Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 21, 19:21)
Taip,dirbs (as jo klausiau) 4u.gif

aciu uz atsakyma reiks tikriausiai ir man uzsiregistruoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, neseku sios temutes, nors ji kuri laika buvo man labai artima. Uzejau ikvepti Jums vilties ir palinketi visoms sekmes! Po grazios vasaros, uogyciu, svieziu darzoviu ir vaisiu, pastiprintais organizmais, visosms linkiu tik geru rezultatu! wub.gif nestuke.gif wub.gif Laikysiu uz Jus visas kumstukus! thumbup.gif

Cia Jums mano (kaip MB vadina) latviskas virusiukas! mirksiukas.gif

2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 07 18, 17:38)
Reikės tėmelę apie šią operaciją pastudijuoti. O gal yra tokių, kurios darėsi operaciją LV?

Sveikute. As jau esu turejusi viena histero, tik lietuvoje. Laukia antra- Treiso nurodumu unsure.gif Noreciau darytis pas ji, bet dar pagalvosiu blush2.gif , noriu sutaupyti laiko.. blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos,kazkaip ramu cia si menesi smile.gif Man paciai numatytas IVF pas Treisa rugpjuti. Tai noriu jusu paklaust...situacija tokia ,Treisas israse man KT ,kad pakoreguot man mmm,kad spetumem per rugpjuti ta IVF. Jis man sake pradet KT gerti pirma menesiniu diena ,ir kai gersiu 16 tablete ,tai butu 0805 penktadieni atvaziuot pas ji susileist blokuojancius.Tai va mano mmm kaip ir turejo vakar pramust ir jau atrode,kad tuoj pramus ,visa diena laukiau ,kad galeciau pradet gert KT,ir pagal plana penktadieni vaziuot del blokuojanciu.Kadangi man endo ,tai visada pries mmm man teplioja,tai vakar trecia diena jau tepliojo tamsiai rudai buvo keli lasai ir raudono kraujo ,bet nezinau ar tai jau skaitosi kaip menesines ,ar kai jau pramusa pilna srove g.gif Tai neiskentusi,vakar pries einant miegot isgeriau ta pirma tablete rolleyes.gif nes jau galvojau ant akimirku pramus gal net nakti ...Pramuso pilna srove ryta nuejus i tualeta ...Tai dabar nezinau ,gal negerai padariau ,kad vakar isgeriau ta tablete ,reikejo ryte gerti ,ir ar nebusiu prisimakalavus ko ne taip ... doh.gif
Nezinau merginos ar cia ka supratot ,tiek prirasiau ,bet tokia situacija pas mane ...
Atsakyti
QUOTE(E.m.a. @ 2011 07 22, 13:05)
sveikos merginos,kazkaip ramu cia si menesi  smile.gif Man paciai numatytas IVF pas Treisa rugpjuti. Tai noriu jusu paklaust...situacija tokia ,Treisas israse man KT ,kad pakoreguot man mmm,kad spetumem per rugpjuti ta IVF. Jis man sake pradet KT gerti pirma menesiniu diena ,ir kai gersiu 16 tablete ,tai butu 0805 penktadieni atvaziuot pas ji susileist blokuojancius.Tai va mano mmm kaip ir turejo vakar pramust ir jau atrode,kad tuoj pramus ,visa diena laukiau ,kad galeciau pradet gert KT,ir pagal plana penktadieni vaziuot del blokuojanciu.Kadangi man endo ,tai visada pries mmm man teplioja,tai vakar trecia diena jau tepliojo tamsiai rudai buvo keli lasai ir raudono kraujo ,bet nezinau ar tai jau skaitosi kaip menesines ,ar kai jau pramusa pilna srove  g.gif Tai neiskentusi,vakar pries einant miegot isgeriau ta pirma tablete  rolleyes.gif nes jau galvojau ant akimirku pramus gal net nakti ...Pramuso pilna srove ryta nuejus i tualeta ...Tai dabar nezinau ,gal negerai padariau ,kad vakar isgeriau ta tablete ,reikejo ryte gerti ,ir ar nebusiu prisimakalavus ko ne taip ... doh.gif
Nezinau merginos ar cia ka supratot ,tiek prirasiau ,bet tokia situacija pas mane ...

