Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Atiloja @ 2011 07 25, 16:52)
Arba isgerk dar viena tablete KT ir nukelsi 2cd i pirmadieni  4u.gif

Tai gal geriau maziau viena? Cia nebloga minti pametei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 25, 16:57)
Tai gal geriau maziau viena? Cia nebloga minti pametei  drinks_cheers.gif

arba maziau, kad 2cd butu sestadieni smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 25, 17:09)
arba maziau, kad 2cd butu sestadieni smile.gif  4u.gif

Taip ir darysiu ax.gif
Bet pirmadieni skambinsiu dar Treisui, klausiu kaip geriau daryt.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 25, 17:20)
Taip ir darysiu  ax.gif
Bet pirmadieni skambinsiu dar Treisui, klausiu kaip geriau daryt.

Zinoma, juk daktarai geriausiai zino, ka daryt 4u.gif
Tik nepasikliauk KT 100 proc.,, nes nebutinai tas ciklas ateis po 2 dienu ir nebutinai ateis laiku smile.gif Nes zinai gi, organizmas megsta pasijuokt is planavimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 25 liepos 2011 - 16:23
Kaip faina atgyja musu temute clap.gif yahoo.gif ech...meldziuosi ir meldziuosi kad tik pagaliau isgirstu maldas tie kurie auksciau sedi ir kartais is musu planu pasijuokia wub.gif nes taip pabodo vis matyt tuos prakeiktus I ant NT doh.gif ir HCG darant suzinoti kad nestumo nera-kazkaip kai paskaitau kaip panelems HCG buna didelis (turiu omenyje virs 10) ar vaiduokliuoja NT siurpuliukai per nugara perbega ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 25 liepos 2011 - 17:00
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 25, 17:22)
Zinoma, juk daktarai geriausiai zino, ka daryt  4u.gif
Tik nepasikliauk KT 100 proc.,, nes nebutinai tas ciklas ateis po 2 dienu ir nebutinai ateis laiku smile.gif Nes zinai gi, organizmas megsta pasijuokt is planavimu  4u.gif

Na taip .... tada gal geriau viena daugiau gert, bent tada darbo dienos gausis, jei ne pirmadieni, tai antradieni, o jei veluos, tai ir treciadienis ir t.t. tiks smile.gif
Aha, atgyja temuke. Mergaites, nepamenu, tai kas dabar rugpjuti startuojat? Pasisakom visos, gal kada kam ko reikes, tai galesim viena i kita kreiptis pagalbos drinks_cheers.gif
Atsakyti
as prie startuojanciu rugpjuti pioneer.gif

merginos, ar jusu vyrams dare kokius kraujo tyrimus pries ivf, as nelabai suprantu temos pradzioje apie kokius tyrimus eina kalba (vyrui kainuoja 11,50 LV )? mes pora kartu LV lankemes bet kraujo vyrui niekas neeme, o dabar ciklo pradzioje ketinu vykti viena, tai ir galvoju visgi vienai vaziuoti ar su vyru g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 25 liepos 2011 - 19:00
QUOTE(laurynaa @ 2011 07 25, 19:58)
as prie startuojanciu rugpjuti  pioneer.gif

merginos, ar jusu vyrams  dare kokius kraujo tyrimus pries ivf, as nelabai suprantu temos pradzioje apie kokius tyrimus eina kalba (vyrui kainuoja 11,50 LV )? mes pora kartu LV lankemes bet kraujo vyrui niekas neeme, o dabar ciklo pradzioje ketinu vykti viena, tai ir galvoju visgi vienai vaziuoti ar su vyru  g.gif

Mano vyrui irgi jokiu kraujo tyrimu nedare, tik sperma ziurejo. Bet sake viskas ok, galim pradet. Tai net nezinau ... O jau kita savaite pradesim startuot.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 25, 19:30)
Mano vyrui irgi jokiu kraujo tyrimu nedare, tik sperma ziurejo. Bet sake viskas ok, galim pradet. Tai net nezinau ... O jau kita savaite pradesim startuot.

kiek pamenu LT, kuomet darem ivf tai vyrui tikrai nemazai kraujuko nuleido smile.gif o kaip bus LV - palauksim ir paziuresim
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 25, 19:30)

o tai sifiliu, AIDS, hepatitu nedare tyrimu? mums tai LV liepe pasidaryt pas save - tai ligoninej pigiau kainavo...
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 07 25, 20:38)
o tai sifiliu, AIDS, hepatitu nedare tyrimu? mums tai LV liepe pasidaryt pas save - tai ligoninej pigiau kainavo...

eina sau ...nu nieko man nesake g.gif Bet mane istyre pilnai. Tai gal uztenka viena istirt?
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 07 25, 19:38)

LV tikrai tokiu tyrimu neskyre (bent jau kol kas) LT buvom pasidare, bet tas buvo beveik pries metus ax.gif

QUOTE(norma @ 2011 07 25, 19:50)
eina sau ...nu nieko man nesake  g.gif  Bet mane istyre pilnai. Tai gal uztenka viena istirt?

na gal dar lieps ir vyrui tyrimus padaryti g.gif nezinau net.....
Atsakyti