QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 07, 21:23)
Gera tema
tikrai gera bet aprashytieji dalykai kartais gali ir nesutapti pvz. ranku sukryziavimas ant krutines dar nereishkia nepatoguma zmogus gali buti taip iprates ash net vienas sededamas ar sakykim filma ziuredamas sukryziuoju rankas nes man taip patogiau
bet aishku yra ir daug gestu ish kuriu gali suprasti pashnekovo busena (tikraja ne ishorine) ir spresti kaip toliau elgtis. Pvz jei ish gestu kalbos suprantate kad susidurete su lyderiu save laikanciu zmogumi kuris yra grieztai dalykishkas, o jums nuo itampos tvyrancios ore net sunku zodi pratari (taip daznai buna per pokalbius del darbo ar su virshininku ir t.t.) tada yra labai geras budas ta zmogu megzdzioti aisku nepastebimai stenktis sedeti poza panashia i jo, prieshiskai nusitekia ir valdingi ( tave laikantys menkysta
) zmones giliai ir tankiai kvepuoje, taigi jus pasitengiate isitaisyti jo poza, ir pradedate zvalgyba
analizuojate jo kvepavimo ritma, tada seka infiltravimasis i jo sistema
bandote kvepuoti lygiai taip kaip jis ar ji, tada kontrpuolimas - imate lengvinti ir letinti kvepavima jis to nepastebedamas egiasi tai pat ir galu gale neutralizavimas-pradedate kvepuoti normaliai, viskas jus prieshininkas uzliuliuotas jo nuotaika ish negatyvios virs i shilta ir darugishka, man nutiko taip, kad galu gale rimtas pokalbis virto dvieju senu draugu pashnekesiu(nors iki tol nebuvome pazistami) ir dar naujos pazinties
aplaistymu netoliese esancioje kavineje, nors iejes pradzioje i kabineta jauciausi kaip sesdamas i elektros kede
o liezuvi atrodo ishvis namie palikes buciau
. taciau tai pavyksta nevisada bet pameginti verta kuo daugiau praktikos tuo geriau puikiai i valde shi "mena" ir liuta kaciuku paverst galesite
P.S. del to liuto tai ash pajuokavau, jei kas nesuprato tai sakau kad po to nebuciau atsakingas uz kieno nors mirti. ai dar atsiprashau kad tas mano planas skambejo kaip karines operacijos aprashas

P.S. del to liuto tai ash pajuokavau, jei kas nesuprato tai sakau kad po to nebuciau atsakingas uz kieno nors mirti. ai dar atsiprashau kad tas mano planas skambejo kaip karines operacijos aprashas

Nieko niueko viskas nuskambejo OK bandysim liuto paverto i kate buda taikyti savoje praktikoje.

O gal kas zinote kokiais gestai judesiais ar pozomis kraiposi zmones norisntys nuslepti tiesa ar meluojantys