Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos gintaras"

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 07, 10:38)
maniskiui,kaip tik tie kotletai patiko, kiekvina diena juos valge  doh.gif  doh.gif kitko nenoredavo doh.gif

maniskiams taip su blynais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų stalas pagal aptarnavimą - paskutiniausias, tai dažnai lieka tik kotletai, jau imu nervintis... gun_bandana.gif
Aš vaikams labai gerai įteigiu, kaip skanu tongue.gif Jie vėl prisimena darželį smile.gif Ir kažkaip nesuprantu ką tokio gamina mamos namuose, jei jų vaikai čia nevalgo g.gif Mūsų namų racionas a la geram restorane (na, mėgstu skanų, kokybišką, šviežią maistą, nu ką čia padarysi, blush2.gif Serviruotė - bobutės antikvaras (MB pabamba dėl to, o aš laikausi taisyklės - visa kas geriausia - mums. Nes labai gerai pamenu gražų pietų servizą pas mamą sekcijoje, kuris laukė kažko, buvo ištrauktas gal 2x, vis dar kažko laukia sad.gif ) O valgykloj - balta staltiesė, tikras restoranas thumbup.gif Tik servetėlių trūksta - padeda kartą į sav "lotuliukas:
Va šiand buvo manų košė, tikra, su cinamonu ir sviestuku, o grikiai nepervirti - ar galima dar ko nors norėti iš valgyklos? tongue.gif
Šiand susirinksiu nesuvalgytas bandeles, nes vakar buvo žiauru žiūtėr, kaip jaunimas su jom futbolą žaidė doh.gif
Šiaip paauglių priežiūra visai neorganizuota (na, iš to, ką matau....)
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2011 08 05, 08:35)
O mano paaugle nenori visgi vaziuot ten,turejom 16d nuvezt smile.gif Paskutines vasaros dienas turiningiau praleis su tevais smile.gif

ir mano vaikams patiktu namuos labiau, bet esme sanatorijos-ne poilsis, o sveikatos gerinimas..jei reikia tikrai-tai kokie gali buti "nenori"?nebent mastoma, kad tai tik laiko praleidimas, kaip ir stovyklose ax.gif

o bandeliu nuo svetimo stalo imti negalima, net duonos ar sausainiu, girdejau nekarta, kaip apsaukti paaugliai budavo del to ir mamos gaudavo velniu doh.gif
Atsakyti
MEET - aš suprantu, kad negalima, kai valgant pritrūksta, o jau kai visi pakilę nuo stalo, tai čia jau valgyklininkų savivalė - taupyti duoną, užtat ji ir būna ne pirmo šviežumo doh.gif Galų gale visi mes esam už maistą sumokėję ir jei aš tamstos paklausiu - gal nebevalgysite duonos ir ją paimsiu - tai koks čia nusikaltimas? g.gif O kitas gal pvz valgo batoną, tai negalima pasimainyti? Tiesiog esmė tame, kad visų darbuotojų namuose laukia alkanos burnos biggrin.gif
Šią savaitę tegavome 2 procedūras per dien, bet tikiuosi, kad įsivažiuosime.
Aš pati esu sanatorinis vaikas, bet anie laikai, prie ruso tongue.gif kitokie buvo - panelės pas bernus nelakstydavo ir atvirkščiai... Džiaugsmas diskoteka buvo...
Papildyta:
Tiesa, jaučiu, kažkas paveikė 'bandelių futbolą' - šiandien jos buvo suvalgytos prie stalo smile.gif
Atsakyti
tai va, kad jos ten savivale daro, vieni paaugliukai norejo sausainius kito stalo paimt, tai kad apkauke blink.gif

o paaugliams ten rojus blink.gif ko tik neprisiziurejau per ta laika, prie mazu vaiku glostosi, maivosi, buciuojasi blink.gif bet...kad be pasekmiu-nieko tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 08 05, 08:59)
Turiningiau gal ir turiningiau, bet ar sveikiau?  smile.gif

tikriausiai,ne taip jau ir reikalinga ta sanatorija smile.gif
Atsakyti
Mes su mazaja ir jau savaitele praleidom cia mirksiukas.gif Oras geras, maistas manajai daug maz tinkamas, sriubos patinka thumbup.gif
Duona ir savo susirenkam antytem nunest, cia jau po vakarienes butina nueit 4u.gif

