Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

QUOTE(mafijozė @ 2011 08 02, 16:00)
Ech, investicija į mašiną tikriausiai yra ilgo ir laimingo gyvenimo kartu garantas  thumbup.gif

Išverčiat žodžius pagal save. Man nesvarbu, kas kur "investuoja" savo pinigus. Vestuvės tai nėra investiciją į kažką. Tai šventė, kurią norisi pasidaryti sau gražią. Mes vairuojam 2000m mašiną, vestuvėm kitos net ir nesinuomosim, važiuosim su ta pačia. Ir nors už tuos pinigus, kuriuos skiriam savo šventei, galėtumėm nusipirkti naujesnių metų mašiną, man negaila nė vieno cento. Nes nusipirkti naują mašiną, kelionę ar pasistatyti naujus namus dar suspėsim. O vestuvės yra tas pirmas mūsų bendro gyvenimo etapas, kurį norisi turėti tokį, kad būtų ką prisimint. Tad palinkėčiau ir pačiai daugiau išminties suprantat kad ne mašinose laimė ir jei jum atrodo kitaip, tai nereiškia, kad tie, kurie laimę skirtingai supranta nei jūs, yra neišmintingi

Jus viska perfrazuojat savaip,neskaitykit tarp eiluciu!O be to cia ne ta tema kur noretusi kazkam kazka irodynet,o ir nuotaikos puikios esu ,tad nebediskutuoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
i diskusijas nesiveliu, tik parasysiu kas mum gavos.vestuve buvo vienos dienos, visiskai kukli, be jokiu sou ir t.t. Sveteliu 30,vyko restorane, taigi viska gavos siek tiek daugiau nei 15000 4u.gif
Atsakyti
Kiek kas nori ar gali tiek ir isleidzia, cia kiek vieno asmeninis reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2011 07 31, 16:29)
ziurejau, skaiciau ir galvoju , siaubas 15-25000 vestuvems  doh.gif muzikantams, automobiliams ir ttt.
Tai zymiai geriau turint tokia suma isvaziuoti i egzotiska sali pvz kaip KUBA ar JAMAIKA ir ten praleisti 10-14dienu ir ten susituokti ant juros kranto, kur vaizdai pasakiski, visas demesis vienas kitam, be jokiu rupesciu, ir dar tuo paciu tureti medaus menesi , va cia tai suprantu ir kainuotu 10-15000  mirksiukas.gif

Mums atsiejo 22000 ir visai negalvojam, kad butu buve geriau nuskristi i Kuba ar JAmaika ar dar kur schmoll.gif
Atsakyti
Vestuvės už kelių sav, dabartinėj sąmatoj su 60žm - 18000lt 2 dienom Nidoj. Pradinis tikslas buvo įsitekti į 15000, bet kadangi nesam išimtis - netilpom biggrin.gif
Atsakyti
solo, su tiek zmoniu manau labai nebrangiai jum gaunas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, musu vestuvės buvo gegužės mėn išleidome 22000. Prieš vestuves truputelį pergyvenome, kad gal reikejo paieškoti ko pigiau... Bet joms praėjus, galiu drąsiai pasakyti, kad negailime nei vieno išleisto lito. gautos paslaugos ir šventė pranoko mūsų lūkesčius.
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2011 07 31, 17:29)
ziurejau, skaiciau ir galvoju , siaubas 15-25000 vestuvems  doh.gif muzikantams, automobiliams ir ttt.
Tai zymiai geriau turint tokia suma isvaziuoti i egzotiska sali pvz kaip KUBA ar JAMAIKA ir ten praleisti 10-14dienu ir ten susituokti ant juros kranto, kur vaizdai pasakiski, visas demesis vienas kitam, be jokiu rupesciu, ir dar tuo paciu tureti medaus menesi , va cia tai suprantu ir kainuotu 10-15000  mirksiukas.gif

Čia kiekvienas savaip smile.gif
Mes vietoj vestuvių išvažiavom į Turkiją šešiolikai dienų su AI, ir pasilinksminom, ir vienas kitu pasidžiaugėm.. smile.gif o vestuvių dieną su artimiausiais žmonėm pavakarieniavom ir viskas smile.gif

Vestuvių biudžetas labai paprastas:
3250 kelionė,
300 apranga, + 150 vestuvinė puokštė,
1300 žiedai,
vakarienė tėvų sąskaita wink.gif
ir dar fotografė.. bijau pameluoti, bet apie 500

Papildyta:
QUOTE(gipa @ 2011 08 03, 21:13)
Sveiki, musu vestuvės buvo gegužės mėn išleidome 22000. Prieš vestuves truputelį pergyvenome, kad gal reikejo paieškoti ko pigiau... Bet joms praėjus, galiu drąsiai pasakyti, kad negailime nei vieno išleisto lito. gautos paslaugos ir šventė pranoko mūsų lūkesčius.

Jeigu turit viską ir nieko nebereikia, viskas puiku smile.gif Jeigu nesigailit dbr, tai nereiškia, kad nesigailėsit ateity mirksiukas.gif
Bet kai žmonės negalvoja apie būstą arba dar kažką, o nori pasikelti pompastiškas vestuves už 30 000, nu tai nelabai kaip iš šono atrodo... g.gif
P.S. Ir dar manau, kad labai priklauso nuo artimųjų, jeigu nėra nuoširdaus bendravimo, nelabai ir norisi kelti vestuves, nes tai šventė jauniesiems, visų pirma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplauke22: 03 rugpjūčio 2011 - 19:31
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 08 03, 18:03)
solo, su tiek zmoniu manau  labai nebrangiai jum gaunas  smile.gif

na, taip, bet tik todėl, kad reikiamose vietose turime gerų dėdžių ir tetų smile.gif kitu atveju, kažin ar išvis kokį balių būtume kėlę, o vestuvės tik tarp artimiausių iki 10žm būtų eilinis susidėdimas. Jei jau vestuvės, tai vestuvės ir turi būti. Nebūtinai lietuviškos, didelės ir storos, bet su tam tikrais akcentais. O į restoraną su artimais ir taip galima bet kokį vakarą nueit.

Be galo laukiu mūsų šventės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 03, 19:29)

Bet kai žmonės negalvoja apie būstą arba dar kažką, o nori pasikelti pompastiškas vestuves už 30 000, nu tai nelabai kaip iš šono atrodo...  g.gif

kodėl neturėdami būsto negali leisti sau pompastiškų vestuvių? Gal tuomet nesituokti ir laukti šešiasdešimties ir tada jau turint būstą iškelt vestuves? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 03, 22:29)
kodėl neturėdami būsto negali leisti sau pompastiškų vestuvių? Gal tuomet nesituokti ir laukti šešiasdešimties ir tada jau turint būstą iškelt vestuves?  thumbup.gif

Aš nesakau, kad negali leisti sau vestuvių, bet pvz man iš šalies atrodo kvaila.. Čia tik mano nuomonė, gi neperšu Jums jos..
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 03, 20:36)
Aš nesakau, kad negali leisti sau vestuvių, bet pvz man iš šalies atrodo kvaila.. Čia tik mano nuomonė, gi neperšu Jums jos..

na tai man jūsų nuomonė tada kvaila smile.gif
Atsakyti