Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(Čili @ 2011 07 21, 16:49)
visada registruoja tik einamiesiems metams smile.gif

Tai kad kažkas tikraiminėjo, kad būdami sanatorijoje kitiems metams rezervavosi vietas... g.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 07 25, 13:12)
tai,kad neblogas ten maistas, manau valgys mirksiukas.gif

Jei nevalgus, išrankus vaikas, tai ir nevalgys tongue.gif Va kaip maniškis... Net specialiai išsipirkinėjau maistą ir sau, kad būtų jam didesnis pasirinkimas, kas ant stalo padėta, kur tau... net neparagaus... doh.gif Vargelis gyvas su juo, nežinau, kaip šiemet bus, nes nepagerėjo anei kiek jo valgymo įpročiai... verysad.gif

Gal kas iš Vilniaus važiuos į sanatoriją su didele mašina rugpjūčio 19 d. ir turi laisvos vietos? Labai norim į kompaniją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2011 08 01, 03:02)

Jei nevalgus, išrankus vaikas, tai ir nevalgys  tongue.gif Va kaip maniškis... Net specialiai išsipirkinėjau maistą ir sau, kad būtų jam didesnis pasirinkimas, kas ant stalo padėta, kur tau... net neparagaus...  doh.gif Vargelis gyvas su juo, nežinau, kaip šiemet bus, nes nepagerėjo anei kiek jo valgymo įpročiai...  verysad.gif

na cia jau pacios mamos kaltos,kad tokius vaikus padaro biggrin.gif

pas mus namie,ka padarau ta ir turi valgyti,ir sanatorijoi bedos nebuvo, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 01, 09:54)
na cia jau pacios mamos kaltos,kad tokius vaikus padaro biggrin.gif
pas mus namie,ka padarau ta ir turi valgyti,ir sanatorijoi bedos nebuvo, ax.gif

Atsiprašau, bet nusišnekėjot tai totaliai. schmoll.gif Nežinodama kas ir kaip, svaidotės tokiais kaltinimais ir įsivaizduojate esanti vienintelė "teisinga" motina, nu sorry... schmoll.gif Kultūringi žmonės taip nesielgia.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2011 08 01, 11:54)
Atsiprašau, bet nusišnekėjot tai totaliai.  schmoll.gif Nežinodama kas ir kaip, svaidotės tokiais kaltinimais ir įsivaizduojate esanti vienintelė "teisinga" motina, nu sorry...  schmoll.gif Kultūringi žmonės taip nesielgia.

ko cia taip pykti biggrin.gif nieko blogo juk nepasakiau wink.gif ramiau reaguot reiktu biggrin.gif
Atsakyti
o mano panoms nebuvo ten skanu, valge sriuba pagrinde, o kotletu kasdien po 2 k, nenorejo biggrin.gif blynai skrandi stovedavo, bet turejom visko namuose, kambary, nenumire is bado
Atsakyti
Mums pirma diena smile.gif
Buvom užsakę 2 renovuotus kambarius, bet negavome, nes, anot registratorės kažkaip persisilinko grafikas dėl 22 ir 18 lovadienių... Esmė tame, kad kažkas tikrai turėtų gauti 2vietį renovuotą kambarį artimiausiu laiku, nes mes susitalpinome į mažiuką nerenovuotą smile.gif
Maistas normalus, valgykliškas, tik man labai gaila paliekamos duonos sad.gif Maniškiai - duonvalgiai, o dar ir antytes reikia palepinti, tai priglausime visų atliekamą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2011 08 03, 19:06)
Mums pirma diena smile.gif
Buvom užsakę 2 renovuotus kambarius, bet negavome, nes, anot registratorės kažkaip persisilinko grafikas dėl 22 ir 18 lovadienių... Esmė tame, kad kažkas tikrai turėtų gauti 2vietį renovuotą kambarį artimiausiu laiku, nes mes susitalpinome į mažiuką nerenovuotą smile.gif
Maistas normalus, valgykliškas, tik man labai gaila paliekamos duonos sad.gif Maniškiai - duonvalgiai, o dar ir antytes reikia palepinti, tai priglausime visų atliekamą smile.gif

thumbup.gif kaip smagu, kad dabar turėsim 'tiesioginę transliaciją' iš sanatorijos bigsmile.gif
o keliese važiavot, kiek metukų vaikams? ar abu vaikai turėjo siuntimus? kaip tie nerenovuoti kambariai, ar daugmaž padorūs?
įdomu man pasidarė..- aš gavau siuntimą važiuoti su mažają dukra(2,5metu), oar įmanoma vežtis ir antrają dukrytę kartu(6m)???
Atsakyti
O mano paaugle nenori visgi vaziuot ten,turejom 16d nuvezt smile.gif Paskutines vasaros dienas turiningiau praleis su tevais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2011 08 05, 07:35)
O mano paaugle nenori visgi vaziuot ten,turejom 16d nuvezt smile.gif Paskutines vasaros dienas turiningiau praleis su tevais smile.gif

Turiningiau gal ir turiningiau, bet ar sveikiau? smile.gif
Atsakyti
smile.gif

žmonių tiek daug, kad net maisto pritrūksta doh.gif
Labai gailimės, kad nepasiėmėme dviračių, aš jau kojų nejaučiu, nekalbu apie vaikus. Kiekvienoj laiptinėj kabo skelbimas, draudžiantis laikyti dviračius (renovuotuose korpusuose), draudžiančius dėl vagystės, nes niekas nesaugo (nerenovuotuose) ir dar užtikau draudimą laikyti laiptinėse, bet leidimą juos palikti prie sargo būdelės (kaip suprantu ten galima, nes sargas saugos g.gif ) Esmė tame, kad dviračių visur buvo smile.gif

renatulka - kai žmonių tiek daug, tai kambariįsu lova neregistruotam vaikui sunku gauti... Bet galima pvz pripučiamą čiužinį atsivežt. Šiaip skelbimų lentoj taisyklės kabo, tai lyg 20Lt diena papildomam žmogui, nerenovuotam kambary, kurie, turiu pasakyti, gana žmoniški... Aišku, prisikabinti yra dėl ko, o prisikabinti aš galiu net prie renovuoto lotuliukas.gif Neverta 180Lt mokėt už televizorių. Dabar į 4ą korpusą ir naujas lovas atvežė thumbup.gif
Jei ne jūra, man Pušyno kely labiau patiko - mažesnė sanatorija, procedūros vienam pastate, glaudžiau bendravimas vyksta....
Vakar mano vaikai spėjo pasiklyst doh.gif o, rodos, prižiūrim dviese ir akių nenuleidžiam.
Pas mane du ligoniai - du prižiūrintys asmenys.
Atsakyti
Sveikutes, mes ir sanatorijoj, jau dvi savaites prabuvom, liko paskutine thumbup.gif laikas nerealiai greit prabego, si savaite manau ir praleks, net nespesiu mirktelt... Siaip niekuom nesiskundziam, viskas tinka ir patinka thumbup.gif Proceduru daug, visos tikslingos thumbup.gif Daktare labai gera (Grigaliuniene) rolleyes.gif Mastas lyginant su pernai, man dar gal skanesnis, ne taip daznai kotletai buna lotuliukas.gif bent as visad stengiuos paimt kazka kita, tik ne kotletus biggrin.gif tai dazniausia juos valgo kas trecia diena cool.gif tai lyginant su pernai, jau cia gerai, pernai kasdien buvo kotletai biggrin.gif
Atsakyti
maniskiui,kaip tik tie kotletai patiko, kiekvina diena juos valge doh.gif doh.gif kitko nenoredavo doh.gif
Atsakyti