Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(GITALE @ 2011 10 20, 18:41)
suvalgem suvalgem, man tas nekliuvo skoniui, bet demesi i sutraukima atkreipiau  iskepus ,galvojau kad taip ir turi but, kol neperskaiciau kad ir kitom taip nutiko, seip buvo labai skanu ypac padas 4u.gif



as kepiau su rugstesniais obuoliais,skonis to idaro nekoks paragavus,labai jautes sutraukimas..rytoj dar pameginsiu su kondensuotu pienu,kazin ar tiktu paprastas nevirtas g.gif
Atsakyti
Mergaitės, reikia pagalbos doh.gif Šiandien gaminau kukurūzinį tinginį (kukurūzai, Rududu ir sviestas), sviesta tirpinau su Rududu ant silpnos ugnies, apie 10-15 min. Sviestas "liko" viršuj, o Rududu - pasidarė lyg varškės gumulėliai blush2.gif Nieko nesuprantu, kaip kitaip padaryti, kad būtų graži vientisa masė? Gal kuri bandėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2011 10 21, 10:44)
Mergaitės, reikia pagalbos  doh.gif Šiandien gaminau kukurūzinį tinginį (kukurūzai, Rududu ir sviestas), sviesta tirpinau su Rududu ant silpnos ugnies, apie 10-15 min. Sviestas "liko" viršuj, o Rududu - pasidarė lyg varškės gumulėliai  blush2.gif Nieko nesuprantu, kaip kitaip padaryti, kad būtų graži vientisa masė? Gal kuri bandėte?  g.gif

Man kartais taip būna, aš tada šiek tiek ilgiau pašildau ir viskas susijungia, tik kaitinu "ne ant karštos" ugnies.
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2011 10 21, 10:44)
Mergaitės, reikia pagalbos  doh.gif Šiandien gaminau kukurūzinį tinginį (kukurūzai, Rududu ir sviestas), sviesta tirpinau su Rududu ant silpnos ugnies, apie 10-15 min. Sviestas "liko" viršuj, o Rududu - pasidarė lyg varškės gumulėliai  blush2.gif Nieko nesuprantu, kaip kitaip padaryti, kad būtų graži vientisa masė? Gal kuri bandėte?  g.gif


o negali būti, kad naudojot ne sviestą, o riebalų mišinį?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 21, 11:11)
o negali būti, kad naudojot ne sviestą,  o riebalų mišinį?


Na tas ir keisciausia, naudojau tikra sviesta - 82 proc. riebumo. ax.gif Sakau, gal per trumpai kaitinau, gal labai ilgai virt reikia? O gal ta Rududu pirmiausia viena islydyti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
na as kukuruzus jungiu ne su rududu o su irisiukais. ir visada viskas gaunasi.
100 g sviesto
100 g kukuruzu
300 g irisiuku.
sviesta tirpinti ant nestiprios ugnies sudeti irisiukus ir nuolat maisyti kol susijungs abi mases i vienalyte . tada ant irisiuku , formuojam, atsaldom ir skanaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 10 20, 18:43)
Avižiniai sveikuolių sausainiai


Ule, kaaaip noooriu sausainių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Eisiu kept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2011 10 21, 11:46)
na as kukuruzus jungiu ne su rududu o su irisiukais. ir visada viskas gaunasi.
100 g sviesto
100 g kukuruzu
300 g irisiuku.
sviesta tirpinti ant nestiprios ugnies sudeti irisiukus ir nuolat maisyti kol susijungs abi mases i vienalyte . tada ant irisiuku , formuojam, atsaldom ir skanaus  thumbup.gif


Aha, aš irgi visada taip darydavau, bet sugalvojau išmėgint su Rududu (kad nereikėtų irisų vyniot) ax.gif Bet daugiau nedarysiu, grįšiu prie senojo recepto rolleyes.gif
Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 10 20, 18:40)
I obuoliu pyraga? Jei nenorit virti, tada imat Rududu arba ta Rokiskio karamelini produkta ar kaip ten vadinasi. O jei virsit, tai kondensuoto pieno induka virti kokias 2 val. Kad butu beveik apsemtas. Neatidarytas aisku. Kondensuota piena imti geresni, ne produkta..



Ačiū, rugiagele26 4u.gif O kokį jūs dedat?Koks geriau??Nes ekonomiškiau, ko gero, Rududu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 10 21, 20:02)
Ačiū, rugiagele26 4u.gif O kokį jūs dedat?Koks geriau??Nes ekonomiškiau, ko gero, Rududu g.gif


Jei perku kondensuota, tai perku Lietuvaites arba ten kakzoks dar Rokiskio melynoj bonkutej buna. Bet as niekad neverdu, o jei reikia virto, tai Rududu dedu, arba i sita pyraga dejau viena karta nauja Rokiskio karamelini produkta. Niekuom nesiskyre pyrage nuo Rududu smile.gif kaip tik neseniai kepiau obuoliu pyraga su rududu, apsiedimas biggrin.gif
Atsakyti
Auksinis obuolių pyragas

user posted image


Reikės:
250 gr. margarino
250 gr. cukraus
5 kiaušinių
1 pakelio vanilinio cukraus
350 gr. miltų
1 pakelio kepimo miltelių
1 kg. obuolių
Obuolius nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais (maždaug 1 cm dydžio).
Margariną arba sviestą gerai išsukti su cukrumi (masė turėtų truputį pabalti). Tuomet sudėti kiaušinius, vanilinį cukrų, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, suberti į margarino-cukraus-kiaušinių masę ir gerai išmaišyti. Tešla turėtų gautis kiek tirštoka. Į ją sudėti supjaustytus obuolius, viską sumaišyti.
Skardą (ar kepimo formą) gerai ištepti riebalais ir sukrėsti tešlą,pabarstyti migdolo drožlėmis. Kepti apie 40 min. 200°C orkaitėje (jei ant peilio galo nebelieka prikibusios tešlos - pyragas iškeptas). Jei norite, galite atvėsusį pyragą apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 10 22, 17:36)
Auksinis obuolių pyragas

O jau kaip skaniai atrodo!!! bigsmile.gif
Atsakyti