Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

z.lineta, prisidedu prie pagyrų 4u.gif

Kokiais dažais dažei pianiną? (Jis turbūt buvo lakuotas? g.gif )

O kambario gyventoja ne viena, kad lovytė dviaukštė? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 11 spalio 2011 - 17:13
Mergaites, gal galite rekomenduoti vaikisku baldu gamintojus Kaune? noretusi graziu baldeliu uz prieinama kaina.
Atsakyti
z.lineta labai jaukus mergaites kambariukas 4u.gif

na mes pagaliau jau link pabaigos su mergiotes kambareliu liko tik sustatyti baldelius meistras kuria diena atleks surinks ir tada jau galesim pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 12 spalio 2011 - 08:16
LAbai jaukus, mergaitiskas kambariukas smile.gif

Norejau paklaust, is kur tapetai? Mes vaiku kambariui nupirkom irgi dryzuotus, tik spalvos kitokios, nes kolkas ir broliukas seses kambary pagyvens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2011 10 12, 10:10)
LAbai jaukus, mergaitiskas kambariukas smile.gif

Norejau paklaust, is kur tapetai? Mes vaiku kambariui nupirkom irgi dryzuotus, tik spalvos kitokios, nes kolkas ir broliukas seses kambary pagyvens smile.gif

jei neklystu tai čia Harlequino'o "What a hoot?" http://www.amity.uk..../Details/700719
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sugar Free: 12 spalio 2011 - 10:25
Labai gražus kambariukas. Nežinau ar dar pirksite atvirų lentynų, bet jei tik įmanoma patarčiau jų vengti ax.gif Net ir dailiai sudėti daiktai sukuria sunkumo jausmą, jei jų daugiau atsiranda jau betvarkės vaizdas, geriau rinktis daugiau uždarų, didesnių spintučių, komodėlių, kad baldų būtų kambaryje keli, o ne visas kambarys apstatytas spintelėmis, lentynomis. Tada kambarys taps erdvus, tvarkingas, net jei už durėlių nuolatinė betvarkė bus smile.gif ir bus lengvumo jausmas.
Mano asmeninė patirtis ir nuomonė žinoma čia smile.gif
Atsakyti
Sveikinu jau ikurusias vaiku kambarius.
Gal galite patarti, kur galima uz protinga kaina (pvz. iki 500Lt.) nupirkti vaikui lova. Ieskom paprasciausios tachtos ar lovos.
Iki baldu dar toli, o vaikui miegoti kazkur reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 10 12, 20:32)
Sveikinu jau ikurusias vaiku kambarius.
Gal galite patarti, kur galima uz protinga kaina (pvz. iki 500Lt.) nupirkti vaikui lova. Ieskom paprasciausios tachtos ar lovos.
Iki baldu dar toli, o vaikui miegoti kazkur reikia  g.gif

O kiek vaikučiui metų? Reikia normalaus dydžio (2 metrų) lovos?
Jei užtenka mažesnės, tai čia nebrangi http://www.daugpasau...=...as&page=164

http://www.gindera.l...aunuolio-lovos/

Didesnių gal čia ką nors rasit http://www.sbabaldai...iengules?page=1

Galima dar Ikea pasidairyti (per tarpininkus užsisakyti) http://www.ikea.com/...ens_ikea/18723/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 12 spalio 2011 - 21:44
QUOTE(sena pana @ 2011 10 12, 21:00)
Labai gražus kambariukas. Nežinau ar dar pirksite atvirų lentynų, bet jei tik įmanoma patarčiau jų vengti  ax.gif Net ir dailiai sudėti daiktai sukuria sunkumo jausmą, jei jų daugiau atsiranda jau betvarkės vaizdas, geriau rinktis daugiau uždarų, didesnių spintučių, komodėlių, kad baldų būtų kambaryje keli, o ne visas kambarys apstatytas spintelėmis, lentynomis. Tada kambarys taps erdvus, tvarkingas, net jei už durėlių nuolatinė betvarkė bus smile.gif ir bus lengvumo jausmas.
Mano asmeninė patirtis ir nuomonė žinoma čia smile.gif

Ir aš pritariu šiam nikui drinks_cheers.gif . Atrodo ir knygutės tvarkingai sudėtos ir žaislai į dėželes sukrauti (kartais jos ir neužsidaro nuo žaislų kiekio), bet vaizdelis ne koks schmoll.gif .
Atsakyti
Sveikutes, prisiziurejau daug idomiu ideju... 4u.gif
Mes irenginejam nama, planuojam po meteliu jau ten gyventi. Tad rasausi idejas, mintis.. Piesiu braizau.. zo pradedu prie to dirbti... Vienas vaiko kambarys aiskus, nes yra sunus jam jau beveik 7 metai jis lanko krepsini ir pramoginius sokius..Taigi kambarys nebus vaikiskas, nes daryti kambari pagal ta amziu tai manau nera gerai, nes jau po metu ar kitu reiks vel keisti viska.. Taigi vyrai megsta krepsini mano sunelis taip pat ji dievina, manau ir po 5 ar 10 metu tas kambarys nebus nusibodes... tai gi viena siena bus krepsinio aikstele nuo baudu metimo linijos, bus ziurovai ale sedintys, svieslente su rezultatais. O ten kur kases lenta realia toj vietoj bus pritvirtinta krepsinio lenta.. Susirasiau jau su viena firma, jie padarys toki foto plakata. ir kas mane nustebino, kad tas foto plakatas nera brangu maximum 300lt. Baldai bus tokie kad tiktu jam ir bunant 12 ar 16meteliu. Zodziu plius minus viskas bus surista su krepsiniu. ax.gif Sita mintis apie plakata mano galvoje kirbejo dar kaip sunus buvo isciuose, dabar mes galesim ta mano minti jau ir igyvendinti...
Atsakyti
QUOTE(_vaikyste_ @ 2011 10 13, 11:49)
Sveikutes, prisiziurejau daug idomiu ideju... 4u.gif

Kai įrengsite kambarį įdėkite nuotraukyčių - bus labai įdomu pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 10 13, 11:29)
Kai įrengsite kambarį įdėkite nuotraukyčių - bus labai įdomu pažiūrėti.

Oj negreit tai bus po nauju vasari koki manau.. bet va laukiu ka pasiulys ta firma, tai galesiu imest bent jau plakatas kaip atrodys... wink.gif nies jie patys pasizdejo surasti geros kokybes foto.. tai laukiu ju atsakymo...
Atsakyti