Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno kalba. Kas tai ?

QUOTE(Aislanda @ 2006 03 11, 20:59)
Apie zmoniu santykiu nuspejima sudominai  bigsmile.gif gal galima pora pvz.?  wub.gif

Na, pavyzdžiui, kaip pora atrodo nuotraukose ax.gif
kažkada savo draugei pasakojau apie jos ir jos draugo santykius, žiūrėdama į jų nuotrauką. Jie sedėjo ant sofos, ji atsipalaidavusi ir linksma, o jis vieną ranką jai ant kelio padėjęs, sugniaužęs į kumštį, lyg sakytų mano, o kitą ranką paslėpęs. Kitose nuotraukose vaikino ranka kišenėje arba sugniaužta į kumštį. Akys - žiūri iš po surauktų antakių... Aišku, taip baisiai neatrodė, kaip pasakoju, bet čia jau priekabiai detalės tyrinėjau blush2.gif Tai uždaras, nepasitikintis, savanaudiškas žmogus, po padu laikantis merginą, sugniaužti kumščiai ar ranka kišenėje rodo, kad jis žmogus, turintis po lova dulkių, t.y. turi paslapčių, niekad nesuprasi, kokie jų sanktykiai iš tikrųjų - viešumoje viskas atrodo gerai, o už uždarų durų,.,. doh.gif Mergina kūnu atsisukusi ir prisiglaudusi prie vaikino, rodo visišką pasitikėjimą ir prisirišimą, o jis kūnu palinkęs į fotoaparatą - lyg pasiruošęs pulti...

Praėjo pora metų... Jų santykiai prasti, ne tas žodis g.gif Na, jis baisiai pavydus (anksčiau slėpė šį jausmą), pvz. jei ji pasisveikina su mikroaut.vairuotoju, namie ant jos pasipila užgauliojimai, kad neva ji gal permiegoti su vairuotoju nori, nes ko čia šiepiesi jam, ir kodėl sveikiniesi? Mergina užguita, bet prie vaikino prisirišusi ir nesiryžta palikti verysad.gif
Tuoj, pasižiūrėsiu internete įžymybių porų nuotraukų, gal kokių akivazidžių kūno kalbos požymių pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Na, ką gi - du Holivudo gražuoliai 4u.gif rodos, čia nuotrauka iš kažkurių apdovanojimų, kai jis stengėsi neišsiduoti, kad jau yra pora, laikėsi per atstumą. O kodėl abiejų rankos paslėptos? Ką jie slepia? Delnų nerodymas reiškia žmogaus neatvirumą. Abu aiškiai nelabai patogiai jaučiasi, slėpdami savo jausmus, užsidėję kaukes. Brado nykštys, išlindęs iš kišenės, rodo jo pirmavimą, kad jis čia vyras, o kita ranka jis lyg bando save apsaugoti, sukuria aplink save lanką. jei ranka į fotokamerą būtų atsukta delnu, tai tarsi sakytų aš atviras ir nieko neslepiu. Brado smakras atkištas į priekį, jsi visa savo esybe demonstruoja savo vyriškumą ir tvirtumą lotuliukas.gif O Angelina, visada tokia pasitikinti ir tvirta, šioje nuotraukoje - kaip avelė, nuolanki, visa priklausoma nuo vyro bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Paprasta kaip dvi kapeikos, jau seniai buvo aišku kad ilgai netrauks ir kad Tomas paliks Penelopę ax.gif Ji kaip įsimylėjusi vištelė visu kūno prie jo linksta, o jis atgal lošiasi cool.gif ranka kišenėje - nesvarbu, ką mano fotografai apie jų santykius, bet jis turi savo gyvenimo planų mirksiukas.gif Jam rūpi tik jis pats... ir jo žvaigždės spindesys bigsmile.gif Nors mergina įsikibusi į jį ir nelabai nori paleisti iš nagučių...

O kaip sekasi Tomui su dabartine drauge?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip balandėliams - jie abu įsimylėję, susikabinę - lazda neišskirtum tongue.gif
Bet jų padėtis poroje skiriasi kaip diena ir naktis.

Pirma nuotrauka:

Tomas Che che che, tu mano (savim pasitikinčio senstelėjusio jaunuolio šypsena, nukabinus jauną simpatišką merginą)
Katie Aš tavo, bet... Jos judesyje šiek tiek netikrumo, gal baimės, nes juk Tomas - tokia žvaigždė, ir taip aiškiai tai parodo, dėl to ji net jo neapkabina tvirtai, o tik laikosi įsikabinusi jo švarko.. Dar - ji visai pasidavusi jo įtakai, jos kojų pirštai atsukti siauru kampu į Tomą, tuo tarpu jo pėdos šioje nuotraukoje nelabai ką parodo - atrodo, tokiam mažaūgiui tiesiog nepatogi poza, labiau kojų praskėsti nepavyksta, nes tuomet 8gis dar sumažėtų ir jis nepasiektų merginos liemens lotuliukas.gif o va kodėl jis primynęs Katie batelį? g.gif kad šioji nepabėgtų? blink.gif

Antra nuotrauka:

Tomas, kaip visada, pagrindinis veikėjas, tvirtai nustvėręs ir nė per žingsnį nepaleidžiantis savo draugės. Pasitikintis savim, o Katie nereikia savim pasitikėti - tiesiog Tomas tai daro už juos abu. cool.gif

Trečioji nuotrauka:

Vis labiau aiškėja, kas yra kas. Kaip manote, kas šeimoje bus paskutinėje vietoje? Žinoma, kad vargšė Katie.. pirmas - Tomas, paskui - jo žvaigždės spindesys, toliau - jo norai ir įsakymai, o tada ir draugė nestuke.gif Mergina net akis slepia po juodžiausiais akiniais, kad neatkreiptų per daug dėmesio, o Tomo akiniai permatomi, ir apskritai, šioje nuotraukoje jis būtų pamiršęs Katie, na, nebent prisimintų, kad jos ranka jo delne... bigsmile.gif

Ketvirtoji nuotrauka blink.gif
na atleiskit, tik ką pamačius, nesmagu pasidarė verysad.gif nieko tokio, bet ar kada nors kas nors jus buvo švelniai paėmęs už rankos alkūnės lygyje? Nebent koks dėdė, kai kažko prisidirbote ir buvote nutempta aiškintis tėvams, va taip va paėmus už alkūnės linkio blink.gif turėtų skaudėti, jei smarkiau timptelėtų doh.gif

PS. Visų aukščiau nurodytų nuotraukų, paimtų iš interneto, komentavimas - tai tik mano nuomonė, nebūtinai turinti sutapti su visų nuomone tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 11 kovo 2006 - 22:42
user posted image

Tik atsivertusi šią nuotrauką, kol nepažinau šių veikėjų - iškart buvo aišku, kad jie neturi jokių santykių ir jų nesieja NIEKAS, tik sulipo (jei taip galima pasakyti apie pusmetrio atstumą tarp jų) bendrai nuotraukai tongue.gif turbūt nereikia aiškinti, kodėl..
Jo ranka vos vos liečia jos liemenį, o ji ranką išlenkusi, kad tik prie jo rankos neprisiliestų schmoll.gif ir šypsenos dirbtinokos... g.gif ir ranka kišenėje... Sakyčiau, jokio net šilto draugiškumo per padidinamąjį stiklą nerasčiau mirksiukas.gif

user posted image

Graži porelė wub.gif šiuo atveju Fordo ranka kišenėje nieko neslepia (reikia žiūrėti į bendrą vaizdą, o ne tik į ranką kišenėje, norint nuspėti, ką tai reiškia, pvz. burną), jis tiesiog kuklus vyrukas, nesijaučiantis savo lėkštėje blush2.gif
O jų santykius parodo kūnai, be išlygų atsisukę vienas į kitą, o jau Calistos žvilgsnis thumbup.gif ir veidai labai arti. Ši pora labai artima.
Atsakyti
thumbup.gif
Smagu, koks įgudęs tavo žvilgsnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 03 12, 00:21)
user posted image

Tik atsivertusi šią nuotrauką, kol nepažinau šių veikėjų - iškart buvo aišku, kad jie neturi jokių santykių ir jų nesieja NIEKAS, tik sulipo (jei taip galima pasakyti apie pusmetrio atstumą tarp jų) bendrai nuotraukai  tongue.gif turbūt nereikia aiškinti, kodėl..
Jo ranka vos vos liečia jos liemenį, o ji ranką išlenkusi, kad tik prie jo rankos neprisiliestų  schmoll.gif ir šypsenos dirbtinokos...  g.gif ir ranka kišenėje... Sakyčiau, jokio net šilto draugiškumo per padidinamąjį stiklą nerasčiau  mirksiukas.gif
user posted image

