Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

Oi, tada perviriau
Atsakyti
Laba diena 4u.gif 4u.gif ir sveikos

Vis pažiūriu, pažiūriu pas jus ir kažkaip iki galo nesuprantu, ką jūs čia veikiat (nu žiopla biškįdoh.gif). Pasiskirstote tarp savęs, kas ir kam gamins dovanėlę ir tada gaminat? Čia kaip kažkada mokykloj, kai traukdavom prieš Kalėdas, kas kam dovaną perka smile.gif

Atsakyti
Panašiai, tik dar anketą reik užpildyt, pagal ją darai dovaną ir stengies, kad patiktų 4u.gif
Atsakyti
Pala, žiūriu pimą psl...

QUOTE(miegutis @ 2011 07 13, 14:52)
Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom):
1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą.
2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima
3. Gaminti dovanėlę su didžiausia meile, rūpesčiu ir šiluma
4. Gerbti, mylėti ir reikalui esant, užjausti visas swap'o dalyves ir pretendentes

Kviečiame prisijungti!

O tą anketą gauni tada, kai įvykdai antrą punktą?

Iš esmės tai visai gal norėčiau pabandyti įsipaišyti čia smile.gif Paskutiniu laiku mano rankdarbiai buvo kiek užmesti, nes įsigijau vieną didelį klykiantį ir į sauskelnes reikalus atliekantį "rankdarbį" tongue.gif , kuris suvartoja didžiąją dalį mano laisvo laiko, bet dabar jau po biškį atsigaunu ir imu kažką narplioti smile.gif

Tai va, atsakas į pirmą punktą būtų štai čia. Tiesa, dar kartais tapau paveikslus (labai kartais), kuriuos vis ruošiuosi sukelti į albumą, bet vis neprisiruošiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 27 liepos 2011 - 12:01
Nu punčiakos ir pirštinės man tinka. Paveikslų nereik, neturiu ir taip kur jų dėt. Megztų gėlių nemėgstų.

A tiesa, aš čia už vietinę kobrą. Galiu ir sudorot , jei ką.
Nu tai jei nebijai ir kitos pritars ...
Atsakyti
Man chaosas ir pirštinės medžiai labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
O nertas katinas man patiko. Aplamai gražūs darbai
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 07 27, 13:06)
Nu punčiakos ir pirštinės man tinka. Paveikslų nereik, neturiu ir taip kur jų dėt. Megztų gėlių nemėgstų.

A  tiesa, aš čia už vietinę kobrą. Galiu ir sudorot , jei ką.
Nu tai jei nebijai ir kitos pritars ...

A, paveikslai tai ir man pačiai nėra mėgstamiausias užsiėmimas. Darau tik tada, jei kas laaaaaaaaaaabai stipriai užsiprašo blush2.gif Nu galiu parodyt pora pasiterliojimų:
user posted imageuser posted image
user posted image

Tai va, kobra (čia zodiako ženklas toks? smile.gif )... Jau apžiūrėjau, kad lyg iš Vilniaus, tai gal neprisidirbčiau tiek, kad iki Kauno atbėgtum tongue.gif

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 07 27, 13:12)
Man chaosas ir pirštinės medžiai labai patiko  biggrin.gif

Šiuo metu kaip tik su "chaosu" ir dirbu vis pribėgdama smile.gif Turiu viziją rankinei.
Mėgtamiausi mano rankdarbiai: siūlai+virbalai/vąšelis smile.gif
Atsakyti
O kam bėgtį? Galiu ir čia - temoj smile.gif
O chaosas tai frivolite bandai?
Atsakyti
Tas paskutinis baisiai įdomus, o pirmą jau kažkur esu mačius g.gif gal tapybos temoj
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 07 27, 14:54)
O kam bėgtį? Galiu ir čia - temoj smile.gif
O chaosas tai frivolite bandai?

Ne, ten nėrimo būdas, interne "free form" vadinasi, nežinau, kaip lietuviškai, gal yra koks pavadinimas. Man labai gražu. Dabar pabandžiau ir žiūriu, kad visai nieko gaunasi, o ir šiaip smagiai einasi, likučiai visi susinaudoja smile.gif

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 07 27, 14:59)
Tas paskutinis baisiai įdomus, o pirmą jau kažkur esu mačius  g.gif  gal tapybos temoj

Buvau tapybos temoj kažkada smile.gif Kažkuriuo laikotarpiu labai daug tapiau, o dabar ir pažiūrėt į teptukus ir dažus nenoriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 27 liepos 2011 - 14:22
Aha tai ir turėjau galvoj free form, bet tuo metu knygą apie fivolite įvedinėjau tai ir įpyliau doh.gif
Nu free form man labai gražu ir paveikslai neblogi. Tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti