Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kaina. Kiek kainuoja vestuvės?

QUOTE(solo @ 2011 08 03, 22:27)
na, taip, bet tik todėl, kad reikiamose vietose turime gerų dėdžių ir tetų smile.gif  kitu atveju, kažin ar išvis kokį balių būtume kėlę, o vestuvės tik tarp artimiausių iki 10žm būtų eilinis susidėdimas. Jei jau vestuvės, tai vestuvės ir turi būti. Nebūtinai lietuviškos, didelės ir storos, bet su tam tikrais akcentais. O į restoraną su artimais ir taip galima bet kokį vakarą nueit.

Be galo laukiu mūsų šventės  wub.gif

Pažintys labai gerai, ypatingai keliant vestuves.. eina biški pataupyt wink.gif
Manau, kad visos nuotakos laukia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 03, 22:37)
na tai man jūsų nuomonė tada kvaila smile.gif

Geriau pasikelti vestuves, negu nusipirkti būstą, jei jo neturi...? lotuliukas.gif
Tikrai logika didelė "Pašventėm tris dienas labai linksma, bet žinai, neturim kur gyventi, nuomojamės butą" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 03, 20:36)
Aš nesakau, kad negali leisti sau vestuvių, bet pvz man iš šalies atrodo kvaila.. Čia tik mano nuomonė, gi neperšu Jums jos..

na, jūsų žodžiuose, aišku, yra tiesos, atrodytų, pirmiausia reiktų turėt, kur gyvent, o ne apsiženyjus vėl būt su tėvais ar nuomojamam būste. BET. Dabar Lietuvoj jaunam žmogui yra praktiškai neįmanoma (jei yra išimčių, jos tik patvirtina tai, ką sakau) susikurt savo gerovę be jokių įsipareigojimų, todėl ir vestuves būtų galima nukelinėti "geresniems laikams". Tik kad suvoki, jog tų geresnių laikų nebus, tik laikas tiksės... O už 10000 įmanoma labai gražią šventę pasidaryt, ir jokiam būsto indėliui ji neprilygs. Kad tik tuoktųsi protingai, bet čia jau kita tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 03 rugpjūčio 2011 - 20:43
QUOTE(solo @ 2011 08 03, 22:41)
na, jūsų žodžiuose, aišku, yra tiesos, atrodytų, pirmiausia reiktų turėt, kur gyvent, o ne apsiženyjus vėl būt su tėvais ar nuomojamam būste. BET. Dabar Lietuvoj jaunam žmogui yra praktiškai neįmanoma (jei yra išimčių, jos tik patvirtina tai, ką sakau) susikurt savo gerovę be jokių įsipareigojimų, todėl ir vestuves būtų galima nukelinėti "geresniems laikams". Tik kad suvoki, jog tų geresnių laikų nebus, tik laikas tiksės... Kad tik tuoktųsi protingai, bet čia jau kita tema smile.gif

Nu bet lygiai taip pat ir "pompastiškoms" vestuvėms reikia lėšų.. Aš tik manau, kad tas lėšas galima panaudoti kitur.. Aš UŽ didelias ir gražias vestuves, jeigu yra noras ir galimybės, bet tikrai nepalaikau žmonių, kurie nori pasirodyti prieš draugus, neturi kur gyventi, o vestuvėms išleidžia kelias dešimtis tūkstančių..
Aš manau, kad visur galima rasti kompromisą ir nebūtina pulti į kraštutinumus "išvis nesituokti" arba laukti šešiasdešimties...
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 08 03, 22:41)
..O už 10000 įmanoma labai gražią šventę pasidaryt, ir jokiam būsto indėliui ji neprilygs. Kad tik tuoktųsi protingai, bet čia jau kita tema smile.gif

Žinoma, tik sakau, yra viena, kai žmonės tuokiasi iš meilės, nori šia diena pasidžiaugti su kitais ir pan..
ir kiti žmonės, kurie vestuves kelia dėl draugų, giminių ir neturėdami būsto, tvirto pagrindo po kojom, kelia vestuves po 20-30 000 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 03, 20:41)
Geriau pasikelti vestuves, negu nusipirkti būstą, jei jo neturi...? lotuliukas.gif
Tikrai logika didelė "Pašventėm tris dienas labai linksma, bet žinai, neturim kur gyventi, nuomojamės butą"  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kadangi, aš su savim 300 000 litų neturiu, tai neįsivaizduoju, kad tokią sumą galėčiau skirti vestuvėm vietoj to, kad nusipirkti butą. Bet jei yra, kas gali sau tokią sumą leisti vestuvėm, tai tokie jau ir būstą tikrai turi ir ne už 300 000 ..... Bet kodėl gi žmogui neskirti 20 000 vestuvėm, jei neturi nuosavo būsto??? šito nesuprantu.

QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 03, 20:49)
Žinoma, tik sakau, yra viena, kai žmonės tuokiasi iš meilės, nori šia diena pasidžiaugti su kitais ir pan..
ir kiti žmonės, kurie vestuves kelia dėl draugų, giminių ir neturėdami būsto, tvirto pagrindo po kojom, kelia vestuves po 20-30 000 wink.gif

manau, kad antro varianto yra mažuma, kurie leidžia pinigus tik tam ,kad pasirodyti prieš kitus patys neturėdami nieko. Nei šioj temoj, nei šiame forume nė viena apie tai nekalbėjo mirksiukas.gif buvo kalba tik apie tai, kiek žmonės ksiria pinigų ne draugų, o savo šventei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafijozė: 03 rugpjūčio 2011 - 21:04
Tai taip iseina, jai keli vestuves uz 20 30 tukstanciu ir neturi busto, tai tik nori pries draugus pasirodyti.Kazkokias nesamones kalbat. PVZmes neturime busto, bet esame jauni ir uzsidirbsime ir ant jo, o siuo metu galime ir norime isikelti grazias vestuve nors ir tai kainuos 25tuk. smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alfrep @ 2011 08 04, 00:16)
Tai taip iseina, jai keli vestuves uz 20 30 tukstanciu ir neturi busto, tai tik nori pries draugus pasirodyti.Kazkokias nesamones kalbat. PVZmes neturime busto, bet esame jauni ir uzsidirbsime ir ant jo, o siuo metu galime ir norime isikelti grazias vestuve nors ir tai kainuos 25tuk. smile.gif  tongue.gif

Nu jeigu Jums taip gerai, tai prašau. Aš UŽ vestuves..
Jeigu tikrai norit gražių vestuvių DĖL SAVĘS, tai važiuokit į Las Vegasą bigsmile.gif Manau tikrai būtų ką atsiminti cool.gif
Visi taip sureagavo į mano nuomonę, juk tai forumas, diskusija, o ne nuomonės primetimas mirksiukas.gif Aš tik parašiau savo nuomonę, nereaguokit taip asmeniškai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke22 @ 2011 08 03, 20:29)
Bet kai žmonės negalvoja apie būstą arba dar kažką, o nori pasikelti pompastiškas vestuves už 30 000, nu tai nelabai kaip iš šono atrodo...  g.gif

Labai pritariu šiai nuomonei. Niekaip nesuprantu porų, kurios neturėdamos nieko (kalbu ne tik apie būstą) kelia vestuves už 20-30 tūkst. g.gif
Tikrai nei pavydžiu, nei gaila, nei dar kažką... Pritariu vestuvėms (aš tik už jas thumbup.gif ) ir šaunuolės, kad jas organizuojate, bet va šio aspekto niekaip nesuprantu schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 08 04, 12:03)
Labai pritariu šiai nuomonei. Niekaip nesuprantu porų, kurios neturėdamos nieko (kalbu ne tik apie būstą) kelia vestuves už 20-30 tūkst.  g.gif
Tikrai nei pavydžiu, nei gaila, nei dar kažką... Pritariu vestuvėms (aš tik už jas  thumbup.gif ) ir šaunuolės, kad jas organizuojate, bet va šio aspekto niekaip nesuprantu  schmoll.gif

O aš jau galvojau, kad tik man vienai taip atrodo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites gyvenkite draugiskai lotuliukas.gif ... as palaikau ir tuos kurie dideles vestuves kelia ir tuos kurie isvis ju nekelia, gyvename kas kaip norime...mum galimybes leido kelti dideles vestuves, ir busta savo turime,bet nedareme labai masiniu, tebuvo 30 zmoniu,viena diena, restorane, bet vistiek isejo 15000 ... tiesa kalbant apie pinigus, kiekviena smulkmena rasiausi ,net ir kvietimu siuntima (pasto islaidas) centas i centa, ir zinokit kiek planavom tiek ir gavos smile.gif , nebuvo mum taip kaip kitos sako, planavom 15000, o gavos 20000 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 08 04, 14:08)
mergaites gyvenkite draugiskai  lotuliukas.gif ... as palaikau ir tuos kurie dideles vestuves kelia ir tuos kurie isvis ju nekelia, gyvename kas kaip norime...mum galimybes leido kelti dideles vestuves, ir busta savo turime,bet nedareme labai masiniu, tebuvo 30 zmoniu,viena diena, restorane, bet vistiek isejo 15000 ... tiesa kalbant apie pinigus, kiekviena smulkmena rasiausi ,net ir kvietimu siuntima (pasto islaidas) centas i centa, ir zinokit kiek planavom tiek ir gavos  smile.gif , nebuvo mum taip kaip kitos sako, planavom 15000, o gavos 20000  cool.gif

Taigi ir gyvenam draugiškai smile.gif
Atsakyti
Pradejome galvoti apie vestuves, per kiek laiko susitaupysim pinigeliu ir pan lotuliukas.gif tai pasidareme tokia kaip ir samata apie 35zm ir galvojame isleisti ~16tuks.
P.S buta turime (dovana) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 04, 20:15)
Pradejome galvoti apie vestuves, per kiek laiko susitaupysim pinigeliu ir pan lotuliukas.gif tai pasidareme tokia kaip ir samata apie 35zm ir galvojame isleisti ~16tuks.
P.S buta turime (dovana)  lotuliukas.gif

Va čia tai žmogus thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti