turbūt česnaką ir dėsiu
einu pjaustyt, kažkaip labai pamėgau žiemai visokias daržoves marinuot

Mozaika , įmk dar vieną recept1. Super užkanda
2 kg agurkų
supjaustyti 1- 1.5 cm gabaliukais užpilti 2 valg. šaukštais druskos, laikyti 4-6 val, susidariusias sultis nupilti ir nuplauti po šaltu vandeniu
Užpilti 20 g čili pipirų (ėmiau švelnesnius, aštrius raud. pipirus, jie švelnesni nei čili) ant 3 galvų smulkinto česnako (smulkiai supjaustyti)
Pakaitinti 250 g aliejaus ir užpilti ant agurkų
1 stiklinę acto 9 proc. plius 25 šaukštus valgomus cukraus išvirti sirupą ir užpilti ant agurkų. Valgyti galima po 6 val
2 kg agurkų
supjaustyti 1- 1.5 cm gabaliukais užpilti 2 valg. šaukštais druskos, laikyti 4-6 val, susidariusias sultis nupilti ir nuplauti po šaltu vandeniu
Užpilti 20 g čili pipirų (ėmiau švelnesnius, aštrius raud. pipirus, jie švelnesni nei čili) ant 3 galvų smulkinto česnako (smulkiai supjaustyti)
Pakaitinti 250 g aliejaus ir užpilti ant agurkų
1 stiklinę acto 9 proc. plius 25 šaukštus valgomus cukraus išvirti sirupą ir užpilti ant agurkų. Valgyti galima po 6 val
ačiū reiks pamėgint
tik dabar visus agurkus sunaudojau. Terliojaus ilgai, o gavos tik keturi slovikėliai. Kaži ar bus pas mane miestely aštrių pipirų, o jeigu dėčiau tik truputį čili prieskonių?
ką po to su česnaku daryt? Iš kart ant agurkų dėt ar palaikyt su pipirais?

Iškart an agurkų, gali įmti čili tik mažiau.
Aš tai imu saldžiosios paprikos miltelius - būna "Santa Marija" prieskonių tokiuose mėlynuose pakiukuose - kaip tik pakiukas apie 20 gramų. Su čili, tai paskui gali gaisrinės reikėt

Aha pamenu prieš kelis metus valgiau aitriąją papriką, po to labai ilgai kažką gėriau

aš taip pagalvojau
,kad galbūt jau laikas pabaigti swapą tą pavasarinį, kur čia kažkas prieš kokias pora savaičių siuntė kažką ,bet tyla ,kiek čia yra negavusių??????/

Susidėliojusi mozaika labai apetitnai atrodo tavo slojikiukai
, aš tai maišiuką agurkų užraugiau žiemai

NU tas yra, bet agurkai tai skanūs. Mozaika, tu kur gyveni, gal tau padėt vėliau atsargas naikint

Mieguti, ne tik atrodo bet taip ir yra
dabar visokių receptų prisirikau, per savaitę po kokius 3 puodus išverdu
Tavi, aš tai mielai leisčiau, bet toli gyvenu
o kiek laiko tą sirupą reik virt? Man atrodo aš nedaviriau

Tavi, aš tai mielai leisčiau, bet toli gyvenu

Kai užverda ir nukeliu