Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

A,nu tai aš tave aplankysiu,ale bet gi būt fainiai ir ktus veidelius pamatyt ax.gif Kai ne kurie dar net ir nematyti biggrin.gif
Atsakyti
Tai prašom į Kauną biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal tada aš pasirodysiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O Nojura jungiasi ar ne? ax.gif
Atsakyti
Gerai pasidarbavai Mozaika
Atsakyti
Mozaika-labai įdomūs darbai tavo.Išskirtiniai tokie 4u.gif

Tavi šią savaitę aš užsikasus.Dėl kitos dar neaišku mirksiukas.gif
Atsakyti
Kada nors tiktrai susitiksim smile.gif Rugsėjo 2 d turėčiau išvažiuot, jei ne iki to tai po kelionės tirai susimatysim gal g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasimatysim,pasimatysim mirksiukas.gif Nuo manęs neišsisuksi lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau trcia diena Vilniuj sedziu, gaila, kad siomis dienomis nesusibegot, buciau prisijungus blush2.gif
Mozaika, darbai isskirtiniai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Smalsi tu sekantį kart iš anksto pranešk kada Vilniuje, tai žiūrėk ir susibėgsim smile.gif
Panos, tai gi ilgas savaitgalis. Uch ką nors nupeckiosiu smile.gif
Atsakyti
Tavi, Netikėtai, Smalsi, labai ačiū 4u.gif man dabar toks labai kūrybinis periodas, pats tas būtų swapo dovaną daryt lotuliukas.gif
Tavi, lauksim tavo peckiojimų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 12 rugpjūčio 2011 - 07:37
Vat kaip tik aš ir norėjau sakyt-smalsi,rėžk kada Vilniuj būsi.Bandysim suslėkt biggrin.gif

Man mergos problema. Nežinau ką megzt-nert doh.gif kažkaip nieks akion nekrenta ax.gif Atrodo ir tas ir tas gražu,ale gi kad man reik kaip man lotuliukas.gif Aš gi baisiai išranki paskutiniu metu doh.gif
O paltuks mano užkeiktas....Taip aš jo noriu,taip noriu ir negaliu turėt...Juolab abidna gi kad jau pusė kaip ir yra....
Atsakyti
A raizgalioniška depresija smile.gif Musiau siūlų per daug turi lotuliukas.gif
Atsakyti