Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

vakare dar pratesiu foto sesija , su detaliu aprsymu ir komentarais
Atsakyti
Eina sau blink.gif Nu Naktibalda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Instrukcijoje dar buvo parasyta, kad ten "pasakaite" laukia ax.gif Gal galima bent kelis zodzius apie ja blush2.gif 4u.gif

Katinyti, labai fainuolis zuikiukas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
man jau kelinta diena euforija, visa savaite kaip ant sparnu thumbup.gif
Atsakyti
oi koks Zuikia simpatulka, Katinyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2011 09 08, 08:47)
man jau kelinta diena euforija, visa savaite kaip ant sparnu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Uz sita jausma as swapa ir myliu wub.gif
Atsakyti
Jazau,Daivulyt,laimės kūdikis bigsmile.gif Rimtai visas konteineris dovanų thumbup.gif
jei nebųt parašyta DAIVULYTĖS receptai tai rimtu veidu pasikėsinčiau į štą gėrį blush2.gif
Daivulyt,patransformuok biggrin.gif
Atsakyti
Nu ką, apakot?
Dėl autorystės, manau, klausimų nekyla niekam. Ir taip aišku kad tik Naktibalda gali tokį konteinerį atbogint.
Kai kas norėjo pasaką paskaityt, tai prašom:
Pasaka apie Velykų bobutę, kuri vos nesitransformavo į Kalėdų senelį
Ber Daivulyte, vis tiek dar įdėk savo fotosesiją, nes man vis tiek ten nieko neaišku iš tos pasakos. Ir tą tašę norėtųsi išsamiau pačiupinėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smilga_: 08 rugsėjo 2011 - 11:00
super pasaka, as laiminga wub.gif
Atsakyti
Aš tik nesuprantu, kaip čia Smilga - vienos nuotraukas dovanos turi, kitos - pasaką bigsmile.gif
Kiba visos dovanos per Smilgą keliauja, kaip per kokį kontrolės punktą... lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos blush2.gif..kažkaip teks jau gal ir užbaigti ilgą kelionę per kopas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 09 08, 12:51)
Aš tik nesuprantu, kaip čia Smilga - vienos nuotraukas dovanos turi, kitos - pasaką bigsmile.gif 
Kiba visos dovanos per Smilgą keliauja, kaip per kokį kontrolės punktą... lotuliukas.gif

Tu gi nepamiršk kur aš gyvenu, muitinko savybės man kraujyje lotuliukas.gif
Atsakyti
iš tiesų jei rimtai dabar rimtai 4u.gif sunkoka kažką rašyti

kadangi užsitęsė nenumatytai ilgai swapas, ir viena iš jo kaltininkių esu aš blush2.gif , bet tai nebuvo be priežasties,ar ta priežastis pakankamai rimta ar ne turbūt jau paliksiu kiekvienai spręsti pačiai, išaugau iš to amžiaus, kad tingiu ir nenoriu ax.gif , bet labai pasistengiau pasiaiškinti daugumai asmeniškai 4u.gif

labai ačiū Daivulytei, kad ji nesukėlė čia audros ir palaukė...ir sulaukė, be streso, be nerimo ir jokių tikiuosi blogų minčių wub.gif

taigi , kadangi žmogus planuoja Dievulis juokiasi ax.gif , nes planavau prieš užsirašydama gaminti tavi ir žinojau ko ji nori, tačiau gavosi kaip gavosi, o gavosi taip, kad tavi turi dovaną kokios ji norėjo , bet ją gaminau ne aš blush2.gif , aš tik pasirūpinau, kad ji...negavus savo dovanos ją gautų rolleyes.gif , ačiū mano kolegei, kuri siuva juos profesionaliai ir sutiko man patalkinti blush2.gif , dėl tam tikrų priežasčių negalėjau to padaryti pati rolleyes.gif

dėl kitos narės,kuri "stovi" šalia manęs , su sugadintu žaidimu ... manau ji turi irgi pasiaiškinimą, jei neišdrįs čia ateiti tai aš ją irgi suprantu, nes ne itin lengva sakyčiau ...seniau turbūt būčiau kaip ir iš jūsų daugelis reagavusi su pastumdymais,ir mozolių lipimais, nors prisipažinsiu iš jūsų daugiau tikėjausi rėkavimų, bet čia turbūt ačiū ...nežinau kam biggrin.gif

labai visų atsiprašau ax.gif
dabar galėčiau sakyti , nes privalau tą padaryti ....
skelbiu šį swapą baigtą 4u.gif (kaip aš to laukiau, kad jūs žinotumėt)

user posted image
Atsakyti