Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

tie jų kanalai vis tai pat "kvepia"? bet šeip ten faina man patiko smile.gif
Atsakyti
Sveiki žmogeliai biggrin.gif
jau aš vėl ant Lietuvos žemelės stoviu.Prisišnekėjus būsiu-matyt,kad dar niekur nevažiuoju šiemet. Dar mažu ir kitą met nevažiuosiu hihihi.gif Brolio žmona laukiasi VĖL,tai kažkaip nesmagu jiems ant galvų lipt,reik savo kampo. Didžioji mano panašu,kad kels sparnus-šią savaitę gaunam atsakymus iš mokyklų.Per tris raunam,tai matyt nors vienoj vietos atsiras. Taip kad teks dar mane pakęst kurį laiką ax.gif

Mergiotės,jūs man jau atleiskit,bet čia su tuo swapu tai jau nepadoru gaunasi... Gal kas atsitiko?
Atsakyti
vel nescia, tai kelintas???

as vis laukiu kol dar 2 darbeliai pasirodys, nes man nerealus buvo thumbup.gif , visu darbeliai... thumbup.gif
Atsakyti
Vėl tai šį kart trečias. Tai vat tokie reikaliukai rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va pargrizom is Palangos, siek tiek ten pailesau , bet nakti maziui temperatura uzkilo, tai mano visas poilsis istirpo per nakt
Atsakyti
Daivulyt, tai gal dėl vietos pasikeitimo. Pas manę vaikystėj visad taip budavo, šokteltavo temperatūra
Atsakyti
gal ir taip , bet manau ir maudynes dadejo , nes is vandens neislipo, su pagaliu galejau vaikyti
Atsakyti
Na tas irgi galėjo
Atsakyti
darbeliu nieks nerodo, man ir nesidirba, net vyrui, kuraim vis maisydavo mano karoliukai , siandien pats sako , ko tais as visai nieko nedarau blink.gif , bet man tik ikvepimo nera.
po pirmos darbo dienos tik miegot norejau , visai rankos nekyla jokiems darbams
einu pabukinti smeginis , telika paziureti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 08 rugpjūčio 2011 - 20:36
O ka rodyt senu darbu atkartojimas pas mane. Uzsakymai, bet gal savaitgali jau darysiu kas man patinka smile.gif
Atsakyti
Tavi,nesimiega tau biggrin.gif
Miargai aš turiu prinarpliojus,tik nufotkint neprisiruošiu. Kai jau susikaupsiu ir pafotkinsiu,parodysiu.Bus naujų vaizdukų ax.gif

Kažkaip mane pasimeetint patraukė rolleyes.gif A jūsų ne?
Atsakyti
Kodėl nesimiega? Mano normalus toks ritmas. Keliuos, tvarkaus, einu į darbą
Nu tai siūliau, ale laiko neturi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 09 rugpjūčio 2011 - 14:04