Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

jei kas nebegaletu vaziuoti i sanatorija mes imam vieta.i az.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 08 05, 10:59)
Turiningiau gal ir turiningiau, bet ar sveikiau?  smile.gif

QUOTE(MEET @ 2011 08 07, 21:08)
ir mano vaikams patiktu namuos labiau, bet esme sanatorijos-ne poilsis, o sveikatos gerinimas..jei reikia tikrai-tai kokie gali buti  "nenori"?nebent mastoma, kad tai tik laiko praleidimas, kaip ir stovyklose ax.gif

Poilsiaut ji turi kur,stovyklos net nepatinka jai ax.gif Cia gal daugiau kieno tevai nori i "poilsine" sanatorija iskamandiruot paauglius savo biggrin.gif
Ka ten 13,14m paaugliai gali suprast apie sveikatos gerinima.. O tokio per prievarta,nenorom ir neisgrusi..Bent pas mus gyvenime netoleruojama tas smile.gif
Ji norejo tik su manimi ten nebent buti..Kad bent prie juros galetumem nueit kartu,o ne su auklyciu prieziura kokia..iki ciurniuku pabraidyt..
Per brangu man kazkur netoliese nuomotis..O legaliai neleidzia ten issipirkt,neturi vietos tipo cool.gif Tiek jau to,jau susivokiau senai,kad ne tokiems mirtingiesiems kaip as ten vasara vieta irnesakyk.gif hihihi.gif
Ir cia apie paauglius ten esancius tiek prirasyta..ant langu kojom iskistom,ant tureklu kabanciu,besiglamzanciu,rukanciu tt ir pan.. blink.gif Tikrai zavesio nekelia tokie gydymaisi..
Dar mokyklos nenori praleist,o tektu jei reiktu isbut 3sav.. Nu zodz,apseisim,tik pliusu matau,kad nevaziuos smile.gif Jos seimos gydytoja net galvoja,kad ten mazai naudos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sokejuke @ 2011 08 08, 20:49)
jei kas nebegaletu vaziuoti i sanatorija mes imam vieta.i az.

Kaip jus cia imat? g.gif Jei kuris nevaziuoja,galima vietoj jo ?As klausiaus ten,sake negalima.. Arba vel,tik turbut ne visiems galima doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes tik siandien suzinojom, kad duoda mums sanatorija. rebilitacijas jau esam praeje, turim dabar tik pediatrui nunest ta rekomendacija.
aisku galeciau sanatorintis tik iki rugsejo galo bash.gif , nes paskui darbas. kaip dabar persiverst per galva ir kokiam velniui sumoket, kad gaut tas proceduras?
jei kazkas atsisako sanatorijos, tai dazniaisiai paskutine diena pranesa itariu,

kiek laiko trunka tas ligoniu kasu reikalas? ar pediatro popierizacija? per pusdieni susisuku?
jei as su VISIAS dokais(KURIE GALIOJA 10 DIENU?????AR 3D.) skambinciau tai sekretorei per diena 3 kartus, gal pataikyciau ant atsisakiusio ir iskart i masina isvaziuojam i sanatorija. o jei per ta laika negaunam,tai lai pildo is naujo tos dokus ir vel ta pati.
cia katik sukuriau toki makabriska plana, kaip jums jis biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai turim po ligonines siuntima,ne is pediatro,tai nzn.. Ligoniu kasose,sake ateikit pas mus kai liks savaite kokia iki jusu datos gautos ten sanatorijoj..
Kai skambinaus i ta sanatorija-tai sakiau,kad daug kas gi atsaukia,atsisako vaziuot(nors ir buna uzsiregistrave jau vieta)-tai gal butu vieta i ta zmogaus??Atsake- schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif cool.gif O niekas per daug ir nepranesineja,kad nebevaziuos.. As tai nepranesiu net.. Kas is to,kam is to kokia nauda.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2011 08 08, 19:24)
Kaip jus cia imat? g.gif Jei kuris nevaziuoja,galima vietoj jo ?As klausiaus ten,sake negalima.. Arba vel,tik turbut ne visiems galima  doh.gif  biggrin.gif

