QUOTE(evutukas @ 2010 08 07, 17:38)
na, idomi jus man ir tiek, man tokiu minciu nekiltu, jei grestu reumatas, velniop tuos papuosalus, kad tik sveikatos butu, jusu reikalas kaip elgtis, bet tada neterskim daugiau sios temos svaiciojimais ims auskara ar ne, cia uzsuke zmones domisi kitaip reikalais

nepykit, kad gal ka izeidziau, bet manau tema ne apie auskaru issiverima operacijos metu
Taip,baigiam tą temą.
Sveikata man svarbi,bet turiu didesnių problemų,nei tonzlės.Jos gali palaukti,taip sakė ir LORistė.
Papildyta:
QUOTE(olenka @ 2010 08 07, 17:43)
as pajuokavau, aisku kad be leidimo nieko nedarytu
tai gal net ir nereikes jokios operacijos???
Pas mane vienintelis gydymas-arba antibiotikai LABAI dažnai arba operacija,nes vienoj pusėj,pas mane iš tonzilių jau nieko nelikotik bakterijų židinys.Jos ten duobutes yra į kaklą įsikraužusios.Suvartojus labai stiprių antibiotikų bakterijų visai nebūna (bent jau vizualiai) apie mėnesį,o po pusantro-dviejų situacija būna vėl tokia pati,kaip buvo prieš antibiotikus.Tiesiog LOR sakė,kad jei kokios problemos ir negaliu dabar operuotis-reikia nuolat slopint bakterijas antibiotikais ir tiek.
O ir su tais antibiotikais viskas lyg ir būtų gerai,bet per juos įsitaisiau grybelį į žarnyną,o nuo jo pereina grybas ir į burną ir dar kai kur