mano mažei 2 mėn. ir 11 dienų. Nuo 3 savaičių man "mano gyvenimas " išsisa "pieno krizė". Maitinu labai dažnai, kai tik pradeda verkti ir manau, kad nori, kas 1-2 valandos, išskyrus vieną kartą dieną kai rimtai užmiega kokiom 3-4 valanadom ir pirmą tarpą naktį, kai užmiega irgi 4-5 valandom. Kai pradėjau duoti abikrūtis lyg iš pradžių buvo geriau, bet dabar vieną išvalgo, o kai kitą paduodu šypsosi, žaidžią spjauna- suprask - jau nebenori, o po valandos ar diejų rėkia - duok valgyt. Iš pradžių pagalvojau, kad viskas susitvarkys ir kartais buna dienų, kai atrodo, jau taip dažnai neprašo, bet tada vėl tas pats. Svorio priaugo normaliai: 1 mėn - 1 kg, 2 mėn - 900g, iš ko sprendžiu ir gydytoja patvirtina, kad lyg ir užtenka to pieno.
Kartais tai mane varo iš proto, nes negaliu nieko nuvekti ar kur išeiti kartu su savo mažiuke, tik susiruošiam, o ji jau vėl valgyt nori. Be to ir mano mama ir vyro mama kai pas jas nueinam kreivai žiūri - ko čia taip dažnai maitinu - gal pieno trūkasta - gal vaikas alkanas. Labai noriu matinti tik savo pienu - ruošiausi tam visą nėštumą, bet kartais tiesiog norisi viską mesti ir duoti mišinuko (iki šiol dar nė lašo nedaviau), nes nebeturiu jėgų. HELP !