QUOTE(Magnifique @ 2010 07 30, 17:32)
as jau pusantru metu sergu artritu ir nei C reaktyvinis baltymas,nei ENG nepadideje.Artrita rodo tik leukocitu kiekis per didelis ir rentgenai,tinimai,skausmas ir pns.Siaip man pasake,kad jau sanariam geriau nepasidarys,nes ne nuo anginos viskas atsirado,nes ASO mano isvinos normalus.
Bet bijo,kad su mano streptokokais galiu isitatyt sirdeles reumata..o sirdis ir siaip ne idealiai sveika,tai ko jau ko,
bet reumato,man tikrai nereikia.Tik vat uzsirasiau pas LOR santariskese ir net nezinau ar ji operuojanti.Registraturoj to pasakyt negalejo.Tai jei dar neoperuojanti-nusisausiu!Jau ir taip konsultacija tik 27d.rugpjucio berods.tai su viskuo,as jos laukiu 2 men.O kiek mazdaug operacijos laukt reik?As siaip labai norejau pas Lesinska,bet man 2 men nepavyko pas ji patekt
Nes noriu kuo greiciau isioperuot.O tiesa,jei labai daug bakteriju tonzilese,tai neliepia pries operacija antibiotiku kursa sugert,kad po to per zaizda neisplistu po organizma?Nes man geriami jokie nebeveikia.Visi leidziami ir ZIAURIAI skausmingo ir brangoki.Tai jeigu pasakys,kad reik antibu,kateteri teks statytis,ir net ne viena,o min.2,nes kursas 10d.,o tiek laiko su vienu kateteriu negalima but.
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 10, 23:46)
Man ne tai,kad nesvarbi,
bet Tonzilės ir visos ten esančios bacilos,bent jau šiuo metu yra menkiausia mano problema.
Pasikeis požiūris gal tada,kai pradėsiu gyvent ne sau.Ir tai,dabar dar ta sveikata rūpinuosi vien tam,kad galėčiau dirbt savo mėgstamą darbą,bet kaip minėjau-
turiu didesnių problemų,todėl noriu pirmiau su jom susitvarkyt,o tada rūpintis tonzilėm ir tt.
Dėkui už malonias diskusijas
Nepyk, bet labai jau painiai kalbi, tai tu nori operuotis, lyg ir supranti, kad sirdies reumatas gresia del bacilu esanciu tonzilese, o paskui tonziles palieki kaip nezymia problemele

ir plius sanariams, kad jau ir blogai, tai nereiskia, kad neissioperavus tonziliu jiems dar nepabloges

jei gydytojai sako kad nepageres, tai gal ir nepageres, bet toks pavirsutiniskas man tavo poziuris i ta angina, kad nezinau
o gal cia tas auksras kalciausias i tavo besikeiciancia nuomone ir suvokima?