Gyvenu renovuotam, kambarys saunus, kaip ir viskas butu liuks, tik poziuris isgrusti savo niekselius i koridoriu trintis stebina doh.gif doh.gif Gal kazkam sunku suprast, kad buna toks pietu miegas ir yra kas ji miega rolleyes.gif

Musu daktare taip pat Grigaliuniene, labai sauni thumbup.gif

Tiek naujienu, informuosim vis kas naujo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2011 08 07, 23:37)
Mes su mazaja ir jau savaitele praleidom cia  mirksiukas.gif  Oras geras, maistas manajai daug maz tinkamas, sriubos patinka  thumbup.gif
Duona ir savo susirenkam antytem nunest, cia jau po vakarienes butina nueit  4u.gif

Gyvenu renovuotam, kambarys saunus, kaip ir viskas butu liuks, tik poziuris isgrusti savo niekselius i koridoriu trintis stebina  doh.gif  doh.gif Gal kazkam sunku suprast, kad buna toks pietu miegas ir yra kas ji miega  rolleyes.gif 

Musu daktare taip pat Grigaliuniene, labai sauni  thumbup.gif

Tiek naujienu, informuosim vis kas naujo  mirksiukas.gif

aciu dievui,pas mus niekas kolidoriuose nelakste rolleyes.gif saviem irgi niekad neleidau trintis schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus keli piktybiniai doh.gif Paprasai nesukaut, tada specialiai atbega ir beldzia i duris, po to kuliais lekia sleptis blink.gif

Bet lyg namo isvaziavo siandien, nematyt, tai gal pagaliau ir pas mus bus ramu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 07 rugpjūčio 2011 - 23:53
QUOTE(irmante @ 2011 08 07, 23:48)
Pas mus keli piktybiniai  doh.gif  Paprasai nesukaut, tada specialiai atbega ir beldzia i duris, po to kuliais lekia sleptis  blink.gif

blink.gif siaubas
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2011 08 07, 23:48)
Pas mus keli piktybiniai  doh.gif  Paprasai nesukaut, tada specialiai atbega ir beldzia i duris, po to kuliais lekia sleptis  blink.gif
Nu tai jau tikrai... blink.gif Slaugytojoms sakėt? Tegul pabara jos, ir pas tėvus nueina. Tikrai maždaug žino, kas kokiuose kambariuose gyvena, įpsėjimą duotų, gal susivoktų motinėlės... Aišku, čia kova su vėjo malūnais, ir kiekvienąkart kiti atvažiavę kovoja tas pačias kovas, bet nieko nedarant, tai tikrai nieko nepasikeis...

Bet man įdomu, ką tos mamos veikia, kai jų vaikai koridoriuose duodasi? Vietoj to, kad ir pačios prie jūros pabūtų tuo laisvu laiku, tai net vaikų nenuveda, tik ligų rinktis vieniems nuo kitų išleidžia, ką jau kalbėt apie triukšmą... doh.gif

Vis klausiu, GAL KAS IŠ VILNIAUS 08.19. VAŽIUOJA Į SANATORIJĄ SU MAŠINA? ax.gif
Atsakyti
:

Musu daktare taip pat Grigaliuniene, labai sauni thumbup.gif

Tiek naujienu, informuosim vis kas naujo mirksiukas.gif
[/quote]

O Grigaliuniene cia su kuriais vaikuciais dirba? neurologiniais arkas su kvepavimo takais?
Aciu 4u.gif
Atsakyti