Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Mano akim tai pabaiga fantastiškaaaaaaaaa, šimta procentu būčiau sėdėjus kaip pelė ir laukius tokios kad ir visa pusmeti ar dar daugiau wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O ...OooOOOoooO HoHo ..be žodžių. Gal pakomentuosiu vėliau, kai stalčius užsidarys.
Naktibalda, Tu nereali wub.gif
Atsakyti
Pabaiga , graži, puikios dovano, bet aš tai vis tiek nesupratau, kodėl abi dovanos buvo iš Naktibaldos - viena užsakyta, kita pagaminta.
Ar čia tavi tik šiaip gavo dovaną ir dar kažkas yra negavusi, ar Naktibalda padarė už tą, kuri neatsiuntė? Ar dar kaip ten buvo.

Asmeniškai man tai trūko aiškumo, kas ten atsitiko, kodėl tos dovanos neateina. gal ten kažkas ir žinojo viską. Dauguma, žinau, bendraujat labiau asmeniškai, per skaipus ir pan. Gal čia tik man taip. be to aš ir nedalyvavau, tai gal ir nereikėjo žinot smile.gif
Bet kažkaip dalyvaut tikrai nebetraukia, jei dar kada bus koks swapas
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 09 08, 13:54)
iš Naktibaldos - viena užsakyta, kita pagaminta.
Ar čia tavi tik šiaip gavo dovaną ir dar kažkas yra negavusi, ar Naktibalda padarė už tą, kuri neatsiuntė? Ar dar kaip ten buvo.

be to aš ir nedalyvavau, tai gal ir nereikėjo žinot smile.gif
Bet kažkaip dalyvaut tikrai nebetraukia, jei dar kada bus koks swapas

teks man turbūt pasiaiškinti ir toliau ne užsakyta, o paprašyta pagalbos ax.gif , taip tavi negavo dovanos , ir aš pasirūpinau kaip swapo moderatorius, kad ji neliktų be nieko 4u.gif , atrodo kaip ir aišku g.gif

na taip mažai ir mes žinom, tačiau gal ir daugiau nei kurios nedalyvavo šiame swape 4u.gif

dalyvauti ar ne turbūt jau spręs pačios prieš dalyvavimą , nemanau, kad čia atsitiko svieto pabaiga...sutinku ... negražu, bet ne svieto pabaiga ...

Daivos nuomonė man asmeniškai dabar yra svarbiausia ..., bet panašu iš šilto laiško kur gavau asmeniškai nelaiko jokio akmens , ačiū dar kartą wub.gif
Atsakyti
Dabar ir aš nieko nebesuprantu, kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių. Galim vadinti daiktus tikraisiais vardais?
Tai sapnelyte nepagamino dovanos tavi ir Naktibalda tai padarė už ją? O tai kokios čia buvo kalbos, kad išsiuntė ne tuo adresu, grąžino ir t.t.? nieko nebesuprantu g.gif
Atsakyti
Žinoma, kad jokios svieto pabaigos nėra, čia gi tik žaidimas.

Aš tik parašiau, kad trūko aiškumo.
Atsakyti
iš tiesų mes nežinom kas nutiko, ir iš tiesų nelengva ant kilimo stovėti nelengva, tikrai, o suvaryti galima labai greitai žmogų ... turiu ir pamoką iš šio žaidimo nedaryti skubotų išvadų ...nes niekas nežino kaip buvo yra ir bus iš tikrųjų...klysta ne tik nebrendylos, klysta ir labai stiprūs niekuomet neklystantys žmonės, todėl kaip jau ten buvo tebūnie jau istorija aš bent jau siūlyčiau būtent taip , nors žodžio laisvė egzistuoja, bet prieš ką nors kalant ant kryžiaus reikia labai gerai pagalvoti ar iš tiesų to reikia? O po tokių įvykių čia ateiti reikia labai daug drąsos smile.gif

p.s Myliu Jus visas, geros pašnekovės , tikros auksarankės ...pvz aš neisiu iš šios temos jei tiks nebus prieštaraujančių , tik su dalyvavimais pasuosiu blush2.gif
Atsakyti
Hey, Naktibalda, niekas nieko ant kryžiaus nekala ir neklystančių nėra (nebent tik aš biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ), man tik įdomu, kas nutiko ir tiek. O šiaip už Tavo kilnumą ir draugiškumą Tave ant šventoriaus reikia kelti, kad visiems rodytum pavyzdį, kaip reikia rūpintis ir kitais.
Dalyvauk swape, ką? Aš noriu Tavo dovanų thumbup.gif

P.s. galiu laukti ir metus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 08 rugsėjo 2011 - 13:38
QUOTE(ELlJA @ 2011 09 08, 14:37)
neklystančių nėra (nebent tik aš  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ),

man tik įdomu, kas nutiko ir tiek.

O šiaip už Tavo kilnumą ir draugiškumą Tave ant šventoriaus reikia kelti, kad visiems rodytum pavyzdį, kaip reikia rūpintis ir kitais.

Dalyvauk swape, ką? Aš noriu Tavo dovanų  thumbup.gif

P.s. galiu laukti ir metus...  lotuliukas.gif

sulauksi ir tu savo eilės lotuliukas.gif

įdomu visiems, bet kartais ir lieka paslaptimi

nereikia žinoma ..., anoks čia pavyzdys blush2.gif

ačiū už pasiūlymą, bet turiu atsisakyti tongue.gif

jei nebūtų taip graudu, tai sakyčiau, kad juokinga laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 09 08, 14:42)
jei nebūtų taip graudu, tai sakyčiau, kad juokinga laugh.gif

Juokauju, mergyt mirksiukas.gif tada manau baigiam šią temą, nes teisėjas jau paskelbė swapo pabaigą, turim džiaugtis, kad viskas baigėsi laimingai... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 09 08, 14:45)
Juokauju, mergyt  mirksiukas.gif 

aš irgi friends.gif
Atsakyti
Nu aš tai žinokit patylėt negaliu cool.gif Vakar sapnelytė buvo prisijungus ir buvo užsukus į mūsų temukę.Bet kaip suprantu paskaitė,paskaitė kad nieks nesikolioja ir atsijungė.Aš suprantu,kad gyvenime visko atsitinka.Ir nieks neprašo visko pasakot-ne viskas yra pasakojama,bet paprastą žmogišką atsiprašau pasakyt nėra taip jau nepakeliamai sunku cool.gif

Naktibalda,tu šaunuolė 4u.gif Pavarei ne ant juoko tsakant, ir už save ir už perestukinus.Respekts ir uvažucha,kaip Smilga sako.
Pagaliau tas swap'as pasibaigė biggrin.gif Tuom gi ir pasidžiaukime bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 08 rugsėjo 2011 - 15:26