Paprasta kaip dvi kapeikos, jau seniai buvo aišku kad ilgai netrauks ir kad Tomas paliks Penelopę

Ji kaip įsimylėjusi vištelė visu kūno prie jo linksta, o jis atgal lošiasi

ranka kišenėje - nesvarbu, ką mano fotografai apie jų santykius, bet jis turi savo gyvenimo planų

Jam rūpi tik jis pats... ir jo žvaigždės spindesys

Nors mergina įsikibusi į jį ir nelabai nori paleisti iš nagučių...
O kaip sekasi Tomui su dabartine drauge?

Kaip balandėliams - jie abu įsimylėję, susikabinę - lazda neišskirtum
Bet jų padėtis poroje skiriasi kaip diena ir naktis.
Pirma nuotrauka:
Tomas Che che che, tu mano (savim pasitikinčio senstelėjusio jaunuolio šypsena, nukabinus jauną simpatišką merginą)
Katie Aš tavo, bet... Jos judesyje šiek tiek netikrumo, gal baimės, nes juk Tomas - tokia žvaigždė, ir taip aiškiai tai parodo, dėl to ji net jo neapkabina tvirtai, o tik laikosi įsikabinusi jo švarko.. Dar - ji visai pasidavusi jo įtakai, jos kojų pirštai atsukti siauru kampu į Tomą, tuo tarpu jo pėdos šioje nuotraukoje nelabai ką parodo - atrodo, tokiam mažaūgiui tiesiog nepatogi poza, labiau kojų praskėsti nepavyksta, nes tuomet 8gis dar sumažėtų ir jis nepasiektų merginos liemens

o va kodėl jis primynęs Katie batelį?

kad šioji nepabėgtų?
Antra nuotrauka:
Tomas, kaip visada, pagrindinis veikėjas, tvirtai nustvėręs ir nė per žingsnį nepaleidžiantis savo draugės. Pasitikintis savim, o Katie nereikia savim pasitikėti - tiesiog Tomas tai daro už juos abu.
Trečioji nuotrauka:
Vis labiau aiškėja, kas yra kas. Kaip manote, kas šeimoje bus paskutinėje vietoje? Žinoma, kad vargšė Katie.. pirmas - Tomas, paskui - jo žvaigždės spindesys, toliau - jo norai ir įsakymai, o tada ir draugė

Mergina net akis slepia po juodžiausiais akiniais, kad neatkreiptų per daug dėmesio, o Tomo akiniai permatomi, ir apskritai, šioje nuotraukoje jis būtų pamiršęs Katie, na, nebent prisimintų, kad jos ranka jo delne...
Ketvirtoji nuotrauka
na atleiskit, tik ką pamačius, nesmagu pasidarė

nieko tokio, bet ar kada nors kas nors jus buvo švelniai paėmęs už rankos alkūnės lygyje? Nebent koks dėdė, kai kažko prisidirbote ir buvote nutempta aiškintis tėvams, va taip va paėmus už alkūnės linkio

turėtų skaudėti, jei smarkiau timptelėtų
PS. Visų aukščiau nurodytų nuotraukų, paimtų iš interneto, komentavimas - tai tik mano nuomonė, nebūtinai turinti sutapti su visų nuomone