Galima, aišku. Tas, kas yra užsirezervavęs vietą, bet nevažiuoja, paskambina ir pasako, aš tokio tokio vaiko mama, rezervacią tai pavardei prašom pakeisti į tokią ir viskas. Taip ir aš pakeičiau mūsų gegužės rezervaciją kitos šeimos naudai, nes nebegalėjome vykti, pernai buvo analogiškos situacijos ir mums patiems, ir kitiems, ir normaliai apsikeista buvo. Patiems taip į sanatoriją skambinėtis, tai aišku, itin mažai šansų, kad paklius vieta, nors yra kažkam pasisekę tokiu būdu gauti.
Atsakyti
Tai jeigu kam tiktu (paauglio vieno)vieta,galime perleist rugpjucio 16d..
Atsakyti
nu va, katik skambinau, uzrase spalio 18d. sad.gif

gal galite kas padeti gauti vieta anksciau, skolinga nelikciau.
Atsakyti
Sveikos supermamos,
gal galėtumėte painformuoti:
važiuosiu į sanatoriją su 2 vaikais 2 ir12 metų.
Ar antrame korpuse yra kambarių kur būtų 3 lovos? Pasiskambinau daktarei, sakė, kad nėra tokių kambarių, o antram vaikui pastato fotelį,nors jie abu su kelialapiais. Gal kas gyvena triviečiam? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mes vakar grizom is Sanatorijos Palangos "gintaras"Rasau mazaja raide,nes didziosios si sanatorija tikrai neverta schmoll.gif Trumpai papasakosiu,Rezervavome kamb.pries puse metu,diena pries tai pasiskambinome,viskas buvo ok,bet kai atvaziavome pareiske ,kad jusu kambarys uzimtas bigsmile.gif ir nei prasau,nei atsiprasau,sako pagyvenkit nerenovuotame,gal paskui prekelsime i renovuota,kai pamaciau kamb.issigandau,ZIAURU doh.gif pasityciojimas is zmoniu blink.gif Bet jau siandien apie sita ivyki suzinojo ir ministerija smile.gif Sekmes 4u.gif

Tegyvuoja korupcija wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligija7: 10 rugpjūčio 2011 - 12:42
na, man sanatroija labai padejo, ne man, o vaikams, beje, mano vaikams 6 ir 2, tai ka jie gali suprasti apie gydyma? biggrin.gif bet esme,kad as ir daktaras zino, jog reikia kazko griebtis..tad posakis, kad nenori ir koks tem gydymas-mane musa is veziu..tai nors nerasykit cia , nes yra mamu, kurioms sanatorija baisiai pagelbeja vaikus ant koju pastatyt..tfu tfu tfu, as viena is ju ax.gif ir tikrai jei matau, akd reikia, tai man joks nori nenori neimponuotu...mes ten ne patogumu, ne atostogu, ne relekso ieskom-o sveikatos..matyt, jei mama nusileidzia vaikui-reiskia nereikia tokio gydymo ir viskas, tuomet net nevarkit ir nesiregistruokit, atiteks kitai seimai jusu vieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 08 10, 14:24)
na, man sanatroija labai padejo, ne man, o vaikams, beje, mano vaikams 6 ir 2, tai ka jie gali suprasti apie gydyma? biggrin.gif bet esme,kad as ir daktaras zino, jog reikia kazko griebtis..tad posakis, kad nenori ir koks tem gydymas-mane musa is veziu..tai nors nerasykit cia , nes yra mamu, kurioms sanatorija baisiai pagelbeja vaikus ant koju pastatyt..tfu tfu tfu, as viena is ju ax.gif ir tikrai jei matau, akd reikia, tai man joks nori nenori neimponuotu...mes ten ne patogumu, ne atostogu, ne relekso ieskom-o sveikatos..matyt, jei mama nusileidzia vaikui-reiskia nereikia tokio gydymo ir viskas, tuomet net nevarkit ir nesiregistruokit, atiteks kitai seimai jusu vieta 4u.gif

Mum ir sanatorija labai padeda! Jau skaiciuojam paskutines dieneles cia sad.gif Sutinku, kad patogumu reikia ieskot namie, sanatorija ir lieka sanatorija wink.gif tik va tie meistrai uz langu tai uzknisa... Tik pietu metas ir jie pradeda baladot.... Vienintele blogybe....
Atsakyti
smile.gif+2011 08 10, 14:43-->
QUOTE(Šarkelėsmile.gif @ 2011 08 10, 14:43)
Mum ir sanatorija labai padeda! Jau skaiciuojam paskutines dieneles cia sad.gif Sutinku, kad patogumu reikia ieskot namie, sanatorija ir lieka sanatorija wink.gif tik va tie meistrai uz langu tai uzknisa... Tik pietu metas ir jie pradeda baladot.... Vienintele blogybe....

Kažin, kaip tie remontai, pabaigos jų nesimato? g.gif Balkonai vis dar be turėklų? Aktualiausia antro korpuso situacija biggrin.gif
Atsakyti