Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(asstukas @ 2011 07 25, 09:28)
Na jo jau nebedaug beliko iki starto visoms ir tryzniojimu  lotuliukas.gif  as ir kita savaite jau leksiu, vel prasides galvos sukimai  blink.gif
Temele nuo kitos savaites bus atsigavusi  tongue.gif

Man atrodo, kad jau ir sia savaite prades kunkuliuoti biggrin.gif
Atsakyti
Ir pati kita savaite leksiu i LV su didele viltimi startuoti... blush2.gif DIDELES SEKMES visoms pasiryzusioms arba tiesiog tyliai skaitancioms sita tema! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 25 liepos 2011 - 09:29
QUOTE(Lalabamba @ 2011 07 25, 10:28)
Ir pati kita savaite leksiu i LV su didele viltimi startuoti...  blush2.gif  DIDELES SEKMES visoms pasiryzusioms arba tiesiog tyliai skaitancioms sita tema!  4u.gif

Graziai pasakyta-prisidedu prie palinkejimu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(asstukas @ 2011 07 25, 09:28)
Na jo jau nebedaug beliko iki starto visoms ir tryzniojimu  lotuliukas.gif  as ir kita savaite jau leksiu, vel prasides galvos sukimai  blink.gif
Temele nuo kitos savaites bus atsigavusi  tongue.gif

as jau dabar tryznioju lotuliukas.gif nes man nuo sio savaitgalio turi prasideti stimuliacija ir kita savaite ir as leksiu pas Treisa,bet va nerandu gines kuri galetu mane priimti apziurai 2c.d. doh.gif nes savaitgali niekas net is privaciu nedirba verysad.gif tai ryt kulniuosiu pas savo gine ir net nezinau ka reiks daryti...jeigu nieko nepamatys gal rizikuosiu ir stimuliacija pradesiu.Juk 2c.d. reikia tikrinti kaip suprantu del cistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 25, 12:14)
nes man nuo sio savaitgalio turi prasideti stimuliacija ir kita savaite ir as leksiu pas Treisa,bet va nerandu gines kuri galetu mane priimti apziurai 2c.d. doh.gif nes savaitgali niekas net is privaciu nedirba verysad.gif tai ryt kulniuosiu pas savo gine ir net nezinau ka reiks daryti...jeigu nieko nepamatys gal rizikuosiu ir stimuliacija pradesiu.Juk 2c.d. reikia tikrinti kaip suprantu del cistu g.gif

tikrina dėl cistų. Manyčiau visgi geriau pradėk simuliaciją diena vėliau, nei po apžiūros ciklo pabaigoje pas ginę. Iš savo patirties: pas mane buvo taikoma ilga schema, bet situacija vargu ar nuo to keičiasi - 10 dienų iki mm atliko apžiūrą ir suleido blokuojančius, per apžiūrą matėsi susidaręs geltonkūnis (kuris kaip ir turėtų būti ciklo antroj pusėj). mm buvo pakankamai gausios, bet atvažiavusi į apžiūrą antrą ciklo dieną išsižiojau - geltonkūnis neišsivalė, bet iš jo susidarė 4 cm cistukė doh.gif
Todėl manau geriau jau vėliau pradėti stimuliaciją, negu pradėti stimuliuotis neturint aiškaus atsakymo. Žinoma, tokie atvejai kaip mano retokai pasitaiko, bet juk pasirodo būna 4u.gif
Jei nori į AŽ galiu duoti Egils Gasings mobilų, jis atsako Treiso pacientėms į kilusius klausimus, kol Treisas atostogauja. Aš jau kelis kartus jo paslaugomis naudojausi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 25, 12:58)
tikrina dėl cistų. Manyčiau visgi geriau pradėk simuliaciją diena vėliau, nei po apžiūros ciklo pabaigoje pas ginę. Iš savo patirties: pas mane buvo taikoma ilga schema, bet situacija vargu ar nuo to keičiasi - 10 dienų iki mm atliko apžiūrą ir suleido blokuojančius, per apžiūrą matėsi susidaręs geltonkūnis (kuris kaip ir turėtų būti ciklo antroj pusėj).  mm buvo pakankamai gausios, bet atvažiavusi į apžiūrą antrą ciklo dieną išsižiojau - geltonkūnis neišsivalė, bet iš jo susidarė 4 cm cistukė doh.gif 
Todėl manau geriau jau vėliau pradėti stimuliaciją, negu pradėti stimuliuotis neturint aiškaus atsakymo. Žinoma, tokie atvejai kaip mano retokai pasitaiko, bet juk pasirodo būna  4u.gif
Jei nori į AŽ galiu duoti Egils Gasings mobilų, jis atsako Treiso pacientėms į kilusius klausimus, kol Treisas atostogauja. Aš jau kelis kartus jo paslaugomis naudojausi biggrin.gif  doh.gif

