Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

aš žinau...super padirbėjoooooooo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 06 rugsėjo 2011 - 21:00
Dievaži apvirtau ir kaži ar pasikelsiu. Koks fainas dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,va čia tai joooooooooooooooooooooooooo wub.gif .
Labai mėgstu sėdmaišius thumbup.gif
Atsakyti
Labai smagiai atrodo. Niekada nebūčiau pagalvojusi, sėdmaišį kaip transformerį siūti smile.gif bet pagalvojus, taigi, tikrai - pats tikriausias transformeris.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kadangi mazoji ir vel mane pradejo naktimis zadinti doh.gif , vakare net nesikankinau laukimu ir pasinaudojau Netiketai sprendimu viska apziureti is ryto tongue.gif

Va cia tai geras bigsmile.gif thumbup.gif Koks fainas daiktas thumbup.gif Sedmaisis thumbup.gif Liuks ideja drinks_cheers.gif Ir minksta ir praktiska ploja.gif thumb_yello.gif Ir atrodo laaabai grazei wub.gif 4u.gif

Daivulyte, kur dingai???????????

topsecret.gif Jei galima, speliosiu kas padare kai pamatysiu kita dovana laugh.gif ax.gif flirt.gif
Atsakyti
Nu tai labs ryts 4u.gif
Sėdmaišis tobulas thumbup.gif Nerealiai gera dovana ir super duperinė idėja thumbup.gif Žinau kieno rankelės tokį stebuklą pagamino biggrin.gif Pasisekė Tavi
Miargai,Daivulytė matyt neatlaikė džiaugsmo dozės.Reik duot žmogui laiko atsigaut.Kantriai palauksim ax.gif
Atsakyti
As nekalta , cia aplinkybes ... ax.gif
Vakar ant viso to gero dingo namie internetas verysad.gif
Tai bandysiu šiandien po darbo pratesti , dovanu pakavima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 07 rugsėjo 2011 - 07:28
A,nu jap.Kuolabiau interneto reikia,tuo didesnė tikimybė,kad jis užsilenks lotuliukas.gif Laukiam vakaro tadum biggrin.gif
Atsakyti
va va ,juk sakiau ,kad tęsinys šnd lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia kaip serialas , kai pacioj idomiausioj vietoj baigiasi serija tongue.gif
Atsakyti
Nuostabus ir praktiskas dovaniukas thumbup.gif drinks_cheers.gif Turiu, zinau ka sakau biggrin.gif Prasom pasakyti kur man granuliu gauti ax.gif Taip smarkiai naudojom, kad susiplojo po N metu
Atsakyti
Aš buvau kažkada pasisiuvus, bet po kelių metų atsisakėm. Vienas dalykas mūsų buvo labai didelis ir užimdavo daug vietos, kitas dalykas - tos granulės dingdavo ir dingdavo. Matyt kad daug vaikų, visi nuolat jodydavo. Tai kai tų granulių pamažėja tai voliojasi toks tarsi kalnas skudurų ir pusę kambario užgriozdina. Buvom supylę du maišus iš pradžių, o paskui neprisimenu ar du ar tris kartus po maišą dar supylėm. unsure.gif

neseniai domėjausi, tai supratau, kad granules perka iš Kauno šilo - tik reikia tą kažkokį EPS 70 pirkt. Va čia sėdmaišių tema ir ten pirmuosiuose puslapiuose išdiskutuota granulių tema ir nuorodų yra.

Mačiau ermitaže buvo, bet tų prastų, kur smulkintas polistrolis. Jis pigesnis negu granulės, bet rašo, kad neapsimoką jo pilti į sėdmaišius.
Kai aš siuvau, tada senukuose pavyko gauti granulių, o paskui prapuolė. Nežinau, gal kartais atveža.

Gal mūsų tas EPS netinkamas tada buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 rugsėjo 2011 - 13:26
Kadangi laukiam vaizdu , tai parodysiu savaji toki lyg tarpkitko nuotaikai pakelt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti