Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

QUOTE(tavi @ 2011 08 22, 13:05)
Matai Daivulyte, mėgstu turėt iki 10 darbų laisvų, kad būtų iš ko pasirinkti. Šiuo metu tikrai ne daug turiu. Be to audžiu mintį, kai turėsiu pakankamai šalikų pereit prie nedideliu paveikslų ant šilko. Gal kada pas savę darbe ir parodą suruošiu blush2.gif

Va va paveiksliukai ir mano galvoje sukasi... visko turiu, net remus paveiksliukam, nu bet tundra tyngiu ir vsio doh.gif Noriu draugei vestuvėms ka nors sumeistraut, nu bet kol niekas neišspardys man užpakalio tol nepradėsiu... verysad.gif
Atsakyti
Mano darbymetis tik ateity, nes vasara nieks nenori vilnos( nebent australės, nes pas jas žiema lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Nors vasara negaliu sakyt, kad nebuvo darbo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 08 22, 13:05)
Matai Daivulyte, mėgstu turėt iki 10 darbų laisvų, kad būtų iš ko pasirinkti. Šiuo metu tikrai ne daug turiu. Be to audžiu mintį, kai turėsiu pakankamai šalikų pereit prie nedideliu paveikslų ant šilko. Gal kada pas savę darbe ir parodą suruošiu blush2.gif

Vau sekmes igyvendinant ideja wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir mus prasom pakviesti blush2.gif
Atsakyti
Tai tik svajonės, o kas gausis - laikas parodys
Atsakyti
Labuka wub.gif
Blyn, na nepatikesite, pamieciau tema doh.gif Ir pagalvojau, kad visos isejote kulturingai atostogu blink.gif hihihi.gif
Dabar siuvinejant drugeli, toptelejo, kad rugsejis ne uz kalnu lotuliukas.gif tai reik seima surasti mastau.gif O cia gi visa si laika sekmingai plepate bigsmile.gif gathering.gif gossip.gif Tik as rudens laukiu tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kiekvienai po oro bucki oro_buckis.gif
Dabar jau uzsuksiu kasdien cia cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš ir galvoju, kur Oksytė pradingus biggrin.gif Turiu klausimėlį tau - ar galiu ant šilko dėt vilną, tada vėl šilko ir truputį vilnos? Ar jau per daug sluoksnių bus? unsure.gif
Atsakyti
Na man rodos per daug bus sluoksniu, čia jau kaip durtiniui būtų
Atsakyti
oksyte berots, kazka meistrauja asmeniska individualiai, tai kaip sekasi?

pasirodo, didziosios daugumos kuryba ilsisi, juk vasara biggrin.gif
zinoma yra ir isimciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 08 22, 23:45)
Aš ir galvoju, kur Oksytė pradingus biggrin.gif  Turiu klausimėlį tau - ar galiu ant šilko dėt vilną, tada vėl šilko ir truputį vilnos? Ar jau per daug sluoksnių bus? unsure.gif

O ka Tu nori daryti? Jei iskloti laaaabai plonai, be to pasirinkti tinkama vilna tai tikrai galima. Tik pries kazka darydama, siulau ant mazo meginelio isbandyti, tuomet pajausi kas ir kaip darosi bevelent. Taip pamatysi ar tokio efekto lauki, o ir nebus gaila medziagu jei netycia nesigaus mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 08 23, 08:08)
oksyte berots, kazka meistrauja asmeniska individualiai, tai kaip sekasi?
pasirodo, didziosios daugumos kuryba ilsisi, juk vasara biggrin.gif
zinoma yra ir isimciu smile.gif

Tai kad labai jau seniai as taip meistrauju thumbup.gif Tik i dirbtuves persikeliau sia vasara smile.gif Sekasi gerai, aciu wub.gif Darbu yra nemazai, ideju, nepaliestu sumanymu dar daugiau doh.gif Tik stai laikas kazkur tiesiog dingsta huh.gif Bet istikruju dirbtuvem esu labai patenkinta thumbup.gif Interneto ten nera tongue.gif , bet zymei daugiau padarau, nei namuose rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 23 rugpjūčio 2011 - 07:55
QUOTE(Oksyte @ 2011 08 23, 09:54)
O ka Tu nori daryti? Jei iskloti laaaabai plonai, be to pasirinkti tinkama vilna tai tikrai galima.  Tik pries kazka darydama, siulau ant mazo meginelio isbandyti, tuomet pajausi kas ir kaip darosi bevelent. Taip pamatysi ar tokio efekto lauki, o ir nebus gaila medziagu jei netycia nesigaus  mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū smile.gif plonai žadu dėt, bet nebežinau kokia pas mane vilna doh.gif  o kokią reiktų naudot? Ar nuvėlus būtų galima kažką su adata pribadyt? Didelio darbo net ir n orėdama nepadaryčiau biggrin.gif

Kaip smagu tau dirbtuvėse wub.gif
Atsakyti
isvada: nera pasaliniu tai darai tai kas patinka ir niekas neblasko smile.gif

Smagu, kad gerai einasi 4u.gif
Atsakyti
Miargai,nepatikėsit,atsirado mūsų kepurė bigsmile.gif Tiesiog grįžo į spintelę ir lyg čia buvus.Štai taip.Dar auklėtojos paklausiau-kaip iš kur,kas per stebuklas? Sako,gal tiesiog pasidžiaukim,kad atsirado...
Parašiau raštelį:"Ačiū,kad grąžinote kepurytę." lotuliukas.gif
Atsakyti