Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

kažkaip papuoliau ir ant eiliu prie apelsinu, bananu,šaldytu ananasu, lenkišku bulviniu kukuliu,paršiuko čiuko gumos, glaistytu sūreliu ir dar daug ko, pas mus tokia maža parduotuvikė buvo ir rajonas toks nuosavu namu, tai kalba , kad kažko atveš greit pasklisdavo ir lėkdavom su draugėm pastovėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Kai baiginėjau prekybininku mokykla (nežinau koks biesas mane ten nunešė doh.gif , tiesiog draugė labai norėjo , kad kartu mokytumeisi po dvylikos klasiu lotuliukas.gif ) mano mama pasakė , kad tai bus pirmos Kalėdos be jokiu eiliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kokie prisiminimai smile.gif Dabar pastovi 15 min ir piktinies biggrin.gif O tuo metu po 3 ir daugiau valandų stovėdavome
Atsakyti
I senatve nekantrios daromės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tipo jau nedaug laiko liko ir ta dar reik eilėse atidavinėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Matyt, jau laiko gaila tokiems dalykams smile.gif
Atsakyti
Mano tai tėvai labai taupiai gyveno, stengėsi, kiek įmanoma, nieko "nereikalingo" nepirkti. Daug ką iš kaimo atsiveždavo. Bananų paragavau, tai gal tik jau virš 20 metų būdama. Apelsinų ar kokių ananasinių saldainių tai tik nebent teta atveždavo. Glaistytų sūrelių irgi nebuvau ragavus tik kažką girdėjus.
Tai gal dėl to ir tų eilių tiek nebuvo stovėta.
Papildyta:
Kažkaip iš savo suaugusios gyvenimo tai labiausiai prisimenu eiles poliklinikoj wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 liepos 2011 - 10:24
Nu kas čia do Radio "Nostalgija"? hihihi.gif
Užsimanėt eilėj pastovėt, ar daržus paravėt, tai prašom pas mumi. Pas mus dar poliklinikoj eilės iki šiol yra, nes jei nėra eilės, tai pas tą gydytoją geriau ir neit. Va aš pas dantistą buvau prieš savaitę, tai pasiėmiau talonėlį spalio viduriui, ir tai man po blatu tarpuką surado anksčiau, kitus tai jau gruodžiui rašo.
Atsakyti
Nea nostalgijos nejaučiu eilėms, kartais net nepatogu , kai netenka pastovėt tarkim tvarkantis bankinius reikalus, nes einu su diedo kortele, tai tik čirkšt perbraukiau ir sėdžiu jau kabinetukyje lotuliukas.gif .Daugiausia teke stovėt kai priekyje trys žmonės.Daržus paraviu pas mama sode ax.gif arba jei noro turėčiau galėčiau prie namu tupinėt aplink gėlynus, ale neturiu noro augint gėles ax.gif .Net pagalvoju kokia aplinka pas mane butu aplink nama doh.gif doh.gif doh.gif ,turbūt kažkas laukinio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Šiaip aš bais naminis katinas, pastebiu , kad gyvenu visa laika namie ir man jau sunku išeit iš ju ax.gif ,o tai veda i visiška asocialuma doh.gif .
Atsakyti
Čia ne Radio "Nostalgija, o bandymas paaiškinti jaunimui su kuo jie nesusidūrė g.gif ir labai tikiuos neteks susidurtį
Atsakyti
man tai nebuvo blogas laikas, sunkus taip, bet ne blogas.Iš kitos pusės skatino mus veikti kūrybiškai, o dabar per daug viskas sugalvota ir sudėliota, tai vaikai sienom eina doh.gif .Vien paėmus mūsu žaidimus thumbup.gif .
Atsakyti
nesakau kad blogas
iš tikro mano vaikystė tai šauni buvo tikrai susigalvodavom labai daug žaidimų duodavomės vos ne po visą rajoną, tiesa jis nedidukas buvo tuo metu Žvėrynas
Atsakyti
O man neteko tokių dalykų patirt, tik tėvai daug pasakojo. Sunkiausia įsivaizduot kaip keturi žmonės su žyguliu vežė keturias skalbimo mašinas blink.gif o dėl žaidimų tai aš jums pavydžiu
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 07 17, 07:51)
Atostogaujat? Nedirbat?  Nieko nėr .... einu į savo smėlio dėžę žaist verysad.gif

ATOSTOGOOOOS sokiai.gif
Atsakyti