Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno kalba. Kas tai ?

QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 07, 21:23)
Gera tema  g.gif  tikrai gera bet aprashytieji dalykai kartais gali ir nesutapti pvz. ranku sukryziavimas ant krutines dar nereishkia nepatoguma zmogus gali buti taip iprates ash net vienas sededamas ar sakykim filma ziuredamas sukryziuoju rankas nes man taip patogiau  blush2.gif  bet aishku yra ir daug gestu ish kuriu gali suprasti pashnekovo busena (tikraja ne ishorine) ir spresti kaip toliau elgtis. Pvz jei ish gestu kalbos suprantate kad susidurete su lyderiu save laikanciu zmogumi kuris yra grieztai dalykishkas, o jums nuo itampos tvyrancios ore net sunku zodi pratari (taip daznai buna per pokalbius del darbo ar su virshininku ir t.t.) tada yra labai geras budas ta zmogu megzdzioti aisku nepastebimai stenktis sedeti poza panashia i jo, prieshiskai nusitekia ir valdingi ( tave laikantys menkysta  biggrin.gif ) zmones giliai ir tankiai kvepuoje, taigi jus pasitengiate isitaisyti jo poza, ir pradedate zvalgyba  biggrin.gif  analizuojate jo kvepavimo ritma, tada seka infiltravimasis i jo sistema wink.gif bandote kvepuoti lygiai taip kaip jis ar ji, tada kontrpuolimas - imate lengvinti ir letinti kvepavima jis to nepastebedamas egiasi tai pat ir galu gale neutralizavimas-pradedate kvepuoti normaliai, viskas jus prieshininkas uzliuliuotas jo nuotaika ish negatyvios virs i shilta ir darugishka, man nutiko taip, kad galu gale rimtas pokalbis virto dvieju senu draugu pashnekesiu(nors iki tol nebuvome pazistami) ir dar naujos pazinties  drinks_cheers.gif  aplaistymu netoliese esancioje kavineje, nors iejes pradzioje i kabineta jauciausi kaip sesdamas i elektros kede  blush2.gif  o liezuvi atrodo ishvis namie palikes buciau  biggrin.gif . taciau tai pavyksta nevisada bet pameginti verta kuo daugiau praktikos tuo geriau puikiai i valde shi "mena" ir liuta kaciuku paverst galesite angel_not.gif
P.S. del to liuto tai ash pajuokavau, jei kas nesuprato tai sakau kad po to nebuciau atsakingas uz kieno nors mirti. ai dar atsiprashau kad tas mano planas skambejo kaip karines operacijos aprashas  blush-anim-cl.gif

Nieko niueko viskas nuskambejo OK bandysim liuto paverto i kate buda taikyti savoje praktikoje. g.gif
O gal kas zinote kokiais gestai judesiais ar pozomis kraiposi zmones norisntys nuslepti tiesa ar meluojantys smile.gif Ydomu kaip gi pagauti meluojant, be zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga23 Oslas @ 2006 03 07, 21:14)
O gal kas zinote kokiais gestai judesiais ar pozomis kraiposi zmones norisntys nuslepti tiesa ar meluojantys smile.gif  Ydomu kaip gi pagauti meluojant, be zodziu  thumbup.gif

Na nežiūri į akis, liečia veidą - lūpas ir pan.
Atsakyti
Dar esu girdejus kad kada zmogu stovi i jus sonu atsisukes vadinasi jam neidomu bendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampirella @ 2006 03 07, 15:07)
ax.gif  gera tema  mirksiukas.gif
Na ,bet kiekvienoje salyje nemanau ,kad ta pati reiskia . ax.gif
Va  kur gyvenu  ,jei sneki su pasnekovu reik ziureti i akis ir kas minute atsakyti ( taip , aha ,ne t.t.) doh.gif  o as i akis nemegstu ziureti nes susimetau  blush2.gif ir pritati pamirstu  doh.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Kažkur knygoj esu skaičius, kad jei nenori žiūrėt žmogui į akis, reikia žiūrėti į vieną kurią tai ausį, jei žinoma labai arti to žmogaus nesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 03 08, 14:16)
Kažkur knygoj esu skaičius, kad jei nenori žiūrėt žmogui į akis, reikia žiūrėti į vieną kurią tai ausį, jei žinoma labai arti to žmogaus nesi rolleyes.gif

Kažin, ar neatrodys, kad žvairuoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 03 08, 14:16)

o aš girdėjau, kad reikia žiūrėti į tarpuakį rolleyes.gif ir tikrai, atrodo, kad žmogus žiūri tiesiai į akis, o ne tarp jų ax.gif
Papildyta:
Kojos dažniausiai parodo kryptj, kuria žmogus norėtų eiti, bet jos taip pat parodo jums patrauklų ir įdomų žmogų. Įsivaizduokite, kad jūs esate kokiame nors priėmime ir ten atkreipėte dėmesį į trijų vyriškių ir vienos žavios moters grupę.
user posted image Atrodo, jog kalba daugiausia vyrai, o moteris tik klausosi. Staiga pastebite įdomų dalyką - visi trys vyrai stovi vienos kojos pirštus pasukę į jos pusę. Tai neverbalinis signalas, kuriuo jie pasako moteriai, kad yra ja susidomėję. Moteris nesąmoningai jaučia tuos "rodomuosius" gestus ir pasiruošusi likti tos grupės centre tol, kol jai rodomas dėmesys. Ji stovi, laikydama kojas neutralioje pozicijoje, bet kartkartėmis gali pasukti koją į tą vyriškį, kuris jai atrodo patrauklesnis iš visų. Jūs taip pat pastebėsite, kad retkarčiais ji žvilgčioja į vyriškį, stovintį su užkištais už diržo pirštais.
Atsakyti
Baltija, tu matyt iš tos mūsų minėtos knygelės nuskenavai paveikslėlį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga23 Oslas @ 2006 03 07, 21:14)
O gal kas zinote kokiais gestai judesiais ar pozomis kraiposi zmones norisntys nuslepti tiesa ar meluojantys smile.gif  Ydomu kaip gi pagauti meluojant, be zodziu  thumbup.gif

