Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Jetau, Vaiva, na kas dar nutiko?
Atsakyti
Taigi nieko naujo-ta pati istorija vasarinė- pajamos man tik rugsėjo gale nusimato.Pavargau visą laiką galvot kaip prasisukt doh.gif
Dar darželį pupai kepurę nufyrino mano nertą,tą kur prie raudonos suknytės-braškės nunerta.SDmulkmena,aišku,bet vistiek abidna.Galėjo paprašyt,būčiau nunėrus.Bet ne,vat įlindo kažkas į spintelę ir nufyrino. Kiaulės.
Ai,žodžiu,nekreipk dėmesio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 18 rugpjūčio 2011 - 07:51
juk pati rasai rugpjutis, taip, paskui bus sviesiau...

o kepuriuka siulu turi, gali nunerti dar grazesni ir butinai etikete su dukriuko vardu uzrasyk..

laba ryta
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 08 18, 09:34)
Taigi nieko naujo-ta pati istorija vasarinė- pajamos man tik rugsėjo gale nusimato.Pavargau visą laiką galvot kaip prasisukt doh.gif
Dar darželį pupai kepurę nufyrino mano nertą,tą kur prie raudonos suknytės-braškės nunerta.SDmulkmena,aišku,bet vistiek abidna.Galėjo paprašyt,būčiau nunėrus.Bet ne,vat įlindo kažkas į spintelę ir nufyrino. Kiaulės.
Ai,žodžiu,nekreipk dėmesio biggrin.gif  4u.gif

kas per žmonių bjaurumas blink.gif įdomus mastymas - pavogsiu vaiko kepurę, kurią jai mama nunėrė, uždėsiu savo vaikui ir bijosiu joms į akis pažiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 08 18, 09:00)
kas per žmonių bjaurumas blink.gif įdomus mastymas - pavogsiu vaiko kepurę, kurią jai mama nunėrė, uždėsiu savo vaikui ir bijosiu joms į akis pažiūrėt g.gif

o as manau, kad koks vaikas pasieme, kaip savo ir "nieko tokio".
tik kartais mane stebina, kad tevai nemato tame nieko bloga, arba nemato, kad vaika snesasi svetimus daiktus "norma"
Atsakyti
Tai gal tėvai pamatys ir atiduos smile.gif matyt vaikiukas nesupranta dar, jog nereikia taip daryti unsure.gif
Atsakyti
Tai tėvai jau turėjo pamatyt tik gal jiems patogu nekreipt dėmesio.
Nu nemalonu aišku
Atsakyti
Tėvai jau seniai turėjo pamatyt jei vaikas parsinešė,nes ketvirtadienį iš spintelės pradingo.Dar iš pradžių pagalvojau,kad gal namie kur,gal pamiršau,parsinešiau.bet nifiga.Paskui dar pagalvojau,gal kokioj kitoj spintelėj įsidėjo-nu kai ne savo grupėj tai gal susipainiojo ar ką.Auklėtojos paklausiau,perkuitėm visas spinteles-nėr.Iš tikro tai man negaila to kepuriuko,tegu nešioja į sveikatą.Geras vakariukas ir turim naują biggrin.gif Tik vat nesuprantu-jei jau nuo darželio pradeda svetimus daiktus griebt,tai kas toliau? g.gif
Atsakyti
Nu jo nesmagi situacija , su tais darzeliais , pas mus dingusi yra kepure , nuvedem su , parsivedem be ir nera kam pasakyt, aukletoja peciais gukščioja, nei ji mate, nei ka bet kepures nera g.gif
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif
Paėmiau ir parašiau skelbimą kad dingo rankų darbo vąšiuku nerta kepurytė ir paprašiau grąžinti.Ir pakabinau grupės rūbinėj biggrin.gif
Bjauri aš boba cool.gif
Atsakyti
Netikėtai, tu nebjauri, teisingai pasielgiai. Bjauri jau būtų sukėlus kolosalų triukšmą, o tu leidi gražiai iš padėties išsisukti.
Atsakyti
Nu gal ax.gif Netikiu kad atsiras,bet bent jau visi žinos,kad daiktai dingsta.
Atsakyti