tie jų kanalai vis tai pat "kvepia"? bet šeip ten faina man patiko

Sveiki žmogeliai
jau aš vėl ant Lietuvos žemelės stoviu.Prisišnekėjus būsiu-matyt,kad dar niekur nevažiuoju šiemet. Dar mažu ir kitą met nevažiuosiu
Brolio žmona laukiasi VĖL,tai kažkaip nesmagu jiems ant galvų lipt,reik savo kampo. Didžioji mano panašu,kad kels sparnus-šią savaitę gaunam atsakymus iš mokyklų.Per tris raunam,tai matyt nors vienoj vietos atsiras. Taip kad teks dar mane pakęst kurį laiką
Mergiotės,jūs man jau atleiskit,bet čia su tuo swapu tai jau nepadoru gaunasi... Gal kas atsitiko?

jau aš vėl ant Lietuvos žemelės stoviu.Prisišnekėjus būsiu-matyt,kad dar niekur nevažiuoju šiemet. Dar mažu ir kitą met nevažiuosiu

Mergiotės,jūs man jau atleiskit,bet čia su tuo swapu tai jau nepadoru gaunasi... Gal kas atsitiko?
vel nescia, tai kelintas???
as vis laukiu kol dar 2 darbeliai pasirodys, nes man nerealus buvo
, visu darbeliai...
as vis laukiu kol dar 2 darbeliai pasirodys, nes man nerealus buvo

Vėl tai šį kart trečias. Tai vat tokie reikaliukai

Nu va pargrizom is Palangos, siek tiek ten pailesau , bet nakti maziui temperatura uzkilo, tai mano visas poilsis istirpo per nakt
Daivulyt, tai gal dėl vietos pasikeitimo. Pas manę vaikystėj visad taip budavo, šokteltavo temperatūra
gal ir taip , bet manau ir maudynes dadejo , nes is vandens neislipo, su pagaliu galejau vaikyti
Na tas irgi galėjo
darbeliu nieks nerodo, man ir nesidirba, net vyrui, kuraim vis maisydavo mano karoliukai , siandien pats sako , ko tais as visai nieko nedarau
, bet man tik ikvepimo nera.
po pirmos darbo dienos tik miegot norejau , visai rankos nekyla jokiems darbams
einu pabukinti smeginis , telika paziureti

po pirmos darbo dienos tik miegot norejau , visai rankos nekyla jokiems darbams
einu pabukinti smeginis , telika paziureti

O ka rodyt senu darbu atkartojimas pas mane. Uzsakymai, bet gal savaitgali jau darysiu kas man patinka

Tavi,nesimiega tau
Miargai aš turiu prinarpliojus,tik nufotkint neprisiruošiu. Kai jau susikaupsiu ir pafotkinsiu,parodysiu.Bus naujų vaizdukų
Kažkaip mane pasimeetint patraukė
A jūsų ne?

Miargai aš turiu prinarpliojus,tik nufotkint neprisiruošiu. Kai jau susikaupsiu ir pafotkinsiu,parodysiu.Bus naujų vaizdukų

Kažkaip mane pasimeetint patraukė

Kodėl nesimiega? Mano normalus toks ritmas. Keliuos, tvarkaus, einu į darbą
Nu tai siūliau, ale laiko neturi
Nu tai siūliau, ale laiko neturi