Be akivaizdžių gestų, tokių kaip burnos prisidengimas ar tariamas kosulys, nosies galiuko lietimas, paslėptos plaštakos, sukasti dantys, akių trynimas, į šalį nukreiptas žvilgsnis, apykaklės tempimas dar būna ir mikro gestai: susitraukusios akių lėliukės, pakeltas vienas antakis, trūkčiojantis lūpų kamputis, kaktos prakaitavimas, veido paraudimas, padažnėjęs mikčiojimas ir kt.
Visgi reikia stebėti gestus grupėmis, t.y. kažkokią emociją ar melą išduoda ne vienas gestas, kitaip galima nesunkiai apsirikt. Jei žmogus prisidengia burną kai kalbat jūs, tai reiškia, jog jis mano, kad jūs meluojat. Kai pašnekovas liečia ausis tai reiškia, kad jam jau pabodo klausyti arba nori pasakyti ir savo nuomonę.

Čia tik sausa informacija iš knygos ax.gif
Labai patiko DeepsorroW pasakojimas, tikrai thumbup.gif , norėčiau ir aš taip išmokt gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2006 03 08, 15:43)
Kažin, ar neatrodys, kad žvairuoji? g.gif

Pabandyk su vyru ar su kokia drauge praktiškai, žiūrėk i ausį, paskui paklausk, kaip jiems atrodo, į kur Tu žiūri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2006 03 08, 17:22)
Be akivaizdžių gestų, tokių kaip burnos prisidengimas ar tariamas kosulys, nosies galiuko lietimas, paslėptos plaštakos, sukasti dantys, akių trynimas, į šalį nukreiptas žvilgsnis, apykaklės tempimas dar  būna ir mikro gestai: susitraukusios akių lėliukės, pakeltas vienas antakis, trūkčiojantis lūpų kamputis, kaktos prakaitavimas, veido paraudimas, padažnėjęs mikčiojimas ir kt.
Visgi reikia stebėti gestus grupėmis, t.y. kažkokią emociją ar melą išduoda ne vienas gestas, kitaip galima nesunkiai apsirikt. Jei žmogus prisidengia burną kai kalbat jūs, tai reiškia, jog jis mano, kad jūs meluojat. Kai pašnekovas liečia ausis tai reiškia, kad jam jau pabodo klausyti arba nori pasakyti ir savo nuomonę.

Labai patiko DeepsorroW pasakojimas, tikrai  thumbup.gif , norėčiau ir aš taip išmokt  gathering.gif

O visdelto visa tai yra labai ydomu, jug jaigu pazinociau visus situos nebylius triukus kaip butu lengva perkasti, kas per fruktas tas pasnekovas, o ypac pabandyti su vyrais, kogero sutaupytumeme daugybe laiko, bereikalingu makaronisku pokalbiu ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 16:21)
Baltija, tu matyt iš tos mūsų minėtos knygelės nuskenavai paveikslėlį?  ax.gif

Pizas.A., (1994), Judesių kalba.
O tą paveiksliuką ėmiau iš interneto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2006 03 08, 16:22)
Be akivaizdžių gestų, tokių kaip burnos prisidengimas ar tariamas kosulys, nosies galiuko lietimas, paslėptos plaštakos, sukasti dantys, akių trynimas, į šalį nukreiptas žvilgsnis, apykaklės tempimas dar  būna ir mikro gestai: susitraukusios akių lėliukės, pakeltas vienas antakis, trūkčiojantis lūpų kamputis, kaktos prakaitavimas, veido paraudimas, padažnėjęs mikčiojimas ir kt.

Labai patiko DeepsorroW pasakojimas, tikrai  thumbup.gif , norėčiau ir aš taip išmokt  gathering.gif

Aš taip svarstau g.gif O nebūna taip, kad stiprių nervų, šaltakraujiškas žmogus visiškai neišsiduoda, kad meluoja. juk net pvz melo detektoriaus patikimumas tėra 99 proc, tas 1 proc išlieka, kad žmogus sugebės apgauti aparatą. O ir išvis, aparatas matuoja nepastebimus plika akim parametrus - odos galvaninę reakciją, širdies plakimą man atrodo g.gif tai yra tai, ko žmogus valingai kontroliuoti net negali g.gif o pvz kūno kalbą galima išmokti kontroliuoti.
Papildyta:
Na per google naudingos info radau ax.gif

Rankų gestai

Kūno laikysena

Atspindintys gestai

Savininkiškų ir teritorinių pretenzijų gestai

Kas yra kūno kalba?
Atsakyti