sveikos merginos,kazkaip ramu cia si menesi

Man paciai numatytas IVF pas Treisa rugpjuti. Tai noriu jusu paklaust...situacija tokia ,Treisas israse man KT ,kad pakoreguot man mmm,kad spetumem per rugpjuti ta IVF. Jis man sake pradet KT gerti pirma menesiniu diena ,ir kai gersiu 16 tablete ,tai butu 0805 penktadieni atvaziuot pas ji susileist blokuojancius.Tai va mano mmm kaip ir turejo vakar pramust ir jau atrode,kad tuoj pramus ,visa diena laukiau ,kad galeciau pradet gert KT,ir pagal plana penktadieni vaziuot del blokuojanciu.Kadangi man endo ,tai visada pries mmm man teplioja,tai vakar trecia diena jau tepliojo tamsiai rudai buvo keli lasai ir raudono kraujo ,bet nezinau ar tai jau skaitosi kaip menesines ,ar kai jau pramusa pilna srove

Tai neiskentusi,vakar pries einant miegot isgeriau ta pirma tablete

nes jau galvojau ant akimirku pramus gal net nakti ...Pramuso pilna srove ryta nuejus i tualeta ...Tai dabar nezinau ,gal negerai padariau ,kad vakar isgeriau ta tablete ,reikejo ryte gerti ,ir ar nebusiu prisimakalavus ko ne taip ...
Nezinau merginos ar cia ka supratot ,tiek prirasiau ,bet tokia situacija pas mane ...