QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 25, 12:14)
nes man nuo sio savaitgalio turi prasideti stimuliacija ir kita savaite ir as leksiu pas Treisa,bet va nerandu gines kuri galetu mane priimti apziurai 2c.d.

nes savaitgali niekas net is privaciu nedirba

tai ryt kulniuosiu pas savo gine ir net nezinau ka reiks daryti...jeigu nieko nepamatys gal rizikuosiu ir stimuliacija pradesiu.Juk 2c.d. reikia tikrinti kaip suprantu del cistu
tikrina dėl cistų. Manyčiau visgi geriau pradėk simuliaciją diena vėliau, nei po apžiūros ciklo pabaigoje pas ginę. Iš savo patirties: pas mane buvo taikoma ilga schema, bet situacija vargu ar nuo to keičiasi - 10 dienų iki mm atliko apžiūrą ir suleido blokuojančius, per apžiūrą matėsi susidaręs geltonkūnis (kuris kaip ir turėtų būti ciklo antroj pusėj). mm buvo pakankamai gausios, bet atvažiavusi į apžiūrą antrą ciklo dieną išsižiojau - geltonkūnis neišsivalė, bet iš jo susidarė 4 cm cistukė
Todėl manau geriau jau vėliau pradėti stimuliaciją, negu pradėti stimuliuotis neturint aiškaus atsakymo. Žinoma, tokie atvejai kaip mano retokai pasitaiko, bet juk pasirodo būna
Jei nori į AŽ galiu duoti Egils Gasings mobilų, jis atsako Treiso pacientėms į kilusius klausimus, kol Treisas atostogauja. Aš jau kelis kartus jo paslaugomis naudojausi
Ten, kur protas padeda tašką, viltis visada padeda dar du.[FONT=Times]