Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

gelezeliu parduotuve, tai kokia? kur auskarus priedus pardavineja?
g.gif as cia pirma karta domiuosi, tai ne visas zinau.

mozaika grazu.. vat turim dar 1 dirbancia..
Atsakyti
kur auskarus priedus pardavineja

Jep

Būtum darantis žmogus, tai pasiulyčiau išvis išsilankstyt iš storesnės vielos i vsio mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 07 20, 21:20)
Jep

Būtum darantis žmogus, tai pasiulyčiau išvis išsilankstyt iš storesnės vielos i vsio  mirksiukas.gif.

issilankstyt tai galiu, bet juk viela besilankstanti kels kartus, gali ir nuluzsti. g.gif ar as klystu
mastau, gal tokia, kaip pvz raktu pakabukai buna, bet kad nevisai uzsidariusi butu, bet tokiu nera.

ir ten kur prekiauja auskarais, teko ieskotis, klaust tokiu kaip ziedai tai dideliu nemaciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 20 liepos 2011 - 20:47
Kaune tai esu mačius tu tokiu su kableliu tuo .O viela tai visokia būna, trapi lūžta greit , bet ne visa trapi būna ax.gif .Man atrodo , kad visai panaudojamas dalykas gali tapti tokie auskaru kabliukai,šiek tiek pataisyt forma, ta kilpute galima panaudot kokiam užkabint tarkim dobilo lapeliui ar dar kam ir vuolia
user posted image
Arba bandytta kilpele lyginti ale čia jau darbo būtu g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 20 liepos 2011 - 21:13
Mozaika, nerodo man paveiksliukų - matyt servakas užsilenkė hihihi.gif

Raganiūkštiene, aš tai va tokią vielą su atmintim naudočiau. Ji ir tvirtesnė ir mažiau nusilupa ir dar formą išlaiko. Pralėk Kaune per pardes, tikrai rasi
Papildyta:
Raganiūkštiene, radau gatavus tuos lankelius: va čia vat
Vis galvojau, kad kažkur mačiau tokius nesenei rolleyes.gif
Atsakyti
man kažkodėl irgi nerodo g.gif o tiem žiedeliam netiktų tokie ruošiniai auskaram? jie atsidaro, būtų patogu uždėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 07 20, 22:11)
Kaune tai esu mačius tu tokiu su kableliu tuo .O viela tai visokia būna, trapi lūžta greit , bet ne visa trapi būna  ax.gif .Man atrodo , kad visai panaudojamas dalykas gali tapti tokie auskaru kabliukai,šiek tiek pataisyt forma, ta kilpute galima panaudot kokiam užkabint tarkim dobilo lapeliui ar dar kam ir vuolia
user posted image
Arba bandytta kilpele lyginti ale čia jau darbo būtu  g.gif .

vat ta kilpute ir yra stabdis, nors mastau, jei kazka uzkabinus papuosima gal ir nieko.

del vielutes reiks pamastyti. kaip uzfiksuoti, ieskau kad butu lengva nuimti ir uzdeti, o ne nagus lauzyti.
vat ir turek beda doh.gif

dekui uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti
Na Mozaika, tikrai gerai padirbėjai. Gražu
Atsakyti
raganiukstiene, kaip tau su tais žiedeliais? radai? aš tai apie tokius kalbėjau http://public.fotki....-/20-lt-16.html

Tavi ačiū 4u.gif dabar dar vieną knygutę meistrauju, tikiuos greit užbaigt
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 07 21, 20:44)
raganiukstiene, kaip tau su tais žiedeliais? radai? aš tai apie tokius kalbėjau http://public.fotki....-/20-lt-16.html

Tavi ačiū  4u.gif dabar dar vieną knygutę meistrauju, tikiuos greit užbaigt

oi ne, neturiu kada ieskoti, sestadieni ieskosiu, laisva bus smile.gif

nu zinikit kazkoks panormalis dalykai, 3aukste uodai skraido, anksciau uoda rasti sensacija, o dabar kiekviena diena, turiu apeiti visus kampus..
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 07 21, 22:34)
oi ne, neturiu kada ieskoti, sestadieni ieskosiu, laisva bus smile.gif

nu zinikit kazkoks panormalis dalykai, 3aukste uodai skraido, anksciau uoda rasti sensacija, o dabar kiekviena diena, turiu apeiti visus kampus..

pas mus ir trecam pilna( 1 garazas, du musu buto), tik pas tevus 9 tai nevieno ax.gif
siemet ir vapsvos buvo nama pasistate prie lango , tarpe tars sienos ir apsiltinimo, tai vos isnaikinom
Atsakyti
tai kur tas siuntinukas?
naktibalda ir sapnelyte?

nesibaige swapas?

dabar bus ilga pertrauka biggrin.gif

Atsakyti