Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

paskutiniai keli komentarai apie sumą vestuvėm su prierašu ir apie turimą ar neturimą butą smile.gif Butas - tai rodiklis.

kaip gerai, kai butą kas nors padovanoja, tada gali leisti sau didesnes vestuves ir neatrodysi kvailai smile.gif ..bet jei buto neturi, moki dideles sumas už nuomą ir taupai pinigus didelėm gražiom vestuvėm - esi neišmanėlis nežinantis kur investuot thumbup.gif
Atsakyti
o as nesutinku su mafijoze, man visiskai neskauda,kai daro galingas vestuves, o gyvena nuomojamam bute, koks man skirtumas?! nori zmones taip,lai taip ir gyvena smile.gif , kiekvieno asmeninis reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 05, 08:52)
paskutiniai keli komentarai apie sumą vestuvėm su prierašu ir apie turimą ar neturimą butą smile.gif Butas - tai rodiklis.

kaip gerai, kai butą kas nors padovanoja, tada gali leisti sau didesnes vestuves ir neatrodysi kvailai smile.gif ..bet jei buto neturi, moki dideles sumas už nuomą ir taupai pinigus didelėm gražiom vestuvėm  - esi neišmanėlis nežinantis kur investuot  thumbup.gif

Na istikruju su busimuoju labai diskutuojame del vestuviu jis nori geriau isvaziuoti i Karibus kokius ir susituokti. Nes turi toki nusistatyma, kad vestuves yra keliamos sveciams. doh.gif Jauniesiems buna baisi kancia ir pan... Bet as ir taip ir taip bandau ji jau palenkti i savo puse, nes tokia diena as noriu, kad visi artimi zmones butu su manimi bigsmile.gif
Mes dabar tu pinigu neturime, bet iki 2013m susitaupysime. Vestuves nebus dideles bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 04, 23:30)
Va čia tai žmogus  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Ai ant juoko parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Vestuves numatytos 2012 m. vasara. Planuojame tilpti i 20 tūkst. Gal kažkam atrodys, kad planuojame labai jau pompastiškas vestuves, bet nieko panašaus. Bus vienos dienos, apie 30 žm., Vilniuje. Nenorime storų lietuviškų vestuvių, norisi, kad jos būtų stilingos. Todėl rinkomės ne kaimo turizmo sodybą, kuri realiai turbūt būtų pigesnis variantas, bet tokį pusiau "dvarą". Norime, kad šventė būtų smagi, tai dabar ieškome šventės vedėjo su DJ. Nenorime tokio, kuris linksmintų svečius ragindamas "išgerti stiklelį ir parodyti dugnelį", tai ir kainuos geras vedėjas atitinkamai. Kol kas daugiau dar nieko neieškojom, bet, po truputį viskas ir susideda. Na, mano minėti dalykai, plius fotografas ir žiedai turbūt bus brangiausi dalykai. Suknelę galvojau siūtis, bet turbūt nuomotis bus kur kas pigiau. Filmuotojo turbūt atsisakysim ar samdysim ką nors iš pažįstamų, kad tik pačią ceremoniją už minimalią kainą nufilmuotų. Maniškis išvis nenori filmuotojo, aš įkalbinėju, kad bent ceremonijos video turėtume smile.gif Nutarėm geriau daugiau investuoti į foto, bet ir čia maksimali suma, kurią ketiname išleisti, - 2 500 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgituxg: 05 rugpjūčio 2011 - 13:17
QUOTE(jurgituxg @ 2011 08 05, 15:17)

drinks_cheers.gif mes tai pat nenorime tradiciniu vestuviu doh.gif fotografas tai pat pirmoje eileje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 05 rugpjūčio 2011 - 14:02
QUOTE(xernesta @ 2011 08 05, 15:01)
drinks_cheers.gif  mes tai pat nenorime tradiciniu vestuviu  doh.gif fotografas tai pat pirmoje eileje  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif O kada Jūsų vestuvės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2011 08 05, 16:28)
drinks_cheers.gif  O kada Jūsų vestuvės? smile.gif

2013-08 datos dar nepasirinkome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 08 05, 12:16)
o as nesutinku su mafijoze, man visiskai neskauda,kai daro galingas vestuves, o gyvena nuomojamam bute, koks man skirtumas?! nori zmones taip,lai taip ir gyvena smile.gif , kiekvieno asmeninis reikalas  biggrin.gif

tai nesupratot mano ironijos ax.gif
Atsakyti
Su povestuvine kelione turetume tilpti mazdaug apie 6000lt. +-1000lt. smile.gif)) neskaitant suvenyru is Medaus savaiteles ar dvieju ir t.t wink.gif

Baliaus nedarome- mums tai ne prie sirdies, visi kas nores pasveikins baznycioje, kiemelyje sampano gerimas, tortukas (toks pyragaiciais turbut) dar kazkas...

Aprangos abiems kainavo maziau nei 1000lt. thumbup.gif graikisko stiliaus daili suknute ( internetu pirkta) , kostiumas.... bus kokie 400lt. auka baznyciai, ziedus superinius gero aukso ir grazaus rasto gavom is uosvienes dovanu (kokius 3000lt. sutaupem)....

Kaip bus tiksliau, parasysiu po visko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INirJAN: 05 rugpjūčio 2011 - 22:28
QUOTE(INirJAN @ 2011 08 06, 00:27)
Su povestuvine kelione turetume tilpti mazdaug apie 6000lt. +-1000lt. smile.gif)) neskaitant suvenyru is Medaus savaiteles ar dvieju ir t.t wink.gif
Baliaus nedarome- mums tai ne prie sirdies, visi kas nores pasveikins baznycioje, kiemelyje sampano gerimas, tortukas (toks pyragaiciais turbut) dar kazkas...

Aprangos abiems kainavo maziau nei 1000lt.  thumbup.gif  graikisko stiliaus daili suknute ( internetu pirkta) , kostiumas.... bus kokie 400lt. auka baznyciai, ziedus superinius gero aukso ir grazaus rasto gavom is uosvienes dovanu (kokius 3000lt. sutaupem)....
Kaip bus tiksliau, parasysiu po visko  wub.gif

Labai protingi jaunieji... 4u.gif Dideliausios sėkmės medaus mėnesyje ir gyvenime... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 06, 00:04)
Labai protingi jaunieji...  4u.gif Dideliausios sėkmės medaus mėnesyje ir gyvenime...  4u.gif

blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(INirJAN @ 2011 08 06, 01:09)

Mano manymu, šventė Jauniesiems ir turi būti šventė TIK jauniesiems... Poilsis, kelionė.. Dviese... ax.gif thumbup.gif
Atsakyti