Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Nu matai , o tu sakei biauri boba mirksiukas.gif
Atsakyti
fainuole ta, netiketai, ir dar padekojo smile.gif

4u.gif tau
Atsakyti
As siandien buvau mazam , lengvam spektakliuke , kuriuos rengia kavinese- klubuose, man visai tiko. Vis siokia tokia pramoga blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif ,

Mes vakar su MB visa diena baidarem plaukem Sirvintos upe bigsmile.gif Patiko nerealiai wub.gif Oras - pasaka. Gamta, akmenukai, pasvires medis iki pat vandens, paskandintas telefonas - viskas kaip priklauso lotuliukas.gif Sianakt sapnavau, kad vis dar plaukiu hihihi.gif O jei oras bus geras - penktadieni dar pratesim marsruta iki santakos i Sventaja upe thumbup.gif

Cia nuotrauka is interneto, bet butent ant situ akmenuku "pakibom" laugh.gif Islipti is baidares iskart nenorejom, nes man vandenukas pasirode persaltas lotuliukas.gif ir bandem islaviruoti sededami. Na bet kaip sakoma: "не можешь - научим, не хочешь - заставим!" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. vandens i vidu prileidom cool.gif

user posted image
Atsakyti
O tu bijojai, matai kaip šaunu buvo
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 08 25, 08:11)
O tu bijojai, matai kaip šaunu buvo

Istikruju tai labai bijojau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
labai fainai,pramogos...
vis iok toks gyvenimo paivairinimas
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 08 24, 17:37)
Miargai,nepatikėsit,atsirado mūsų kepurė bigsmile.gif Tiesiog grįžo į spintelę ir lyg čia buvus.Štai taip.Dar auklėtojos paklausiau-kaip iš kur,kas per stebuklas? Sako,gal tiesiog pasidžiaukim,kad atsirado...
Parašiau raštelį:"Ačiū,kad grąžinote kepurytę." lotuliukas.gif

žinai jau kuris laikas pastebiu, kad kuo garsiau rėki tuo daugiau gauni doh.gif biggrin.gif
va šnd buvom biblėj su panele, neinam į vaikų skyrių(pirmas aukštas) kur knygas grąžint reikia ,tai į eini sakai labą dieną...nėra reakcijos, o kaip jis bus jei su kažkokia prekeive derasi dėl kažko "kūno spalvos", tai minutę bandėm laukt gal mus pastebės, tada jau matau joms dzin ,kad ten stovim, tada sakau ar čia priduot knygą ,pasirodo antram aukšte(taisyklės keičias kas kart nuėjus doh.gif ), nu gerai antram pridavėm , išsirinkom kitą knygą ,bet pasirodo priregistruoja naujai imamas knygas pirmam aukšte doh.gif (žinot kuo didesnė provincija tuo čiūdų daugiau)...nu gerai lipam į tą pirmą aukštą......durys užrakintos, raktas duryse...pzd galvoju nuėjo pirkt "kūno spalvos"..nu ką einu pirmam aukšte į suaugusių skyrių, sako mes atskiras skyrius , tai sakau ,o tai ką man daryt ,kiek dar čia mane siuntinės pirmyn atgal, tada ji nueina sutvarko ką reikia, bet tada jau mano kantrybė išseko ir aš jai pasakau ko "ta "išėjus pirkt ir kaip malonu ,kad aš ateinu ,o manęs net nemato(nu aišku ,ji nekalta, bet manau daeis iki tos varnos tikrai) doh.gif doh.gif
QUOTE(Oksyte @ 2011 08 25, 07:16)
Istikruju tai labai bijojau  blush2.gif  4u.gif

...bet nesakyk koks geras jausmas būna poto, kai pamatai ,kad bijota be reikalo biggrin.gif
Atsakyti
Niekaip nei6eina gerai nufotkinti. Fonas yra švelniai rausvai violteniai pilkas. Jei kam idomu kiek laiko tai u=ima, tai 6is savaite terlintas.
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Oho Tavi kokie kvietkai gražūs bigsmile.gif Superinis šalikiuks thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu Netiketai , labai saunus piesinukas , man labai patinka irisai wub.gif
Mes tai vakar nusipirkom du stalus , tai siandien eisim delioti lego, o tai senieji buvo kokiu 30 metu senumo doh.gif
Atsakyti
[quote=tavi,2011 08 28, 07:07]

grazu 4u.gif
Atsakyti