QUOTE(boruzelee @ 2011 10 15, 20:30)
Gal galit paaiskint,kaip suprast -
sokolado laseliu ?
yra specialūs
šokolado lašeliai , skirti konditerijai
(eilinėje parduotuveje LT tokių neteko matyti
nebent kokioje
Marks & Spencer galėtų būti ( pati neatkreipiau dėmesio
reikės kada užeiti pasižiūrėti, gal turės, nes mano turimos šokoladinių lašelių atsargos jau baiginėjasi...
) arba galima išsisukti su šokoladu susmulkinti į gabaliukus
atrodo štai taip:
angliškai vadinasi :
chocolate chips
QUOTE(boruzelee @ 2011 10 15, 20:30)
... ir ,perkelus ant groteliu dar kept?
ne, recepte yra pažymėta -
atvėsinti ( tada bus lengviau numti nuo popieriaus , kitaip sausainiai susilankstys) ir tada, kad visiškai pilnai atvėstų, sausainius perkelti ant grotelių. o NEKEPTI ant grotelių
QUOTE(simbail @ 2011 10 16, 11:14)
irmulia, prisimenat rašiau, kad nesaldus gaunasi Caprese pyragas, kad saldumas tik nuo šokolado
taigi aš vėpla cukraus buvau neįdėjusi
Taip dar man niekad nėra buvę
Bet vistiek man buvo skanus ir be cukraus, nes pagrindinis saldumas nuo cukraus pudros kuri ant viršaus mano atveju buvo. Vistik kitą kart su cukrum jau kepsiu, nes man patinka saldūs vistik pyragai
Nu eina sau, kokia vėpla aš
negaliu pati patikėt
bet jis juks nesigavo labai kartaus skonio?
puiku
o aš kaip tik kepsiu visai be cukraus
ir dar bandysiu dėti 90 % kakavos šokoladą