QUOTE(Magnifique @ 2010 08 07, 17:32)
Jie be mano leidimo,tikrai nieko išiminėti negali,juolab,kad be specialių replių neatsuks,nes turiu piercintoją,kuri užsuka žiauriai. Išsiaiškinsiu būtinai.
markse-aš anginos neturiu.
Aš 1 kartą gyvenime sirgau pūline angina.1 kartą.Čia esmė ne anginoje,o bakterijose.Bet pas mane rodos jos neplinta,nes jei būčiau galėjus kraujo užkrėtimą gaut-būčiau jau gavus,nes net ir turint tiek bakterijų-operavo man protinį dantį,vėrė auskarą.Žodžiu,pas mane lokalizuojasi bakterijos tonzilėse tik ir tik vienoje pusėje,tad net nemanau,kad jos galėtų nueit iki širdies,jei tiek metų nenuėjo.
Ar jus suprantat, ka pati sakot?
Tai bakterijos ir yra esme jusu gresiamam reumatui

o jeigu jos yra gerkleje, vadinasi ir reikia ten gydyti ir cia jau nesvarbu esme angina ar ne angina, cia sanariu ar sirdies ( liaudiskai sakant) gydymas nuo to prasideda
O del auskaro, tai kaip mazo vaiko uzsispyrimas visai ne vietoj. Galiu pasakyt, kad liezuvis buna istempiamas su znyplem ir labai stipriai, tai auskaras tikrai matysis, net ir tas a la nematomas, o plius dar neaisku kaip jis ten turetu laikytis savo skyleje tiek istemtoje, gali auskaro ilgio nebeuztekti ir plysti ar dar panasiai. Ir nemanau, kad koks gydytojas prisiims atsakomybe uz neduok Die uzkliudyta, atsegta ir i gerkle nugarmejusi, uzkretima sukelusi, ar siaip operacija sutrukdziusi, komplikavusi YPATINGAJI auskara
Sorry, kad taip tiesiai, bet po Jusu komentaru norejosi taip parasyti