Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 20, 21:08)
Nieko sau derinukas... bet bus isbandyta...  bigsmile.gif skaniai nuskambejo...

ir valgos greitai 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Beža @ 2011 08 20, 21:54)
gerą receptą priminėt  4u.gif

4u.gif
pati labai dziaugiaus ji atradus.

tik pastaba, kad kt.nepadarytu tos klaidos, kuria as padariau, sumaisydama dejau chalvos su riesutais ir su saulegrazomis. Pasirodo, kad chalva su saulegrazomis duoda kartuma cool.gif
tai jei darysit, darykit tik su riesutu chalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 20 rugpjūčio 2011 - 21:33
Šiandien ieškojau maximoj pagaliukų tiems saldainiukams, deja nepavyko rasti, tik paprastų plasmasinių kavai doh.gif Gal dar galite patarti, kur ieškoti ? smile.gif
Atsakyti
Su cgalva ir aš darau, tik šiek tiek paprasčiau.
Aš jų nesmulkinu, paprastai sudedu ir pertepu, tada vėl vienas sluoksnis sausainių ir pertepimas, sausainiai, ir pertepimas, laaaabai labai skaniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 21, 19:03)
Šiandien ieškojau maximoj pagaliukų tiems saldainiukams, deja nepavyko rasti, tik paprastų plasmasinių kavai  doh.gif  Gal dar galite patarti, kur ieškoti ? smile.gif

bent jau rimi tai tie pagaliukai skyriuj, kur visokie balionai, zvakes, papuosimai stalo gimtadieniams, kepureles popierines, lekstutes... Gal ir maximoj kur nors ten g.gif
Atsakyti
PERSIKŲ / MIGDOLŲ TARTA

user posted image

user posted image

user posted image

Reikės :

* 5-6 gerai prinokusių persikų
* 50 g cukraus
* 100 g ištirpino sviesto
* 50 g migdolų pudros
* 1 valg. š. kukurūzų krakmolo
* 2 kiaušiniai
* 1 pok. (30 g) migdolų plokštelių
* 1 rulonėlis šviežios tešlos (sluoksniuotos tešlos)
* 3 valg. š. romo (pasirinktinai: balto ar gintarinio)

* 1/ 2 arbat. š. cukraus pudros apibarstymui

Eiga:

įkaitinti orkaitę iki 180°C.

Persikus nuplauti ir palaikyti 30 sek. verdančiame vandenyje, po to juos trumpam panardinti į šaltą vandenį.

Nulupti jų odelę, perpjauti pusiau. Išimti kauliukus.

Giliame inde suberti : cukrų, migdolų pudrą (maltus migdolus), kukurūzų krakmolą, įmušti kiaušinius, supilti romą bei ištirpintą sviestą - viską gerai permaišyti šakute arba išplakti šluotele.

Kepimo formą iškloti šviežia tešla (sluoksniuota) paliekant kraštelius. Išklotą tešlą subadyti šakutės pagalba.

Tešlos perteklių nupjauti peilio pagalba.

Supilti paruoštą kremą , sudėti persikų puseles. Pabarstyti migdolų plokštelėmis. Pastatyti kepti 40-45 min.

Patiekti šiltą ar pilnai atvėsusį. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra.

Komentarai:

* galima naudoti ir konservuotus persikus, tik tada reiktų gerai nuvarvinti sirupą.

* jei kepimo eigoje paviršius gerokai aprudavo, tartos paviršių uždengti kepimo foliją ir palikti toliau kepti.

* skanus tiek šiltas , tiek ir pilnai atvėsęs.

Skanaus wink.gif
Atsakyti
Irmulia, ajk tu sau koks gerisss, kepsiu prisiekiu sau cool.gif aciu!

Tingynys

user posted image

4 pak. sausainių
200 gr. tikro sviesto
3 šaukštai kakavos
1 indelis kond. pieno

Ištirpinti sviestą, sudėti kakavą ir supilti pieną, kaitinti kol užverda, tada piltiu ant sausainių permaišyti, perdėti į formą ir statyti į šaldytuvą, kol visiškai atvės.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 08 21, 18:48)
Pabarstyti migdolų plokštelėmis. Pastatyti kepti 40-45 min.

kokioje temp.kepti? smile.gif
Atsakyti
parašyta recepte (gaminimo eigos pradžioje) : įkaitinti orkaitę iki 180°C.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytės aš iš pat ryto su bėda... Kažkur mačiau receptuką morkų torto bet tada skubėjau ir neimečiau i savo pyragų arhyvą, o dabar šaldytuve daug morkų o tortuko neberandu... wub.gif wub.gif padėkit...
Atsakyti
QUOTE(Gintarinė mama @ 2011 08 22, 08:59)
Mergytės aš iš pat ryto su bėda... Kažkur mačiau receptuką morkų torto bet tada skubėjau ir neimečiau i savo pyragų arhyvą, o dabar šaldytuve daug morkų o tortuko neberandu...  wub.gif  wub.gif  padėkit...

Gal šis iš Saulėta virtuvė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarinė mama @ 2011 08 22, 09:59)
Mergytės aš iš pat ryto su bėda... Kažkur mačiau receptuką morkų torto bet tada skubėjau ir neimečiau i savo pyragų arhyvą, o dabar šaldytuve daug morkų o tortuko neberandu...   wub.gif   wub.gif  padėkit...

Ką tik šviežiai išbandytas:
http://aj-receptai.b...esutais-ir.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo singaaa: 22 rugpjūčio 2011 - 10:32
QUOTE(Jucke @ 2011 08 22, 11:11)

Jo ieškojau butent šito.... Ačiukas didelis.... wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(singaaa @ 2011 08 22, 11:32)

Tas man irgi labai patiko, sekantis bus bandymas, o šiandien sugalvojau chalvos pyragiukus išbandyt... mirksiukas.gif kiek žinau saulėgražų chalva pienuka ale skatina, bet gal tiks ir riešutų... mirksiukas.gif
Atsakyti