Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(evutukas @ 2010 08 10, 17:23)
na, man dabar jau visai pritruko zodziu, jus rasote, kad jums sveikata tapo nebesvarbi....o vargeli, truksta zodziu....matosi, kad jums dar -niolika doh.gif kai turesite seima, vaiku, suprasite, kokia sveikata svarbi ir kaip norisi ja issaugoti tam, kad pamatytumet kaip auga jusu vaikai....siaubas doh.gif

Man ne tai,kad nesvarbi,bet Tonzilės ir visos ten esančios bacilos,bent jau šiuo metu yra menkiausia mano problema.
Pasikeis požiūris gal tada,kai pradėsiu gyvent ne sau.Ir tai,dabar dar ta sveikata rūpinuosi vien tam,kad galėčiau dirbt savo mėgstamą darbą,bet kaip minėjau-turiu didesnių problemų,todėl noriu pirmiau su jom susitvarkyt,o tada rūpintis tonzilėm ir tt.
Kaip mes prieš tai nutarėme-baigiame gvildenti temą apie mano liežuvį,amžių ir tt.Ir grįžtame prie temos apie tonziles.
Dėkui už malonias diskusijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 07 30, 17:32)
as jau pusantru metu sergu artritu ir nei C reaktyvinis baltymas,nei ENG nepadideje.Artrita rodo tik leukocitu kiekis per didelis ir rentgenai,tinimai,skausmas ir pns.Siaip man pasake,kad jau sanariam geriau nepasidarys,nes ne nuo anginos viskas atsirado,nes ASO mano isvinos normalus.Bet bijo,kad su mano streptokokais galiu isitatyt sirdeles reumata..o sirdis ir siaip ne idealiai sveika,tai ko  jau ko,bet reumato,man tikrai nereikia.Tik vat uzsirasiau pas LOR santariskese ir net nezinau ar ji operuojanti.Registraturoj to pasakyt negalejo.Tai jei dar neoperuojanti-nusisausiu!Jau ir taip konsultacija tik 27d.rugpjucio berods.tai su viskuo,as jos laukiu 2 men.O kiek mazdaug operacijos laukt reik?As siaip labai norejau pas Lesinska,bet man 2 men nepavyko pas ji patekt doh.gif Nes noriu kuo greiciau isioperuot.O tiesa,jei labai daug bakteriju tonzilese,tai neliepia pries operacija antibiotiku kursa sugert,kad po to per zaizda neisplistu po organizma?Nes man geriami jokie nebeveikia.Visi leidziami ir ZIAURIAI skausmingo ir brangoki.Tai jeigu pasakys,kad reik antibu,kateteri teks statytis,ir net ne viena,o min.2,nes kursas 10d.,o tiek laiko su vienu kateteriu negalima but.

Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 10, 23:46)
Man ne tai,kad nesvarbi,bet Tonzilės ir visos ten esančios bacilos,bent jau šiuo metu yra menkiausia mano problema.
Pasikeis požiūris gal tada,kai pradėsiu gyvent ne sau.Ir tai,dabar dar ta sveikata rūpinuosi vien tam,kad galėčiau dirbt savo mėgstamą darbą,bet kaip minėjau-turiu didesnių problemų,todėl noriu pirmiau su jom susitvarkyt,o tada rūpintis tonzilėm ir tt.

Dėkui už malonias diskusijas  4u.gif

Nepyk, bet labai jau painiai kalbi, tai tu nori operuotis, lyg ir supranti, kad sirdies reumatas gresia del bacilu esanciu tonzilese, o paskui tonziles palieki kaip nezymia problemele doh.gif ir plius sanariams, kad jau ir blogai, tai nereiskia, kad neissioperavus tonziliu jiems dar nepabloges blink.gif jei gydytojai sako kad nepageres, tai gal ir nepageres, bet toks pavirsutiniskas man tavo poziuris i ta angina, kad nezinau schmoll.gif
o gal cia tas auksras kalciausias i tavo besikeiciancia nuomone ir suvokima?
Atsakyti
pasidalinkit patirtim, kiek laiko po operacijos dar jautet "kazka" (skausma, tynima, tempima, maudima, etc.) gerkeleje? ar jusu balsas buvo prikimes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 08 13, 09:39)
pasidalinkit patirtim, kiek laiko po operacijos dar jautet "kazka" (skausma, tynima, tempima, maudima, etc.) gerkeleje? ar jusu balsas buvo prikimes?  4u.gif

as tikrai gan ilgai blogai jauciausi po operacijos, vaistu nuo skausmo negeriau tik nuo 12 dienos, nes man kaip supratau buvo komplikacija, nes labai skaudedavo ausis, ka nors suvalgius ar isgerus.
"laputes-kumutes" balseliu kalbejau irgi apie pora savaiciu, gal net tris doh.gif
o ta "kazka" gerkleje jauciau ir virs menesio g.gif
Atsakyti
aš vasarį operavausi, ale dar ir dabar kartais atrodo, kad ten kažkas ne taip sad.gif tai spaudžia, tai griaužia, tai dar kas....
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 08 13, 10:45)
aš vasarį operavausi, ale dar ir dabar kartais atrodo, kad ten kažkas ne taip sad.gif tai spaudžia, tai griaužia, tai dar kas....

doh.gif doh.gif doh.gif
as vakar isgeriau paskutini Nimesil. siandien negersiu, paziuresiu ar isgyvensiu be jo. valgyti labai nepatogu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 08 13, 12:40)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
as vakar isgeriau paskutini Nimesil. siandien negersiu, paziuresiu ar isgyvensiu be jo. valgyti labai nepatogu  unsure.gif

man gydytoja sakė, jei skauda, tai ir gerkit, nekentėkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 08 13, 13:31)
man gydytoja sakė, jei skauda, tai ir gerkit, nekentėkit smile.gif

mano taip pat ax.gif sake, jau ir taip stresas organizmui, tai nereikia jo dar kelti skausmais...kiek tik skauda, tiek ir gerti smile.gif

as gruodi operavausi, o dabar buna tokie dalykai, taip uzkutena ten giliai gerkleje(ypac vienoje puseje), kad jei neturiu ko atsigert, uzsikoseju iki asaru, viaukcejimo ir vistiek nepagereja doh.gif
Atsakyti
temoje apie vaistus prisiskaiciau, kad Nimesilis kenkia kepenims (kaip beje ir visi vaistai) , tai dabar bijau unsure.gif kentet nekenciu, nera skausmo, bet nepatogumas diiiidelis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 08 13, 14:12)
temoje apie vaistus prisiskaiciau, kad Nimesilis kenkia kepenims (kaip beje ir visi vaistai) , tai dabar bijau  unsure.gif kentet nekenciu, nera skausmo, bet nepatogumas diiiidelis.  unsure.gif

na kenkia, kenkia, bet ka padarysi tokioje situacijoje...nes kai maziau streso, tai ir organizmas lengviau ir greiciau gyja ax.gif

tas nepatogumas praeis su laiku 4u.gif as pooperacijos pradejus jau normaliai valgyt, t.y. viska, daznai nespedavau sustabdyt kasnio doh.gif kaip sakant, nebeuzkliudavo uz tonziliu, tai ypac su vynuogem ir mandarinais "ciudu" budavo (sultimis springt pradedavau) lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti