QUOTE(Egluzhė @ 2008 04 09, 17:30)
Su tokiom pesimistinem mintim geriau tikrai nebus. Net neabejok, kad pienuko padauges ir viskas susitvarkys
Maniske sianakt kelesi valgyt, nors jau menesi nesikelia, bet turbut is vakaro mazai privalge... Bet va jau ryte ir kosei pienuko prisitraukt uzteko

Reikalai tvarkosi, kitaip ir buti negali. Juk viskas tik nuo musu smegenines priklauso. Stiprybes
Man atrodo, kad ir pas mane reikalai tvarkosi

. O mintys tai optimistinės pas mane, tik tas optimizmas atsiremia į tai jog baisu, kad vaikas nedavalgo

Griebiausi visų patarimų, kuriuos čia radau, na tik alaus negeriu, ir atrodo viskas bus gerai
QUOTE(nep @ 2008 04 09, 17:51)
o slapinasi vaikas? sako, nebuna tu kriziu, buna tik augimo suoliai. manes nieks del kriziu neperspejo, gal uztai jos ir neturejau
Papildyta:
Aha, šlapinasi, tik kol nesupratau, kad pieno pas mane mažai, pampersai lengvesni šiek tiek buvo. O dabar tiesiog maitinu dažniau. Aš tai, kad ir perspėta buvau, bet kai sumažėjo pieno tai nesupratau to iš karto. Vaikas pradėjo nesituštinti. Tai tris dienas palaukusi klizmutę dariau, galvojau, kad užkietėjo viduriukai. O viskas išėjo skystame pavidale

niekas ten nebuvo užkietėję

Tik maisto per mažai. Na, bet šiandien vėl manau, kad viskas gerai bus