Sveikutes, prisiziurejau daug idomiu ideju...
Mes irenginejam nama, planuojam po meteliu jau ten gyventi. Tad rasausi idejas, mintis.. Piesiu braizau.. zo pradedu prie to dirbti... Vienas vaiko kambarys aiskus, nes yra sunus jam jau beveik 7 metai jis lanko krepsini ir pramoginius sokius..Taigi kambarys nebus vaikiskas, nes daryti kambari pagal ta amziu tai manau nera gerai, nes jau po metu ar kitu reiks vel keisti viska.. Taigi vyrai megsta krepsini mano sunelis taip pat ji dievina, manau ir po 5 ar 10 metu tas kambarys nebus nusibodes... tai gi viena siena bus krepsinio aikstele nuo baudu metimo linijos, bus ziurovai ale sedintys, svieslente su rezultatais. O ten kur kases lenta realia toj vietoj bus pritvirtinta krepsinio lenta.. Susirasiau jau su viena firma, jie padarys toki foto plakata. ir kas mane nustebino, kad tas foto plakatas nera brangu maximum 300lt. Baldai bus tokie kad tiktu jam ir bunant 12 ar 16meteliu. Zodziu plius minus viskas bus surista su krepsiniu.

Sita mintis apie plakata mano galvoje kirbejo dar kaip sunus buvo isciuose, dabar mes galesim ta mano minti jau ir igyvendinti...