Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(Tanga @ 2011 07 12, 01:05)
Tyla, nes Treisas atostogauja. Net nežinau, ar čia tarp mūsų dar yra laukiančių rezultato. Betutė mus jau palieka. Kas sekanti džiugins gerom naujienom?

aš buvau paskutinė kuriai įsodinimą darė prieš pat išeinant atostogauti. Praktiškai gavosi, kad įlindau į žmonių atostogas. blush2.gif Dabar jau ant nosies mano rezultatai. Pranešiu, kai turėsiu žinių. Visgi, labai norėčiau pagerinti latvių ir treiso statistiką biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Vakar belaukdama vizito pas gydytoja nusitryzniojau visai blush2.gif Ilgai laukti reikejo, tai is to itampos ir asareles isdavikes pasirode......Bet panasu, kad buvo verta laukti ir nerimauti, nes pas mane rado 2 puslytes wub.gif wub.gif Liepos 20d. einam sirdeliu ieskot..... ax.gif

Keliauju pas nestukes, bet jusu nepalieku mirksiukas.gif

Pelenuroze, nu ka tu turi ? bigsmile.gif tavo vizitas irgi panasiu laiku buvo kaip ir mano.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 12, 09:48)
Pelenuroze, nu ka tu turi ?  bigsmile.gif  tavo vizitas irgi panasiu laiku buvo kaip ir mano.

Turiu viena burbuliuka, jau plaka sirdute wub.gif o tu baik tryzniot, uzteks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenuroze: 12 liepos 2011 - 07:54
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 12, 08:54)
Turiu viena burbuliuka, jau plaka sirdute  wub.gif o tu baik tryzniot, uzteks  rolleyes.gif

Dar truputi panerimausiu iki sirdeliu ir paskui jau atsiputus gyvensiu biggrin.gif Bent jau man taip noretusi tiketi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 12, 09:16)
Dar truputi panerimausiu iki sirdeliu ir paskui jau atsiputus gyvensiu  biggrin.gif Bent jau man taip noretusi tiketi  tongue.gif

betute, nu tu pavarai... pamatysi šidutes, o tada nerimausi iki pirmų pakrebždenimų.. biggrin.gif nusiramink brangioji, juk viskas gerai gražu ir net puiku, augink savo dvynukus ir mėgaukis wub.gif
Atsakyti
Lakiukas, Rositele labai liudna mergaites, kad taip gyvenimas kartais susiklosto verysad.gif verysad.gif Sunku rasti paguodos zodzius... Galiu tik tyliai apkabinti ir palinketi, kad gyvenimas uz patirta skausma atlygintu graziais dalykais su kaupu 4u.gif
LediDi, Betute, Pelenurozele kaip dziugu skaityti jusu nuostabias naujienas wub.gif wub.gif Ramiu likusiu menesiuku 4u.gif
Rutele labai lauksiu tavo ziniu apie skaiciukus smile.gif Linkiu, kad sis kartas butu tas ir tu butum nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 09:29)
betute, nu tu pavarai... pamatysi šidutes, o tada nerimausi iki pirmų pakrebždenimų..  biggrin.gif nusiramink brangioji, juk viskas gerai gražu ir net puiku, augink savo dvynukus ir mėgaukis  wub.gif

Oi saulele, palauksiu as geriau tavo dyyyydeliu skaiciu ir tada pasikalbesim apie nerima ir kitus dalykus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 04:25)
aš buvau paskutinė kuriai įsodinimą darė prieš pat išeinant atostogauti. Praktiškai gavosi, kad įlindau į žmonių atostogas.  blush2.gif  Dabar jau ant nosies mano rezultatai. Pranešiu, kai turėsiu žinių. Visgi, labai norėčiau pagerinti latvių ir treiso statistiką  biggrin.gif

Oi kaip aš čia tave pamiršau Rutele. Sėdi tyliai, netriznioji, tai ir pamiršau blush2.gif Tuomet visų mūsų kumštukai dabar už tave vieną suspausti. Kada testuką gadinsi?
Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 12, 08:54)
Turiu viena burbuliuka, jau plaka sirdute  wub.gif o tu baik tryzniot, uzteks  rolleyes.gif

Kaip gera girdėti tokias naujienas wub.gif Aukit ir stiprėkit.
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 07 12, 09:49)
Oi kaip aš čia tave pamiršau Rutele. Sėdi tyliai, netriznioji, tai ir pamiršau  blush2.gif Tuomet visų mūsų kumštukai dabar už tave vieną suspausti. Kada testuką gadinsi?
Testukais neužsiiminėju.. Sakiau medicinos pramonę remsiu tik darydama HCG. biggrin.gif Kai žinosiu skaičiukus būtinai pranešiu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ir į šį skyrelį. Mano HCG - 87.

Merginos, kol kas tyliai luktelkim tolesnių skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 10:13)

Merginos, kol kas tyliai luktelkim tolesnių skaičiukų  4u.gif

OOOoo,koks cia tyliai, sveikinu labiausiai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 12, 11:13)

Merginos, kol kas tyliai luktelkim tolesnių skaičiukų  4u.gif