda tai tik su vienu stalcium uzimtu,viskas visur telpa,baldeliai grazus,kokybe tai kaip ikejos:)nera baisiai rimti,spirus manau skyle butu,bet,kaina atitinka kokybe,plius as visada uz pasikeitimus kas tam tikra laika,taip kad... uzuolaidos man patinka,tokios kietesnes medziagos,neskystos tikrai. beje tos lentynos kur prie pianino nebus,cia uzsilikus:)
pianina pati perdaziau,buvo rudas ir visai netiko:)
o del lempos viskas su ja gerai,bet ji del grozio,nes sviesos tik prieblanda,del to ir pirkau tokia ta kita kur prie lovos,ir nusukau kad i kambari sviestu,o vietom apkeist neina,nei vaizdo bus,nei prie pat lovos tokia sasyska kabes:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z.lineta: 11 spalio 2011 - 13:47
Z.Lineta labai jaukus ir mielas kambariukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2011 10 11, 15:48)
Z.Lineta labai jaukus ir mielas kambariukas 4u.gif

aciu:)
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2011 10 11, 13:44)
ai tai cia iki pabaigos dar galo nesimato:)dar uzsakinesiu stalciu po lova zaislams,dar tokia kaip baldai pailga komoda vietoj barbiu namo ir tokia pat mazute toj nisoj kur lova...o visokiems niekuciams vietos ir dabar pilna:)ta komoda tai tik su vienu stalcium uzimtu,viskas visur telpa,baldeliai grazus,kokybe tai kaip ikejos:)nera baisiai rimti,spirus manau skyle butu,bet,kaina atitinka kokybe,plius as visada uz pasikeitimus kas tam tikra laika,taip kad... uzuolaidos man patinka,tokios kietesnes medziagos,neskystos tikrai. beje tos lentynos kur prie pianino nebus,cia uzsilikus:)
pianina pati perdaziau,buvo rudas ir visai netiko:)
o del lempos viskas su ja gerai,bet ji del grozio,nes sviesos tik prieblanda,del to ir pirkau tokia ta kita kur prie lovos,ir nusukau kad i kambari sviestu,o vietom apkeist neina,nei vaizdo bus,nei prie pat lovos tokia sasyska kabes:)

Ačiū už komentarus.
Dėl šviestuvų tai iškarto pastebėjau ir įvertinau kaip didelį pliusą, kad kambaryje yra du lubiniai šviestuvai. Jau kuris laikas niekaip negaliu nupirkti vaikams šviestuvo, nes visi mums per silpni. Kambarys 14 kv. m. ir apie šviestuvą su 60 W lemputę net minčių nekyla.
Kai gali pakabinti du šviestuvus skirtinguose kambario galuose tai tikrai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Labai dailus kambarys smile.gif Mergaitiskas wub.gif
O lova? irgi Ikea?
Atsakyti