Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

eglegle, su gimimo diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
daug kvepalinių įspūdžių!!!
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 03, 22:31)
eglegle, su gimimo diena  4u.gif  4u.gif  4u.gif
daug kvepalinių įspūdžių!!!

Ačiuks 4u.gif (ui, ne į temą mes čia plepam topsecret.gif biggrin.gif )
Atsakyti
eglegle, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 10 03, 22:48)
eglegle, su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif

Ačiuks biggrin.gif
O kad būtų šiek tiek į temą - diedui duodu uostyt Rochas Femme atomiką, atsuktą. Sakau - kuo kvepia, greit sakyk, man reikia parašyt ką nors į temą. Tai kol laikiau prikišus, kažką sumurmėjo, kad neva našlaitėm ir alyvom, bet daugiau nespėjo pasakyt, nes pripyliau jam į nosį netyčia lotuliukas.gif O ko gulėjo? Reik pagarbiai sėdėt kvepalus uostant. Pats kaltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 10 03, 21:54)
Ačiuks  biggrin.gif
O kad būtų šiek tiek į temą - diedui duodu uostyt Rochas Femme atomiką, atsuktą. Sakau - kuo kvepia, greit sakyk, man reikia parašyt ką nors į temą. Tai kol laikiau prikišus, kažką sumurmėjo, kad neva našlaitėm ir alyvom, bet daugiau nespėjo pasakyt, nes pripyliau jam į nosį netyčia lotuliukas.gif O ko gulėjo? Reik pagarbiai sėdėt kvepalus uostant. Pats kaltas  biggrin.gif

Čia tai geras lotuliukas.gif thumbup.gif
Su tortadieniu birthday.gif 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, Egle 4u.gif Kvepėk laimingai! smile.gif

user posted image
Atsakyti
Jetus, merginos, man jau per daug dėmesio blush2.gif
O šitą juodulį tai jau sapnuosiu greit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 10 03, 21:54)
Ačiuks  biggrin.gif
O kad būtų šiek tiek į temą - diedui duodu uostyt Rochas Femme atomiką, atsuktą. Sakau - kuo kvepia, greit sakyk, man reikia parašyt ką nors į temą. Tai kol laikiau prikišus, kažką sumurmėjo, kad neva našlaitėm ir alyvom, bet daugiau nespėjo pasakyt, nes pripyliau jam į nosį netyčia lotuliukas.gif O ko gulėjo? Reik pagarbiai sėdėt kvepalus uostant. Pats kaltas  biggrin.gif

Reik suprast, po tokios artimos pažinties Femme nusipelnė komplimento? biggrin.gif
Prisidedu prie sveikimų happybday.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2011 10 03, 23:27)
Reik suprast, po tokios artimos pažinties Femme nusipelnė komplimento?  biggrin.gif
Prisidedu prie sveikimų  happybday.gif  sokiai.gif

aciuks.gif Pasiėmė sau atomiką, sakė naudosiąs hihihi.gif
Atsakyti
eglegle, sveikinu!!! wub.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 10 03, 23:54)
eglegle, sveikinu!!!  wub.gif  birthday.gif

Dėkui - ir komplimentas tavo šiandieniniam kvepėjimui (Organza.....???? kuri?) blush2.gif
Atsakyti
eglegle, ilgiausiu metu! happybday.gif Ispudingu ir graziu atradimu kvepalu pasaulyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 03 spalio 2011 - 23:14