Man atrodo kad viska gerai padarei, vakare juk isgerei KT, cia tik keletos valandu skirtumas gavosi. Mano galva, viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 07 22, 14:36)
Man atrodo kad viska gerai padarei, vakare juk isgerei KT, cia tik keletos valandu skirtumas gavosi. Mano galva, viskas gerai  ax.gif

Tai dabar man vel gerti sekancia tablete siandien vakare ,ane ? smile.gif nu matai as mastau gal ,kad jei vakar geriau ta pirma tablete ,tai vakar skaitosi kaip 1 c.d. pagal Kt ,o pagal mmm tai siandien ,del to kazkaip susimakalavau ...
Atsakyti
QUOTE(E.m.a. @ 2011 07 22, 14:57)
Tai dabar man vel gerti sekancia tablete siandien vakare ,ane ?  smile.gif  nu matai as mastau gal ,kad jei vakar geriau ta pirma tablete ,tai vakar skaitosi kaip 1 c.d. pagal Kt ,o pagal mmm tai siandien ,del to kazkaip susimakalavau ...

manau viskas čia plius minus gerai. Juk nepasuksi laiko atgal.. Vakar skaityk kaip pirmą ciklo dieną, šiandien kaip antrą ir t.t. Nemanau kad labai jau didelis nusikaltimas ar šokas organizmui gavosi dėl tų kelių valandų skirtumo, tuo labiau jau vakar gerai tepliojo ir šiek tiek raudono kraujo buvo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 22, 15:02)
manau viskas čia plius minus gerai. Juk nepasuksi laiko atgal.. Vakar skaityk kaip pirmą ciklo dieną, šiandien kaip antrą ir t.t. Nemanau kad labai jau didelis nusikaltimas ar šokas organizmui gavosi dėl tų kelių valandų skirtumo, tuo labiau jau vakar gerai tepliojo ir šiek tiek raudono kraujo buvo..  4u.gif

Nu aciu mergaites ,bandysiu taip ir mastyt ...Galvoju,jau dabar visokiu nesklandumu prasidejo ir jau siku i kelnes blush2.gif Kas bus rugpjuti ,kai visa procedura vyks ,turbut naktim nemiegosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 07 21, 22:26)
Sveikos mergaites, neseku sios temutes, nors ji kuri laika buvo man labai artima. Uzejau ikvepti Jums vilties ir palinketi visoms sekmes! Po grazios vasaros, uogyciu, svieziu darzoviu ir vaisiu, pastiprintais organizmais, visosms linkiu tik geru rezultatu!  wub.gif  nestuke.gif  wub.gif Laikysiu uz Jus visas kumstukus!  thumbup.gif

Cia Jums mano (kaip MB vadina) latviskas virusiukas!  mirksiukas.gif

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

sveika, smagu, kad nepamiršti ir užsuki, mums vilties įneši bei virusiukais pasidalini 4u.gif Imu vieną virusiuką ir sau 4u.gif Tikiuosi, kad geri palinkėjimai pildysis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 07 21, 23:26)
Sveikos mergaites, neseku sios temutes, nors ji kuri laika buvo man labai artima. Uzejau ikvepti Jums vilties ir palinketi visoms sekmes! Po grazios vasaros, uogyciu, svieziu darzoviu ir vaisiu, pastiprintais organizmais, visosms linkiu tik geru rezultatu!  wub.gif  nestuke.gif  wub.gif Laikysiu uz Jus visas kumstukus!  thumbup.gif

Cia Jums mano (kaip MB vadina) latviskas virusiukas!  mirksiukas.gif

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Sveikute 4u.gif
Kaip faina kad uzsuka ir nestuke.gif Kaip savijauta? Kaip greit bega laikas atrodo tik neseniai suzinojom kad viskas pavyko puikiai ir tu jau nestuke.gif o ziurek kiek prabego laiko,norsspeju tau jis ne taip greit bega ax.gif
oi,imsiu ir as latviska virusiuka, 2.gif 2.gif taip norisi po visu nesekmiu kad issipildytu svajos,butu isgirstos maldos ir virusiukai pagaliau prikibtu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, na jau kita savaite kaip suprantu pradeda dirbti Embrions, man jau vidurius suka .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 07 25, 09:12)
Sveikos, merginos, na jau kita savaite kaip suprantu pradeda dirbti Embrions, man jau vidurius suka ....  doh.gif

Na jo jau nebedaug beliko iki starto visoms ir tryzniojimu lotuliukas.gif as ir kita savaite jau leksiu, vel prasides galvos sukimai blink.gif
Temele nuo kitos savaites bus atsigavusi tongue.gif
Atsakyti