Aciukas noriu,butu saunu drinks_cheers.gif Na,as rytoj bandysiu tartis su savo gine,nes siaip ji labai supratinga moteris,gal pagelbes blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 25, 12:58)
tikrina dėl cistų. Manyčiau visgi geriau pradėk simuliaciją diena vėliau, nei po apžiūros ciklo pabaigoje pas ginę. Iš savo patirties: pas mane buvo taikoma ilga schema, bet situacija vargu ar nuo to keičiasi - 10 dienų iki mm atliko apžiūrą ir suleido blokuojančius, per apžiūrą matėsi susidaręs geltonkūnis (kuris kaip ir turėtų būti ciklo antroj pusėj).  mm buvo pakankamai gausios, bet atvažiavusi į apžiūrą antrą ciklo dieną išsižiojau - geltonkūnis neišsivalė, bet iš jo susidarė 4 cm cistukė doh.gif 
Todėl manau geriau jau vėliau pradėti stimuliaciją, negu pradėti stimuliuotis neturint aiškaus atsakymo. Žinoma, tokie atvejai kaip mano retokai pasitaiko, bet juk pasirodo būna  4u.gif
Jei nori į AŽ galiu duoti Egils Gasings mobilų, jis atsako Treiso pacientėms į kilusius klausimus, kol Treisas atostogauja. Aš jau kelis kartus jo paslaugomis naudojausi biggrin.gif  doh.gif

O kaip tada daryt, jei taikys trumpa schema? unsure.gif
Nes kita ketvirtadieni baigiu gert KT, ir po poros dienu prasides mmm, tai geriau pries mmm vaziuot, ar 1-3 c.d.?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 25, 15:24)
O kaip tada daryt, jei taikys trumpa schema?  unsure.gif
Nes kita ketvirtadieni baigiu gert KT, ir po poros dienu prasides mmm, tai geriau pries mmm vaziuot, ar 1-3 c.d.?

o tai kaip gydytojas tau liepė daryti? biggrin.gif
aš abu kartus startavau ilgąja schema. Smarkiai nežinau kas ir kaip būna startuojant su trumpąja schema. Tik paminėjau kaip gali nutikti dėl cistų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 25, 16:24)

Vaziuoti reiktu 1-3 ciklo diena. Pats gydytojas apziures ir nustatytas vaistu dozes stimuliacijai 4u.gif bent jau man taikant trumpa schema liepe atvaziuoti 2 c.d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 25, 14:24)

Pritariu Pelenurozei, man taip pat reikėjo važiuoti 2 cd. Taip, kad taikyk ir tu kelionę pas LV būtent šią dieną. Šiaip negirdėjau, kad Treijsas lieptų atvažiuoti 1 ar 3 cd, nebent mmm kažkaip persipintų su išeiginėmis.

Oho, kaip atgimsta skyrelis bigsmile.gif , sėkmės, mergytės, jums visoms startuojančioms, ir toms, kurios vyks į pasimatymus su mažyliais 4u.gif 4u.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 25, 15:46)
Pritariu Pelenurozei, man taip pat reikėjo važiuoti 2 cd. Taip, kad taikyk ir tu kelionę pas LV būtent šią dieną. Šiaip negirdėjau, kad Treijsas lieptų atvažiuoti 1 ar 3 cd, nebent mmm kažkaip persipintų su išeiginėmis.

Oho, kaip atgimsta skyrelis bigsmile.gif , sėkmės, mergytės, jums visoms startuojančioms, ir toms, kurios vyks į pasimatymus su mažyliais 4u.gif  4u.gif  ax.gif .

Jei tikrai mm ateis isgerus paskutine KT po 2 dienu, tada 2 c.d. iseina sekmadienis g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 25, 15:23)
Jei tikrai mm ateis isgerus paskutine KT po 2 dienu, tada 2 c.d. iseina sekmadienis  g.gif

Aš tavo vietoje pasiskambinčiau Treijsą pavaduojančiam gydytojui ir pasiklausčiau kas ir kaip, kad būtų ramu. Kontaktus turi Rute. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 25, 16:28)
Aš tavo vietoje pasiskambinčiau Treijsą pavaduojančiam gydytojui ir pasiklausčiau kas ir kaip, kad būtų ramu. Kontaktus turi Rute. smile.gif

Arba isgerk dar viena tablete KT ir nukelsi 2cd i pirmadieni 4u.gif
Atsakyti