Graži porelė  wub.gif šiuo atveju Fordo ranka kišenėje nieko neslepia (reikia žiūrėti į bendrą vaizdą, o ne tik į ranką kišenėje, norint nuspėti, ką tai reiškia, pvz. burną), jis tiesiog kuklus vyrukas, nesijaučiantis savo lėkštėje  blush2.gif
O jų santykius parodo kūnai, be išlygų atsisukę vienas į kitą, o jau Calistos žvilgsnis  thumbup.gif ir veidai labai arti. Ši pora labai artima.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif Oho dabar kaip kilo ideja, kad nusiusciau tau savo visas nuotraukas panagrineti .Tikrai labai patiko, sauniai tu cia, seip man asmeniskai is tokiu nuotrauku tai nieko nesuprasti bet dabar kai pirstu parodei kas kur ir kur ne, tai ir matosi kad ne viskas ten pas juos sviestu patepta kogero. Tikrai kaip apkrauciau tave albubais nuotrauku dabar doh.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkui blush2.gif
aš taip anksčiau per nuobodžius vakarėlius draugei į ausį aptarinėdavau poreles lotuliukas.gif
Bet pagalvojau g.gif dar ir nuo kultūros priklauso, ir nuo to, kaip žmogus pozuoti mėgsta fotografui... photo.gif va čia pvz karštuosiuose kraštuose tai visi subėga ir susiglaudžia nuotraukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virdzinija: 12 kovo 2006 - 01:16
QUOTE(Jurga23 Oslas @ 2006 03 12, 02:54)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  Oho dabar kaip kilo ideja, kad nusiusciau tau savo visas nuotraukas panagrineti .Tikrai labai patiko, sauniai tu cia, seip man asmeniskai is tokiu nuotrauku tai nieko nesuprasti bet dabar kai pirstu parodei kas kur ir kur ne, tai ir matosi kad ne viskas ten pas juos sviestu patepta kogero. Tikrai kaip apkrauciau tave albubais nuotrauku dabar  doh.gif  g.gif  4u.gif

QUOTE(Virdzinija @ 2006 03 12, 03:12)
Dėkui  blush2.gif
aš taip anksčiau per nuobodžius vakarėlius draugei į ausį aptarinėdavau poreles  lotuliukas.gif
Bet pagalvojau  g.gif dar ir nuo kultūros priklauso, ir nuo to, kaip žmogus pozuoti mėgsta fotografui...  photo.gif va čia pvz karštuosiuose kraštuose tai visi subėga ir susiglaudžia nuotraukai  mirksiukas.gif
Labai labai didelis dėkui už pvz. labai įdomu buvo pasiskaitinėti 4u.gif na tu ir pasistengei wub.gif man ir kilo tau atsiusti kokią savo nuotraukytę tyrinėjimui 4u.gif
Atsakyti
Virdzinija, ar buvo tau atveju, kad klydai? As manau, kad tu labai rizikuoji stereotipiskai vertinti zmones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 12, 17:10)
Virdzinija, ar buvo tau atveju, kad klydai? As manau, kad tu labai rizikuoji stereotipiskai vertinti zmones blush2.gif

plepute, tai tik mano hobi, laisvalaikio užsiėmimas ax.gif Niekam ateities nenuspėju ir nepranašauju, į TV juk nelendu visam pasauliui pranešti, kad va tokiai pora bus taip ir taip, taigi ir nerizikuoju apsirikti ar apsijuokti... tongue.gif Čia tik tarp bendraminčių mirksiukas.gif
Tiesiog bandau pritaikyti asmeninius stebėjimus ir informaciją iš dviejų knygų apie kūno kalbą, kurias skaičiau su dideliu susidomėjimu blush2.gif nžn, aišku, kaip minėjau, galima apsigauti stebint svetimos kultūros žmones, kurie linkę arčiau/toliau prie savęs pašalinius žmones prisileisti, pvz čia, Meksikoje, daugiau nei metus gyvendama netaikiau tokio stebėjimo ir net nebandžiau spėti, kas sieja vienus ar kitus žmones, nes iš pradžių reikia labai perprasti, kokie veiksmai ir judesiai priimtini tarpusavyje bendraujant šioje tokios skirtingos kultūros šalyje.
Man tiesiog patinka stebėti žmones rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 03 13, 03:20)
plepute, tai tik mano hobi, laisvalaikio užsiėmimas  ax.gif Niekam ateities nenuspėju ir nepranašauju, į TV juk nelendu visam pasauliui pranešti, kad va tokiai pora bus taip ir taip, taigi ir nerizikuoju apsirikti ar apsijuokti...    tongue.gif  Čia tik tarp bendraminčių  mirksiukas.gif
Tiesiog bandau pritaikyti asmeninius stebėjimus ir informaciją iš dviejų knygų apie kūno kalbą, kurias skaičiau su dideliu susidomėjimu blush2.gif nžn, aišku, kaip minėjau, galima apsigauti stebint svetimos kultūros žmones, kurie linkę arčiau/toliau prie savęs pašalinius žmones prisileisti, pvz čia, Meksikoje, daugiau nei metus gyvendama netaikiau tokio stebėjimo ir net nebandžiau spėti, kas sieja vienus ar kitus žmones, nes iš pradžių reikia labai perprasti, kokie veiksmai ir judesiai priimtini tarpusavyje bendraujant šioje tokios skirtingos kultūros šalyje.
Man tiesiog patinka stebėti žmones  rolleyes.gif
Aisku. Idomus tavo hobi 4u.gif
O kokias knygas skaitei?
Atsakyti
Kaikur virginijai nepritariu, bet siaip ji saunuole thumbup.gif Praktikuojantis labai ivairiu dalyku galima suzinot ir ismokti is kitu zmoniu. Tai labai pravartu versle ar politkoje (provokacijos),bet ir siaip linksmas uzsiemimas drinks_cheers.gif
Atsakyti